субота, 21. септембар 2024.

Dnevna doza Lune 21/22.09.2024.

Ovog vikenda nam dolazi i zvaničan početak jeseni - jesenja ravnodnevnica, ali da i Vage ulaze u svoje rodjendane. Sunce će pre toga da muku muči sa R Neptunom idealizujući i maštajući o nekoj boljoj sadašnjosti suočavajući sa realnim problemima, ali uz trigon sa retro Plutonom negde će nas i neki problemi nastali ove nedelje i osnažiti da udjemo u pravi jesenji ciklus. Venera i R Pluton muku muče sa nerešenim emocijama, ali svaki pritisak ovog vikenda može negde doneti emotivne nagle svadje i nerazumevanja.

Subota, 21.09.2024- praznik Male Gospojine kao praznik početka jeseni 

Meseć će boraviti u znaku Bika i zbog sekstila sa retro Saturnom ipak može doneti dan mira, stabilnosti, negde lakše organizacije, ali idealan za proslave, druženja, dom i jaču potrebuza emocijama.

Dobar aspekt Meseca i Marsa može doneti strast, ali osnažiti nam volju i jako dobar spoj objektivnosti i produktivnosti. Možemo ciljeve koje zacrtamo i realizovati ili imati veću veru u ono što pokrećemo.

Večernji časovi mogu doneti bitne vesti izdaleka,pozitivne susrete ili kraća putovanja.

Ono na šta bi trebalo obratiti pažnju ovog dana su dva aspekta koja mogu malo uticati na lično samopouzdanje, govor i naše odluke:



Sunce iz znaka Device biće u opoziciji sa R Neptunom i može uticati na lenjost i apatičnost, usporenost( osećanje da nam je sve teško i da ostavljamo za naredni put), ali ovaj aspekt može pokrenuti zavisnost, uticaj drugih, teškoću da se kaže svoje mišljenje i problem sa egom. On jeste dobar u humanitarnom smislu,ali može uticati na veće lične zabune, ali i razočarenja jer kao da se na uspeh čeka da nešto dodje samo od sebe. Ne treba gubiti veru, ali treba postaviti ciljeve. Izbegavajte preteranu idealizaciju prema osoba koje nedovoljno poznajete!

Merkur iz znaka Device naćiće se u kvadratu sa tranzitnim Jupiterom može pokrenuti velike planove za budućnost, optimizam, ali da nedostatak vere ili koncentracije može uticati na gubitak dobrih mogućnosti.Može dolaziti do preteranog trošenja reči na nešto što treba da bude jednostavnije, lakše. Teškoća i problemi sa osećanjem povlačenja ili sramote prema osobama koje imaju drugačije mišljenje. Može dolaziti do problema sa učenjem, povezivanjem stvari, idealizacijom, obećanjima koja neće biti ispunjena. Puno reči, malo dela...

Subota inače nosi i mali problem sa vrednovanjem ličnih vrednosti, ali primanjem i davanjem emocija, koja stvara ili lažnu sliku ili veću ličnu nesigurnost. Potrebno je mnogo vere, truda i rada na samopouzdanju,jer ništa nije nemoguće.Ipak procene moraju biti opreznije,jer može dolaziti do prevelikih očekivanja od strane osoba koje ne poznajete! Može dolaziti i do briga zbog zdravlja ili loše slike i povezivanja sa okruženjem i voljenom osobom.



Nedelja, 22.09.2024.

Jutarnji časovi nose konjukciju Meseca i R Urana i mogu doneti nagla budjenja,ali neke i kolektivne dogadjaje koji mogu doneti trenutno uznemirenje.

Sunce u znaku Device i R Pluton naćiće se u snažnom trigonu i pokrenuti veće ambicije, promene na profesionalnomi ličnom životu i mogućnost veće transformacije. 

Mesec u znaku Bika i R Neptun mogu doneti dan koji je jako pozitivan za okupljanja, proslave,hobije,a vreme od podneva kada će Mesec i R Pluton biti u snažnom trigonu i veću ličnu sigurnost i emotivne pozitivne promene. Nedelja je pozitivan dan za ulepšavanje i važne društvene dogadjaje.

Trigon Meseca i Sunca od podneva mogu doneti lep balans, organizaciju, osećanje stabilnosti i šta zacrtate to i uradite.



Od 12:25 Mesec prelazi u znak Blizance i posebno pokreće mnogo poruka, priče,druženja, okrenutosti deci, putovanjima.

Zvaničan početak jeseni - jesenja ravnodnevnica 14:43 sve do 21.12. kada nam počinje zvaničan početak zime

Vagama možemo čestitati rodjendan od 14:45

Večernji časovi mogu doneti jake emotivne blokade, svadje, povredjivanja. Vikend a posebno nedelja nose i lak dolazak do istine, ali mogućnost otkrivanja nečega što može promeniti vaše odnose.

Kvadrat Venere i R Plutona posebno može doneti veća emotivna povredjivanja, rastanke, otkrivanja prevara, emotivne pritiske, manipulaciju i sl.Večernji časovi mogu nositi i finansijske blokade ili napetost.


Srećno - Astro Luna

 

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski