субота, 15. јун 2024.

Dnevna doza Lune -15/16.06.2024





Vikend je jedan od boljih za svadbe, veridbe, rodjendane i veće proslave. Jako srećno vreme za izlaske, muziku, i lep provod i zbog trigona Meseca i Jupitera. Merkur i Sunce će se naći u polusekstilu sa Uranom pa mogu pokrenuti dobru intuiciju, želju za lepotom, novim poslovima, ali da prihvatite i neki manji rizik i promenu koja vam može prijati( nov posao, prijatelji, romantična upoznavanja). 

Mars će se naći u polusekstilu sa Jupiterom i može doneti dodatak boljem optimizmu i energiji.

Ovaj vikend traži i dosta kompromisa na polju ljubavi, ali da pokrenete lepe reči, energiju i probate da stvari radite suptilnije,nežnije....

Kada je Mesec u vazdušnom znaku Vage potreba za sjedinjavanjem, posredovanjem,istinom, lepotom u svim oblicima je veoma značajna.Može se javiti izvesna nesigurnost i ranjivost,ali uz podršku i pažnju sve može biti lakše. Društveni život,ples, prijatelji,ulepšavanje mogu biti u fokusu ovog vikenda.




Nedelja nosi i kvadrat Venere i Neptuna i može pojačavati idealizam, ljubavni zanos. Opreznost sa novcem, posebno davanjem pozajmica! Potrebno je obratiti pažnju i na izbore na emotivnom nivou, jer može biti razočarenja. Odredjeni umor ili prevelika očekivanja, neispunjene želje mogu uticati da se ljubav leči odredjenim porocima. Može doći do nekog dogadjaja koji vas može neprijatno iznenaditi. Posebno u povećanju ogovaranja, mešanja u emotivne odnose ili prevare.Ovaj aspekt može biti odličan za kreativne poslove, a ceo vikend je sjajan za koncerte, umetnost. 


Nedelja ne nosi nijedan važan aspekt Meseca sa ostalim planetama, pa ovog dana možemo malko da se ulenjimo ili da negde napravimo spontane planove. Period posle ponoći nosi jake karmičke susrete,ali poruke, emotivne lekcije i dogadjaje koji ipak mogu doneti utisak zbog kontakta Meseca i Jmč.


Srećan vikend, Astro Luna

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski