субота, 10. септембар 2022.

Dnevna doza Lune 10/11.09.2022. - Pun Mesec u Ribama

 

Pred nama je intezivan predjesenji Pun Mesec u maštovitom, vodenom i poslednjem znaku Riba na 17 stepenu po našem vremenu od podneva. S obzirom da se retrogradni Merkur vraća unazad od 5:39am on baš negde svojom energijom donosi zbunjujuću, konfuznu, kreativnu, ali nesigurniju emotivnu energiju. Neka maglovitost u glavi koja traži koliko toliko organizaciju .

Vreme pred Pun Mesec nosiće i svadljivu, ali nemirnu energiju izmedju Meseca i tranzitnog Marsa koja može biti veoma osetljiva za vozače i sam saobraćaj, ali koja može biti razdražljiva emotivno jer može dolaziti do istovremene potištenosti i ljutnje.

Iako sam intezitet ovog Full Moon nosi skrivene poruke, nosi i jaku viziju, unutrašnja čišćenja, neverovatnu telepatiju i intuiciju koju mnogi od vas neće moći da objasne. Možete neko prizvati mislima, ili imati neočekivane susrete, maštanja koja negde mogu da se spontano i dese u realnom životu.


Koliko god da sama energija može biti ranjiva i veoma psihološki senzitivna, ipak u vreme Punog Meseca veliko olakšanje imaćemo od strane pozitivnog aspekta Meseca i R Urana koji može da probudi naglu motivaciju, promene, neočekivane pozitivne dogadjaje, ili neko naglo budjenje i mogućnost da nešto dobro pokrenete što ćete prethodno osetiti kao važno. Ovaj aspekt na snazi je od 13:52 i može doneti neko olakšanje ili sklonost realizaciji nečega što ste planirali duže vreme unazad.

Konjukcija Meseca i R Neptuna kao dispozitora od 22:57 posebno može doneti srećno vreme za umetnost, medicinu, ljubav i može se u to vreme osećati jaka zaljubljenost. To može biti i vreme kada treba pratiti znake univerzuma. Jaki snovi, ali osetljivo vreme za psihološki osetljive osobe i zavisnike. Ipak neka unutrašnja vera može pokrenuti neke super ideje, ili neki vid čišćenja ili oslobadjanja. Sklonost da dobijemo potvrdu o nečemu što osećamo - biće važna.

Kroz ceo dan može postojati neka zbunjenost, zaboravnost i osećanje umora. Bol u nogama i osećanje neke udaljenosti i potrebe za mirom u odnosu na okruženje. Pripazite na imunitet i alergije!  Ovaj Pun Mesec naravno mogu prilično osetiti Ribe, Device, Strelčevi i Blizanci kroz osetljivost na polju komunikacije i odluka kao i partnerskih odnosa( Blizanci i Device), ali i strepnje i nagle promene raspoloženja( Strelčevi), kao i sklonost gubitku koncentracije, jakom hroničnom umoru, osetljivosti kroz polje okruženja/ rodjaka, posebno saobraćaja i brige za porodicu( Ribe) ali mogu osetiti Rakovi i Lavovi koji kao pripadnici Meseca i Sunca uvek u ovo vreme imaju neke svoje posebne misije.

Ono što ovaj Pun Mesec simbolizuje su kolektivna ograničenja praćena aspektom izmedju retrogradnog Saturna i Urana koji smo imali od decembra 2021. Kolektivno ekonomska kriza koja donosi pad cele planete, osetljivost još uvek kroz Covid 19, labaratorijske mutnjavine i političke manipulacije, veliku finansijsku nestabilnost što može pojačavati strahove kod običnih ljudi. Dodatni problemi i složenosti mogu biti tek planirani što ćemo negde saznati u narednom Punom Mesecu koji će biti na snazi 9.10.


U porastu mogu biti porodične manipulacije i nerazumevanja, ali strahovi kroz dokumentaciju, puno povećanja osetljivosti kroz saobraćaj/ uredjaje. Škorpije i Bikovi mogu biti pod veoma jakim pritiskom oko posla/ finansija, ali autoriteteta. Moguće greške/ obmane i lagarije, ali i kradje.Komunikacija otežana i praćena ograničenjima i usporenjem.Veoma osetljivo vreme za finansijske veće investicije, kupovine, ali može dolaziti do većeg napora kroz novac.Može se osećati i generalni umor od svega ili osećanje da sve stoji u mestu Vremenske prilike neće pogodavati kardiovaskularnim bolesnicima, ali i astmatičarima.

Koliko vam napominjem da je strpljenje/ ali kroz ovaj Full Moon i vera bitna negde će biti potrebna. Svakako uticaj retrogradnog Merkura na 8 stepenu Vage može posebno uticati na mentalne probleme i osećanje izgubljenosti. Medjutim, ovaj Pun Mesec ima ulogu da pokrene vaše najslabije tačke i da vas suoči sa ovnim što ne smete priznati, ali nečim što trebate odkloniti.

Najnovije tekstove možete pratiti i na mom zvaničnom sajtu: www.astroluna.rs

Nedelja, 11.09.2022



Jutarnji časovi zbog snažnog sekstila Meseca i R Plutona mogu doneti jake susreti, snove, regeneraciju ili suočavanja sa nečim što podsvesno stoji. Ovaj vikend može biti interesantan za zabave i proslave, koncerte, samo ne treba preterivati sa porocima. Opreznost sa lekovima!

Od 8:48 am - Mesec prelazi u vatreni znak Ovan. Nosi energiju budjenja i novog početka. Ipak trebalo bi obratiti pažnju na finansijske troškove, kao i mogućnost sukoba izmedju dogovora i emotivnog razumevanja. Ipak, jak uticaj Meseca može pokrenuti hrabrost, puno fizičkih aktivnosti, rada, ali veću otvorenost.

Od 15:10 na snazi imamo jako zanimljiv aspekt trigon izmedju Sunca i R Urana koji kao dodatak donosi promene, važne prekretnice, potrebu za nezavisnošću, potrebu da probamo nešto novo, kao i bez obzira što je nedelja odlično vreme da pokrenemo nešto važno.Uran može uticati da nešto presečete i krenete od pozitivne nule. Takodje, može biti neočekivanih mogućnosti i iznenadjenja. 



Srećan aspekt izmedju Meseca i R Jupitera u predvečernjim satima mogu doneti odlične vesti, dobre mogućnosti preko inostranstva, odlično vreme za samostalni rad, posebno sport.

23:53: Mesec će se naći u opoziciji sa R Merkurom iz znaka Vage i može pokrenuti svadje, nemire, nezadovoljstva, loše vreme za zakon, nezgodne situacije, nerazumevanja i neprijatna iznenadjenja, loše vesti i problem u komunikaciji u odnosu na druge. Pripaziti na impulsivne izjave i isključivost! Posebna preporuka izbegavati sukobe, jer mogu preći u veći problem. U porastu ogovaranja, ali i problem sa koncentracijom. U osetljivosti bračni odnosi i nerazumevanja od strane bliskih osoba. U povećanju problemi sa zubima, kožom i pulsirajuće migrene povezane sa stresom.

Ovaj vikend od jedne emotivne i pasivne energije donosi da se u nedelju posebno možemo aktivirati. Smenjivaće se raspoloženje od potpune tuge, do nagle sreće. Ovog vikenda mnogi od vas mogu naići na ličnu prekretnicu. Ipak, može se desiti da neke odluke ne budu podržane od strane bliskih osoba što može voditi do pada.

 Pokušajte da verujete u sebe i da pratite znake univerzuma!



 

Vaša  Astro Luna




Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski