четвртак, 7. септембар 2017.

DNEVNA DOZA LUNE -7.09.2017.

Mesec u ribama do 14:02.Od 2:05am na zvezdi Markab posebno može doneti sudbinske odluke i dogadjaje u svetu.To vreme nosi povećanja od eksplozija, brodoloma, posekotina i udaraca.Vreme koje za mnoge može doneti putovanja koja mogu imati izuzetan značaj.Uragan Irma zapljuskuje Floridu, Karibe i obale Usa i pravi pometnju a sa druge strane strane imamo upozorenje koje sa Sunca stiže koja može voditi poremećajima eletromreže što mislim da pre možemo jače osetiti u toku vikenda.I dalje smo u energiji Punog Meseca, romantične, usamljeničke, ali emotivne energije.Potreba za nežnošću, razumevanjem, plemeniti poduhvati, ali opet i tenzije šta je ispravno, zašto nije kako treba mogu nositi i uticaj Sunca u znaku Device.Jupiter je došao na stepen zvezde Spike, zvezda sreće nade, transformacija, zvezda koja daje darove, prilike, iznenadjenja.Posebno važna jer donosi simbol znanja i duhovnih vrednosti.Izuzetno srećna za pronalazaštvo, istraživanja, neverovatne promene u svemiru.Ipak, ona u lošem položaju može doneti i nagle finansijske padove i promene.



Mesec će oko 13h biti na zvezdi Šeat koja posebno može doneti unutrašnje nemire, ali kao dosta izazovna zvezda može doneti i dalje rizike od vode, uragana, neke magle u glavi, potonuća, vetra, oluja i avionskih nesreća.Ipak i deo današnjeg dana nosi izuzetnu intuitivnost koje se trebate držati, telepatiju, jaku povezanost sa osobama sa kojima ste udaljeni, ali dan izuzetne intelegencije i mentalnog dokazivanja.Vreme koje može biti povoljno za takmičenja.


Mesec će danas biti u praznom hodu do 19:15 pa nemojte se iznenaditi da neke obaveze ostavljate za naredne dane ili da dodje do usporenja.Može dolaziti do prolaznih migrena ili prevelikog opterećenja sitnicama, poslom, prolazne apatičnosti.





Od 14:02: Mesec prelazi u prvi znak Zodijaka, vatreni muški znak Ovan.Pred nama je borbena, strastvena ratnička energija, nestrpljenje, ali jače ambicije, veća motivacija, neki vid za mnoge od vas budjenja.Mars kao vladaoc ide kroz racionalniji znak Device, pa će u porastu biti perfekcionizam, držanje rasporeda, emotivne misli, ali dobra samokontrola.Imamo još malo i tenzije zbog Merkura koji se pokrenuo i teže prihvata kritike i teži i traži bolje samopoštovanje.Znak Ovan voli da vodi, samostalan je, nezavistan, ali temperamentan.Takve će biti reakcije, s tim da će energija biti usmerenija na ishranu, zdravlje, posao, dijete, okrenutost zdravijem načinu života, iako u emotivnom smislu može biti dokazivanja i potrebe za konkretnijim i bržim dogadjajima.Mesec će boraviti u znaku Ovna sve do subote(18:24)

Astro -vremeplov

7.09.1533. rodjena je Elizabeta Prva Tjudor, engleska kraljica i kraljica Irske u periodu od 1558 do svoje smrti, peti i poslednji vladar iz dinastije Tjudor.Zvali su je Kraljica Devica ili Dobra Kraljica Besa.Ona je zauvek vratila Englesku protestantizmu.U vreme njene vladavine porasla je ekonomska moć Engleske i cvetala je nauka i kultura.Rodjena u znaku Device sa podznakom u Jarcu i Mesecom u Biku.

7.09.1936 rodjen je pionir rokenrola, muzičar i tekstopisac Buddy Holly u znaku Device sa podznakom u kardinalnom znaku Jarca, sa Mesecom u Blizancima.


7.09.1949 rodjena je fantastična pevačica –Gloria Gaynor( „ I will survive“) u vreme Punog Meseca, Sunce u Devici, Mesec u Ribama.

7.09.1909. rodjen je Oskarovac, američki reditelj, scenarista, producent, glumac i književnik grčkog porekla –Ella Kazan u znaku Device sa podznakom u Škorpiji i Mesecom u Blizancima.



7.09.1951. rodjena je Chissie Hynde, tekstopisac, gitarista,rok pevačica grupe „ Pretenders“, ali je saradjivala sa mnogim drugim muzičarima( Frenk Sinatra, Ub 40), rodjena u znaku Device sa podznakom u miroljubivom znaku Vage i Mesecom u mističnom znaku Škorpije.


7.09.1822 osnovan je Brazil ili zvanično Savezna Republika Brazil-nanaseljenija država u Latinskoj Americi, peta po veličini u svetu.Ove godine je bila i domaćin Letnjih Olimpijskih Igara.Rodjena u znaku Device sa podznakom u slobodoljubivom znaku Vodolije sa Mesecomu Blizancima( veseo narod, narod koji ima istoriju, poznat po sambi, fudbalu,brazilskom karnevalu).

7.09.1955. rodjena je hrvatska glumica Mira Furlan, zapažena po mnogobrojnim filmovima i serijama jugoslovenske produkcije.Trenutno živi u Usa.Rodjena u znaku Devicesa istančanim, hedonističkim i plodnim Mesecom u Biku.

7.09.1956. rodjena je Oskarovka, dobitnica Zlatnog globusa za najbolju originalnu pesmu, kantri pevačica, tekstopisac –Diane Warren u znaku Device sa podznakom u Vagi i Mesecom u vagi na zvezdi Spika.

7.09.1894 rodjena je Gala Dali, supruga Salvadora Dalija, ali i večita inspiracija mnogih pisaca i umetnika.Rodjena u znaku Device, Mesec u Strelcu.


7.09.1983. rodjena je američka glumica i pevačica, dobitnica Zlatnog Globusa –Evan Rachel Wood, u znaku Device sa podznakom u optimističnom znaku Strelca u vreme Punog Meseca u Ribama.Ova talentovana glumica tek treba da pokaže svoje skrivene umetničke potencijale.Postoji izuzetna fotogeničnost, ali posebno jak filmski talenat kroz uloge koje će tražiti veliku fizičku transfomaciju.

7.09.1976. rodjen je američki glumac –Oliver Hudson(„ Nešvil“) u znaku Device sa podznakom u energičnom znaku Ovna sa Mesecom u Ribama.

7.09.1973. rodjena je američka glumica i model, ali i igrač pokera –Shannon Elizabeth u znaku Device sa Mesecom u Jarcu.Trigon Sunca i Meseca ukazuje na praktičnu, mudru, strljivu i veoma ambicioznu prirodu.

7.09.1969. rodjena je američka glumica i model Angie Everhart u znaku Device sa senzibilnim Mesecom u Raku.

7.09.1984 rodjena je ruska teniserka –Vera Zvonareva u znaku Device sa Mesecom u Vodoliji.

7.09.1278 osnovana je Kneževina Andora, mala kneževina na jugozapadu Evrope, rodjena u znaku Device sa podznakom u Škorpiji i Mesecom u Biku.

Natasa Paunovski

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski