уторак, 11. јун 2024.

Dnevna doza Lune -11.06.2024.


 Utorak, Dan Marsa. A Mars danas u prilično izazovnom kvadratu sa retrogradnim Plutonom. Danas se posebno treba uzdržati od besa i gubitka samokontrole... Sujeta, pomešana sa teškim podnošenjem poraza ili nemogućnošću ostvarenja posebno mogu danas pokrenuti pogrešne reakcije, pre svega emocije! Danas se ne treba mešati u tudje stvari. Negde pronaći balans izmedju svojih želja i okruženja. Izbegavati agresivnije osobe ili osobe koje mogu biti sklone komandovanju.

Ukoliko ste tip osobe kome je istina i pravičnost važna, to je lepo, ali danas treba dobro razmisliti gde tu pravdu sprovesti. Aspekt Marsa i Rx Plutona može pokrenuti jak bes, ljutnju a kroz to neprijatne situacije ili ulazak u mrak iz želje da nešto promenite. Transformacija može ići kroz ovaj aspekt da se negde oslobodite tereta u vidu selekcije lošeg raspoloženja ili poslovnog okruženja,ali pre svega malo veća opreznost sa rukovanjem energijom, i potrebno će biti mudro stavljanje prioriteta. Ovo je neprijateljski aspekt koji može stvoriti dodatne neprijatelje, ali pokrenuti i ljubomoru, zavist. Kolektivno aspekt koji posebno može povećavati neku čudno tešku energiju, gde oni iza scene mogu napredovati.

Pitanje kontrole i nametanja mišljenja je danas veoma važno umanjiti. Oov jeste aspekt jake energije koju treba iskoristiti za teže fizičke poslove, ili nešto na čemu možete raditi. Ovaj aspekt je na snazi od 15:15 i biće aktivan narednih tri dana. 


Mesec i danas putuje znakom Lava. Mesec će od ranih jutarnjih časova primati dobre aspekte sa Merkurom, pa već preko noći možete imati interesatne ideje ili komunikaciju. Može

biti nekih povoljnih vesti ili dobrog mentalnog samopouzdanja ukoliko imate neki bitan sastanak ili dogovor.  Sekstil Meseca i Sunca ipak mogu doneti ravnotežu i dobar smer ka razmišljanjimao većim planovima,ali toplijoj emotivnoj energiji. Leto nije zvanično stiglo, ali letnje temperature jesu...

Sekstil Meseca i Venere od 18h mogu pokrenuti srećno vreme za ljubav, druženja, sitnije kupovine, izlaske, ali i neko zadovoljstvo i opuštenost. Komplimenti, ljubavne poruke, planiranje odmora ili okrenutost deci i kreativnim stvarima mogu biti važni. 

Ipak, večernji časovi mogu biti pod napornim aspektom Meseca i Urana gde može dolaziti do naglih vremenskih prilika koje neće pogodovati kardiovaskularnim bolesnicima,ali ovaj aspekt može pokrenuti nagle reakcije, ljutnju, impulsivne izjave, nestrpljenje i eksplozivnost, probleme sa strujom, kolektivno u povećanju i veći zemljotresi, oluje.

Danas treba spustiti loptu i malo okrenuti stvari prema toplijim i lepšim temama i ljubavi.Ako i osetite nepravdu ili ljutnju, pokušajte da se uzdržite od naglih reakcija. Dan može biti dobar za talente, dobar uspeh i dokazivanje na poslu, ali računajte da možete imati i negativne reakcije sa kojima trebate da senosite ponosno.

Danas i dan kada treba izbegavati " frku i dramu" bilo koje vrste. Večernji časovi posebno traže brojanje do 100 i kontrolu nestrpljenja. 

Srećno - Astro Luna



Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski