субота, 19. јануар 2013.

PREPORUKA GRADOVA I ZEMALJA ZA ZNAK DEVICA

HAG(rodjen 23.08.1370 u znaku Device sa podznakom u Škorpionu i Mesecom u Devici), holandski grad, sedište holandske vlade, ali treći po veličini u zemlji, nudi mir, dobar grad za rad i usavršavanje ovog znaka.

AUSTRIJA( rodjena 24.08.1273 u zemljanom znaku Device sa podznakom u Škorpionu i Mesecom u Jarcu)država centralne Evrope nekad zvana kao " istočno carstvo", zemlja sjajne kulture, elegancije, duha sa puno nacionalnih parkova, ali spada u bogatije zemlje rejona.Devicama vrlo naklonjena za život i rad.

HJUSTON( USA) NAJVEĆI GRAD U DRŽAVI Teksas, rodjen u znaku Device sa podznakom u Strelcu i Mesecom u Vodoliji je spoj biznisa, slobode, politike, prava i diplomatije.Osnovana 24.08.1836.Globalan grad koji Devicama može ponuditi veći materijalni napredak, ali socijalnu zainteresovanost.To je dom mnogih kulturnih eksponata i institucija, takojde multinacionalan grad.Spada u zanimljive turističke gradove.

URUGVAJ( južnoamerička država rodjena 25.08.1825, u zemljanom znaku Device sa podznakom i Mesecom u vodoliji što ukazuje na jaku želju za promenama, nezavisnošću i društvenim statusom, ali potrebama za slobodom i originalnošću ove male države.Smatraju je ekonomski stabilnom i pozitivnom za život.)





VIJETNAM(istočna azijska zemlja rodjena je 2.09.1945, u zemljanom znaku Device sa podznakom u Blizancima i Mesecom u Raku), postala turističko mesto od 1990, poznata po borilačkim veštinama ali tradicionalnoj odeći ao dai.Iako se dugo borila sa krizom, zemlja koje odiše posebnim duhom.

SAN MARINO(mala država na istočnim obodima Apenina, rodjena 3.09.,301 u znaku Device sa podznakom u Vagi i Mesecom u Vodoliji je pravo mesto za odmor i uživanje svih Devica.Smatra se jednom od najstarijih država, a osnovana u okviru Rimskog carstva pa odiše posebnim istorijskim duhom.Poznata po trci Formule 1.

LOS ANGELES(ili L.A., spada medju najnaseljenije gradove Usa, rodjen 4.09.1781 u zemljanom znaku Device sa podznakom u znaku Vage i Mesecom u Ovnu)grad andjela a poznato je da je znak Devica ima simboliku nečeg nevinog, dobrog andjeoskog, pa je ovo idealno mesto za život, rad i odmor znaka Device.Grad televizijske produkcije, muzike, biznisa i ekonomije.

BRAZIL( jedna od najvećih i najmnogoljudnijih zemalja na svetu, rodjena 7.09.1822. u zemljanom znaku Device sa podznakom u znaku Vodolije i Mesecom u znaku Blizanaca, kao kombinaciji plesa, veselosti, živosti, velikog prirodnog bogastva, ali velikog duha koju nosi ova zemlja).Dobila ime po drvetu Brazil, a peta je po veličini u svetu.Zemlja fudbala, a treba napomenuti da će Olimpijske Igre 2016 biti održane u ovoj prelepoj zemlji, pa Device samo izvolite -putujte!!!


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski