субота, 19. јануар 2013.

PREPORUKA GRADOVA I ZEMALJA ZA ZODIJAČKI ZNAK LAV


DETROIT( najveći grad u američkog državi MIČIGEN; rodjen je 23.07.1701. u znaku Lava( otkrili su ga trgovci krznom lav -krzno) sa podznakom u Strelcu i Mesecom u Ribama) je centar automobilske industrije, a 11 od najnaseljenijih gradova Usa.

KARAKAS( VENECUELA)  glavni i najveći grad ove države rodjen je 25.07.1567 u vatrenom znaku Lava sa podznakom  u Devici i Mesecom u ribama grad posebne kulture i lepote.

VARŠAVA- glavni i najveći grad Poljske rodjen je 26.07.1376. u vatrenom znaku Lava sa podznakom na zadnjim stepenima Vage i Mesecom u Škorpiji.Varšava je globalni grad, važan ekonomski centar u severozapadnoj Evropi i grad koji nudi dušu kao i Lavovski duh.Poznat i kao " feniks" jer je preživeo mnoge ratove kroz prošlost, ali grad sa sjajnom arhituktorom i stalnim društvenim dešavanjima.

NEW YORK(najnaseljeniji grad u Usa, rodjen je 26.07.1788 u vatrenom znaku Lava sa podznakom u Škorpiji i Mesecom u Biku) -grad o kome nema mnogo da se kaže osim da je multinacional, veliki za sve nacije i narode i koji ima izuzetnu harizmu i srce.Mislim da se Lavovi mogu jako dobro osećati u njemu.

MALDIVI( egzotična zemlja u Indijskom okeanu je pravo uživanje za odmor Lavova.Maldivi su rodjeni 26.07.1965 u znaku Lava sa podznakom u Biku znaku hedonozma, uživanja i prirodnih lepota i Mesecom u Blizancima)

FRANFURT-najveći nemački grad u oblasti Hesen rodjen je 27.07.1310. u vatrenom znaku Lava sa podznakom u Škorpiji i Mesecom u lavu je najveći finansijski centar kontinentalnog dela Evrope.Osim što je sedište Centralne banke on je centar obrazovanja, finansija, sajmova i grad koji stvarno ima šta da ponudi.Odličan Lavovima za sve vrste usavršavanja, rada, ali i odmora.


 DRŽAVA ILI REPUBLIKA PERU( dom drevnih civilizacija koje su medju najstarijim, rodjena 28.07.1821. u vatrenom znaku Lava sa podznakom u Vagi i Mesecom u Raku) nudi tradcionalnu energiju da se osećate kao kod kuće, ali je zemlja spoja lepih boja, umetnosti, književnosti, a zbog Meseca u raku i sjajne kuhinje.Ovu zemlju Lavovima treba da posete jer poseduje istorijski značaj za njih.

MAJAMI- grad u jugoistočnom delu Floride savršen je spoj Lavovske energije sa podznakom u Vagi i Mesecom u ribama, rodjen 28.07.1896., ali sjajan centar finansija, trgovine, kulture, medija gde bi Lavovi mogli i profesionalno napredovati.Izuzetno popularan jer nudi zabavu i mesto dobre zarade, ali zbog povećanog latinskog stanovništva i prestonicu latinskog sveta.Poznat i po krsternjima.

TORONTO -najveći grad  u Kanadi rodjen je u vatrenom kraljevskom znaku Lava sa podznakom u Vagi i Mesecom u Lavu 30.07.1793. i spada u jedan od kosmopolitskih gradova, severozapadnom delu jezera Ontario, ali industrijski centar, centar najveće berze.Lavovima je ovaj grad posebno naklonjen za život i rad.

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski