субота, 19. јануар 2013.

PREPORUKA ZA GRADOVE I ZEMLJE ZA ZNAK VAGA

FRANCUSKA( rodjena 22.09.1792. na nultom stepenu Vage sa podznakom u Škorpionu( zemlja koja je preživela mnoge revolucije i ratove) i Mesecom u Strelcu spada u zemlje koje su turistima najpopularnije čak ispred Usa i Španije.Ova zemlja opuštenog duha nosi u sebi otmenost i eleganciju Vage  i idealna je za odmor i život Vaga

SAUDIJSKA ARABIJA( rodjena 23.09.1932 u vazdušnom znaku Vage sa podznakom u Strelcu i Mesecom u raku) je država na Arabijskom poluostrvu.Spada u najveće proizvodjače nafte a nekada su je zvali" Zemlja dva hrama".Utemljena na plemenitim, ali islamskim vrednostima ova zemlja nosi čar egzotične kulture koja se Vagama može veoma dopadati.


MADRID-glavni grad Kraljevine Španije rodjen je 27.09.1464. u znaku Vage, podznaku Strelca i Mesecu u lavu kao jedan od značajnijih kulturnih, finansijskih i političkih centara, sa 6 univerziteta, puno pozorišta i crkava što nije slučajno zbog uticaja Meseca u lavu.Grad u srcu Španije, univerzitetski grad koji je Vagama idealan za život i školovanje.Ne treba zaboraviti za Vage koje obožavaju fudbal da se u ovom gradu nalaze fudbalski klubovi Real Madrid i Atletiko Madrid.


BRIZBEJN(najnaseljeniji grad u Australiji, rodjen je 28.09.1824. u znaku Vage  sa podznakom i Mesecom u Strelcu).Ovaj globalni grad ima posebnu istoriju, a dobio je ime na reci na kojoj je smešten.Najvažniji kulturni centar je EKKA.Vagama je ovaj grad vrlo naklonjen za život i odmor.

 OTAVA(glavni grad Kanade, rodjen je 29.09.1827. u znaku Device, sa podznakom i Mesecom u Jarcu) kao tehnološki i politički centar zemlje, multinacionalan, u kome se spajaju različite kulture.Smatra se najačistijim gradom u okruženju i zbog toga posebno odgovara inače harmoničnim Vagama.Vrlo preporučljiv za život.


NEMAČKI GRAD DORTMUND( rodjen 30.09.1232, u znaku Vage, podznaku u Strelcu i Mesecu u znaku Ovna), poznat kao " zelena metropola", poseduje najveću evropsku luku na kanalu, a posebno odiše sjajnim kontrastima  kulturne istorije.Poznat i po fudbalu, a posebno otvoren Vagama za uživanje i odmor.

KINA -svetski mnogoljudnija zemlja rodjena je 1.10.1949 u znaku Vage sa podznakom  i Mesecom u Vodoliji što ukazuje da ova zemlja može u budućnosti imati mogućnost jakih državnih promena i velikih ekonomskih aspekata na bolje).Narod Kine je prošao razne istorijske inkarnacije, ali ova zemlja turistima može ponuditi izuzetno puno toga, pa je Vagama idealna za turističke obilaske.

BELGIJA -rodjena 4.10.1830. u znaku Vage sa podznakom u Jarcu i Mesecom u Biku je  pravi primer Vage zemlje koja odiše ravnotežom, mirom i harmonijom pa je Vagama idealna za život i rad.Posebno bitna za umetnost i imperativ za književnost i likovnu umetnost.Poznata po festivalima i karnevalima.Poseduje izuzetnu arhitekturu koja može oduševiti Vage.

PORTUGALIJA-zemlja jugozapadne Evrope rodjena 5.10.1143. u znaku Vage sa podznakom u Strelcu i Mesecom u lavu  je zemlja humanog karaktera, a pripada zemljama sa većim stepenom jvaliteta životnog veka pa je idealna za život i odmor.Izuzetno primamljiva za turiste.

BUGARSKA -jugoistok Evrope, rodjena 5.10.1908 u znaku Vage sa podznakom u Strelcu i Mesecom u Vodoliji je zemlja snažnih srednjovekovnih sećanja, ali idealna za odmor.


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski