петак, 14. јун 2024.

Dnevna doza Lune -14.06.2024.




 Petak,dan Venere. Prva četvrtina Meseca. Malo kiše, malko sunca, ali leto polako dolazi. Oscilacije i hormoni u čudnom procepu.11 dana do odmora. Biografski filmovi ovih dana ostavljaju dah prošlosti i utiske o sjajnim umetnicima koji nisu više živi. Slava je iluzija. Stvarnost može da bude mnogo olakšavajuća. Pola ovog meseca brzo leti. Ljubav kao večita tema, od korone u centru pažnje i ne da se smanjiti. Nekad po pitanju ljubavi ne možemo dokučiti šta to univerzum pravi. Dal akciju, horor ili neku sjajnu komediju. Osećanja danas od poslovnog i formalnog do emotivnog do bola.... Trampov i Cekijev rodjendan. Da se udruže čuda bi pravili. Hahahaha...  Minhen na današnji dan slavi osnivanje. 

" Najteže bitke su one u kojima se borimo između onoga što znamo i onoga što osećamo."
T.Ominek

Prva četvrtina Meseca od 7:20am po našem vremenu u znaku Device na 23 stepenu naravno u kvadratu sa Suncem iz znaka Blizanaca pleše dobrim govorom i ubedljivošću.Faza pred Pun Mesec sledeće nedelje ponovo donosi mnogo pitanja, nešto što znamo, nešto što ne možemo da prihvatimo. Zbog vladaoca Merkura ipak ova faza može da donese izuzetnu rečitost, okrenutost većoj poslovnoj odgovornosti ili učenju, i zato bi negde bilo dobro u većem delu dana ne gubiti vreme na bezvezne izgovore. Danas će se mešati mašta sa raciom, konfuzija sa vremenom, a osećanja sa nekim skrivenim matematičkim obračunima. U prvom delu dana bilo bi jako dobro imati malo više strpljenja za papirologiju i dogovore. S obzirom, da može biti i manjih nesporazuma, potrebno je da jasno i glasno ponovite ono što želite reći. Ovu fazu posebno mogu osećati promenjivi znaci u vidu neke nervoze, emotivnog udaljavanja, prevelikog mozganja ili osećanja da vam je potrebna neka brza promena, jer osećate jak umor.




U vreme ove faze Mesec i Merkur će biti u kvadratu i prilično mogu nositi emotivno mentalna nerazumevanja, loše vreme za razgovore, putovanja, saradnju, posrednistva, učenje ili na neki način davanje odgovora.

Iako ova faza, ali današnji dan može biti odličan za pokretanje novih poslova, uvodjenje novih malih detalja u svakodnevnicu i poslovni deo, ipak dan je prilično nesiguran i ranjiv na emotivnom nivou.Mesec će doći u kvadrat sa Venerom oko 13h, ali u opoziciju sa Neptunom pa sve to može uzrokovati emotivna razočarenja, prevelika očekivanja, loše procene, osećanje lenjosti, apatičnosti zbog nedostatka zadovoljstva u okruženju ili partnerskim odnosima. Može biti povećanja lagarija, prevara, prevelikih sumnji koje donose još veću nesigurnost, neke tuge ili predavanja ili povećanja manipulacija.

Danas i Sunce i Merkur oko 18h dolaze u snažnu konjukciju ili kazimi na 23 stepenu znaka Blizanaca i mogu ipak doneti dan koji nosi odlično vreme za učenje, ispite, druženja, prijatelje, hobije, završetak školske godine, ali jako dobro vreme da pošaljete cv za posao, pokrenete svoj online posao, blog, pokrenete učenje jezika, imate bitnija potpisivanja ili poslovne razgovore, imate zajedničke planove ili kupovine sa bratom/ sestrom, polažete vožnju ili pokrenete neke super ideje. Iako Sunce malo više udara na Merkur, ipak danas u prednosti može biti znanje, talenat, govor, nešto ranjivije nam idu emocije. Ova snažna konjukcija dolazi na zvezdu Alnilam iz sazvežđa Oriona.




Mesec prelazi u vazdušni znak Vage od 20:13.Može pokrenuti neku lepršaviju,društveniju energiju i lepo vreme za izlaske, proslave,godišnjice,ulepšavanje, upoznavanja.

Mesec i R Pluton oko 23:35 u trigonu ipak mogu doneti promenu energije na ubedljiviju, vedriju, jaču, mogu pojačavati pomirenja, lakšu energiju,veće ambicije, bolji osećaj u sebi.

Srećno - Astro Luna 














Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski