петак, 20. септембар 2024.

Dnevna doza Lune -20.09.2024.


 Petak, 20 septembar polako najavljuje i kraj leta bar u zvaničnom smislu i da se  polako spremamo za pravi jesenji i zvaničan početak  ovog vikenda Na današnji dan rodjena je ona koja mi je spasla život pre 8 godina, uvek razmišljam o njoj i njenoj neposrednosti, posvećenosti i srdačnosti. Hvala joj što postoji...

Merkur iako se odmiče od R Saturna danas dolazi na nešto osetljiv 18 stepen pa negde moramo malo da saberemo misli, da ne žurimo, ne donosimo neke nagle zaključke ili izlećemo " pred rudu". Ima tu negde u ovom periodu, ali i danas i analiziranja, dosta pitanja i podpitanja, ali negde i nekih skrivenih strahova koji nam ne daju da se u potpunosti opustimo, ali rad, korisne aktivnosti jesu prioritet i danas.

Sunce i retrogradni Neptun su već u opoziciji a u subotu će biti baš malo usijani, pa mogu uticati na želju za promenama, ali dosta zabune, razočarenja ili preosetljivosti posebno na polju ega. Kao da negde nismo jasni sami sebi i da negde možemo lutati ili imati osećanje da nismo prisutni. 

Mars na kritičnom 8 stepenu znaka Raka sprema se za kvadraturu sa čvorovima, pa negde karmički nosi preosetljivost, ali izlazak rana iz prošlosti. Od Lunarne Eklipse definitivno imamo velika čišćenja koja mogu biti praćena i suzama i izlaskom bolova iz prošlosti. i Venera već ima kvadrat sa R Plutonom što će kulminirati tokom vikenda pa može itekako pokrenuti emotivnu ljutnju, povredljivost, posesivnost, pritiske i probleme u partnerskim odnosima.


Mesec i Venera od ranih jutarnjih časova u opoziciji mogu doneti od pms osetljivosti, do velikih oscilacija i unutrašnjih emotivnih nemira, ali i sklonosti trošenja novca, nezadovoljstva, ljubavnih briga ili disbalansa posebno kod ženskih pripadnica.

Kvadrat Meseca i R Putona može povećavati i agresivnost, nasilje, napetost, gubitak kontrole, pa je bitno smiriti malo i emocije i razum....

Od 11:04 Mesec prelazi u znak svoje egzaltacije - znak Bik. Svakako i zbog vladaoca Venere u Vagi potreba za emocijama, luksuzom, hedonizmom posebno hranom i uživanjem, ali nekim vidom veće sigurnosti, druženjem biće u povećanju.Mesec će biti u znaku Bika do nedelje negde do podneva.

Mesec u Biku može povremeno povećati posesivnost,osetljivost grla, hormonske promene povećanje apetita i potrebe za šećerom, koji je svakako u vezi sa trenutnim emocijama. Ipak pred nama je malko usporenje energije i potreba da se negde okrenemo stvarima u kojima uživamo. Emocije ovog vikenda ali danas mogu malo oscilirati od ljubavi do ljutnje i tako u krug.


Budite dobro - Astro Luna


# vatreni znak - denis&denis# mesec u biku





Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski