среда, 12. јун 2024.

Dnevna doza Lune -12.06.2024


 Mesec u znaku Device od ranih jutarnjih časova. Prazan hod do ručka. Malo treba usporiti stvari.Negde danas pokrenuti mudre misli,umerenost, kontrolu. Mašta je potrebna u sebi. Bez lažnih obećanja sebi i drugima. Negde napraviti plan u sebi. I emocije u nekoj analizi, kontroli. Povoljno vreme da delite svoju ljubav i pažnju prema životinjama.

Devica je drugi zemljani znak,promenjiv, ženski koji vlada 6 astrološkom kućom. Rad, zdravlje, predanost, poštenje,posvećenost, detaljisanje, akcenat na satnici, gledanju na sat, zaposlenosti, stalnom analiziranju, pomalo i sumnjama u pozitivn ishod. 

Dosta zamišljenosti, a zapravo dan kada možemo biti konstruktivni i usmereni na dnevne aktivnosti. Mesec i Mars ćese susresti u snažnom trigonu od podneva pa mogu ipak pokrenuti snažniju volju, upornost, akciju, i neku poslovnu energiju. Povoljno vreme za fizičke aktivnosti, vežbanje,malo veću okrenutost ipak poslu, sitnim malim detaljima, kupovinama,ali i zdravlju. Dok je Mesec u Devici trebalo bi preći na laganiju ishranu, jer su mogući problemi sa crevima, grčevima,nervoza stomaka.




Merkur u Blizancima danas u kvadratu sa Saturnom iz znaka Riba mogu pojačavati teške misli,opterećenja, brige,ograničenja na mentalnom nivou, sumnje u lični uspeh, usporenost u učenju,odgovorima, komunikaciji. Ovaj aspekt pojačava strahove, neku skrivenu nesigurnost, komplekse, vraćanje na neke loše dogadjaje. Pokušajte da danas zaposlite sebe da bi manje mislili o stvarima koje želite, ili koje vam nedostaju. Izbegavajte samosažaljenje i osećanje manje vrednosti.Ako nešto ne znate pitajte. Niko se nije naučen rodio. Može biti briga oko ispita,prijemnih ispita ili škole,možda i nekog planiranog putovanja ili dokumenata.  Na poslovnom nivou i najmanja kritika može doneti osećanje obeshrabrenja, na to treba uticati ličnom slobodnom voljom. Danas ne treba žuriti sa odlukama.Neke razgovore ostavite spontano. Svoje strahove treba staviti na papir. Iako se trenutno osećate neispirativno, dozvolite sebi da se odmorite od toga da nešto morate...

Mesec i Jupiter će se susresti u kvadratu oko 16h. Promene raspoloženja kao vreme. Danas najmanje sitnice mogu podići energiju. Ipak, držite se plana i budite istrajni! Nemojte preterivati sa nemogućim zahtevima, hranom ili traženjem pažnje na sebe. Okrenite se i ljudima oko sebe! Ovaj aspekt može pokrenuti neki " veštački" entizijazam ili prosto pogrešne procene. Danas je dobro govoriti samo ako neko traži vaše mišljenje. Ovaj aspekt može doneti nezadovoljstva koja se prenose na druge. Nemojte to raditi,ako i imate dan koji vam ne prija, ima načina da se regeneriše energija. A sutra je nov dan....

Astro Luna 


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski