понедељак, 12. септембар 2022.

Dnevna doza Lune -12.09.2022 - Samoinicijativa

 

Nova nedelja je pred nama posle Punog Meseca. Neki umor u pozadini i dogadjaji preko vikenda koji su ostavili utisak. Mesec u znaku Ovna doneće već sa početka nedelje pokret i budjenje. Negde ćemo videti od čega krenuti i šta treba nastaviti. Prvi dan nedelje može nositi puno komunikacije, dogovora, slanja emailova, ali i priličnu samoinicijatvu. Povremo nestrpljenje i isključivost mogu doneti želju da nešto ubrzamo ili brzo saznamo. 

Sekstil Meseca i Marsa kao vladaoca može nositi od ranih jutarnjih časova dobru energiju, intezivne emocije, strast i sklonost razmišljanjima o emocijama. Dobro vreme za sport, pokretanje fizičkih aktivnosti. Današnji dan donosi direktnost, iskrenost i dosta priče po raznim temama. Merkur će se naći u polusekstilu sa Venerom na 8 stepenu pa ipak može danas doneti dosta druženja, humora, opuštenosti i može označiti pozitivno vreme za proslave ili neke posete.



Inkonjukcija izmedju tranzitnog Sunca i Rx Saturna na 19 stepenu ( aspekt koji će se osećati do utorka) može doneti osećanje nezadovoljstva ili frustracije u vašim željama, ali osećanje ograničenja, kašnjenja u obavezama ili stvarima koje želite napraviti.Fleksibilnost, umerenost i duhovna širina mogu pomoći ili drugačiji stav prema onom što želite.

Sekstil Meseca i R Saturna moze od večernjih časova doneti mir, odgovornost, potrebu da nešto staro zavrsimo ili da prosto organizujemo odredjene stvari koje smo propustili. Današnji dan može biti dobar za lično isticanje, ali može doneti preosetljivost na kritiku i sklonost intezivnim i burnim emocijama. Ipak, donosi dosta vesti, dešavanja, ali sklonost da sami utičete na neke odluke. 


Što se tiče ove nedelje izdvojila bih: 

Kvadrat Marsa i tranzitne Venere koji može povećavati strast u partnerskim odnosima, ali dosta problema u emotivnoj komunikaciji, ogovaranja ili lošeg uticaja drugih, ali i finansijskih troškova. Može biti sukoba sa komšijama ili rodjacima, ali preosetljivosti kroz odnose u poslovnom okruženju. Ovaj aspekt će se osećati tokom cele nedelje, ali će biti posebno aktivan od petka 16.09. Posebno pripazite na samokontrolu i impulsivne ispade. Telefon ili internet posebno mogu biti uzorčnici sukoba! Ako je moguće izbegavajte posesivnost ili neki vid takmičenja u emotivnim odnosima, ali velikih rizika!

17.09.2022

Opozicija Sunca i Rx Neptuna posebno može smanjiti volju i samopouzdanje i doneti osećanje nesigurnosti, zablude i neke magle. Pod ovim aspektom je dobro razvijati svoju kreativnost, mir, pomagati drugima, ali naći neko mesto gde se osećate zaštićenije.U porastu manipulacije, laži, prevare i osetljivosti na kolektivnom nivou. Opreznost na polju poverenja! U porastu izopačenost, opasnost od sekti, ali i opasnost od psihički bolesnih osoba. Opreznost sa lekovima! Čuvajte se prevara ili iskorišćavanja. 

Poslednja četvrtina Meseca u subotu 17.09. od 23:53 na 24 stepenu znaka Blizanaca na fiksnoj zvezdi Al Heka posebno podstiče nasilje i veće probleme. Problemi na ulicama, u saobraćaju, problemi u bliskom okruženju! U porastu jača emotivna senzibilnost. Može biti situacija da vas neko jako povredi rečima! Pokušajte da ne povredite sebe zbog drugih ili da ne mučite svoj duh!




Budite mi dobro - vaša Astro -Luna


# currentmood# mesec u ovnu# dnevna doza lune# adele


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski