уторак, 13. септембар 2022.

Dnevna doza Lune - 13.09.2022


Mesec u znaku Ovna do 13:40. Kroz jutarnje časove stvara se tenzična energija izmedju Meseca i Rx Plutona koja može pojačavati tenzije, svadje i stres. Preporuka da dan počnete polako i sa brojanjem do 10.Može se pojaviti osećaj neke gorčine ili tuge, ili prosto da ne ide sve po planu.Vreme prepodnevnih časova nije dobro za neko takmičenje ili pokazivanje snage, već smirenje duše. Pluton je planeta koja uvek utiče na podsvesnu ljutnju, razaranje, uništenje, znači stres može biti poguban i za zdravlje( glavvobolje, osetljivost psihe). Ne treba presirati ili forsirati nešto što ne ide.


Mesec danas prelazi u znak Bik u kome se oseća bolje. Dispozitor Venera traži kako danas tako i sutra mirnija rešenja, potrebu za sigurnošću, ljubav. Ko ima životinje danas ih one mogu umiriti i uveseliti.Pozitivno vreme za ulepšavanje, zdrastvene preglede, organizaciju dnevnih obaveza i bilo bi potrebno ipak ostaviti veći deo obaveza za popodne ili čak sutra kada je dobro vreme za kupovine/ nabavke, kuvanje, rad u kući.


Kada je Mesec u biku( prazan hod od 15-17:45) to je vreme koje možemo pokloniti prirodi, prirodnim stvarima, hrani, domu gde se možemo osećati sigurnije. Bik je znak i novca i materijalnih potreba, a dispozitor Venera svakako može da nas zaposli da do toga dodjemo. Danas sitnice mogu da nam deluju veoma važno u raspoloženju. Ko može, lep dan za odmor, šetnju, puštanje malo glave da diše od svega.Emocije plodnije, a dobro vreme i za začeća. Dan kada će nam trebati više šećera i poljubaca. Zagrljaji mogu biti umirujući i neka lepa reč. Sve će se odvijati mnogo lakše nego dok je Mesec u Ovnu i kao da ćemo malo ipak usporiti ritam.Ipak, danas može biti pozitivan dan da se rešavaju neke sitnice, a može biti povoljno vreme da se nešto uzgaja, pravi zimnica, da se nešto zasadi, da nešto raste. Ne tako loše vreme da se pokrene ili završi nešto poslovno posebno u večernjim satima.

Može biti korisnih vesti iz inostranstva. Komunikacija još uvek nesigurna zbog retrogradnog Merkura Ipak, vera i nada ne posustaju iako se čini da sve stoji u mestu. Treba štedeti energiju i izbegavati preveliku samokritičnost ili osećanje neke nepotrebne griže savesti. Kada su emocije u pitanju, sumnje mogu blokirati neki lep momenat. Pokušajte da živite punim plućima i manje mozgate šta će biti za 15 dana. 

Opustiti se i naučiti uživati. Dati sebi oduška. Ne baviti se tudjim pitanjima, osim da nije povezano profesionalno.



Budite dobro -vaša Astro -Luna


# currentmood# mesec u biku# dnevna doza lune



Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski