четвртак, 13. јун 2024.

Dnevna doza Lune - 13.06.2024.


 I danas nastavljamo sa energijom rada, pokretanja što više obaveza ili relaxa za svoju dušu u zavisnosti u kakvom ste periodu, dal ste se naradili pa vam treba dobar san uz kišu ili je rad stvorio energiju da se ne misli na loše stvari. 

Najvažniji aspekt danas je opozicija Meseca iz znaka Device i Saturna iz znaka Riba koja će imati najače dejstvo u večernjim časovima. 

Oba u promenjivim znacima, pojačavaju sumnje u pozitivan ishod, detaljisanje emocija do potpune iscrpljenosti, osećanje predavanja i apatičnosti, česte razgovore o vremenskim uslovima koje povezujemo sa meteropatskim promenama, povlačenje u svoj svet ili sa porukom: Pustite me da tugujem sam.

Mesec u Devici je inače vezan za osobe koje teže traže pomoć.Oslonac nalaze u radu, uredjenju, higijeni, kontroli i potrebi u savršenstvu malih stvari. Mogu oboljevati upravo od sumnji i nesigurnosti koje drže duboko u sebi. 

Danas

može biti osećanja nekog kašnjenja i manje motivacije. Medjutim upomoć nam stiže ipak jaka konjukcija Sunca, Merkura i Venere koja kao da negde podiže zidove koje možemo napraviti, i koja nudi nova rešenja. Danas je dobro iskoristiti dan u učenju, korisnom radu, zaposliti se ili u svom domu, radnom mestu. Pokušajte ako možete da se malo više krećete ili obavite neku nabavku. Hrana ili ono što volite takodje može biti neki deo zadovoljstva.


Opozicija Meseca i Saturna krije neka hronična nezadovoljstva koja lako mogu prelaziti u veću potištenost, ili blaža psihološka stanja.Ako to znate ili prepoznate, pokušajte da se korak po korak uhvatite za nešto što će vam skrenuti pažnju i oterati vas u nešto što možete    izbaciti iz sebe. Razgovori danas osim poslovnih razgovora ili traženja stručne pomoći,mogu biti i pomalo nerazumljivi,posebno ako se vodi duža komunikacija sa nekim.

Bolovi u kostima, ali osetljivost stomaka i pluća mogu biti naglašeniji. Čudni snovi ili naneki način osećanje neispavanosti. Potreba da imate svoje navike na koje ste navikli može stvoritii neki prolazni bes ako vam neko remeti tu jutarnju rutinu. Može dolaziti do pojačane brige koja prelazi u tugu čak i za stvari koje se nisu desile. Sumnje i pesimizam danas mogu prilično opterećivati duh, pa je potrebno boriti se svojim sredstvima protiv toga.

Može dolaziti i do nekog opterećenja zdravljem, pa dodatnog opterećenja čitajući razne forume ili tražeći dijagnozu preko interneta. Ako sumnjate u nešto ili se ne osećate najbolje,pokušajte sa vitaminima, ali se držite stručnih osoba. 

Osobe koje se bave uslužnim delatnostima posebno danas moraju imati strpljenja. Veoma važno je danas da svako od vas pronadje izduvni ventil,tjs način opuštanja, jer možemo biti skloni preuzimanju tudje energije. 

Srećno - Astro Luna 

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski