четвртак, 15. септембар 2022.

Dnevna doza Lune - 15.09.2022.

 

Mesec kroz veći deo dana kroz znak Bik. Jutarnji časovi praćeni nekim nemirom i osećanjem nekog ograničenja ili brige. Mesec u konjukciji sa Rx Uranom traži potrebu za promenom, dok Rx Saturn strah od te promene. Kao da nam treba neki hedonizam, a da ta promena dodje malo sama. Možemo danas i da maštarimo tražeći ideal nečeg što priželjkujemo, a da zapravo shvatimo da nismo ništa uradili da uradimo nešto za to što želimo.

Danas se pripremite za malo više strpljenja u svemu. Osećanje koje traže disanje i smirenje. Može se osećati nekakav pritisak u vazduhu, kao da će nešto eksplodirati za čas.

Ono sa čime možemo ipak započeti dan jeste dobra organizacija dana, rešavanje finansijskih pitanja, plaćanja računa, dobro za nabaku hrane ili poneki spontani razgovor sa rodjacima/ komšijama. Medjutim, ako osetite da vas nešto tišti mogu biti i signali univerzuma da vam treba da pokrenete neke odluke ili pitanja sami sa sobom.


I danas ne smemo da zaboravimo svoju kreativnost i talente. Bilo bi lepo da sebe zaposlimo malo i malkice stavimo ono što nas muči po strani. Preipremite osmeh za sve one koji ne misle kao vi. Danas intuicija neće loše raditi. Neki predosećaji mogu pomoći u sitnim stvarima. Ne tako loš dan za razgovore za posao ili da ubacite nešto novo u svoj radni/ dnevni dan. Možete i neočekivano doneti sreću drugima. 

Naravno da će biti coktanja na gledanje na cene ili ako dublje udjete u račune koji stižu za ovaj mesec. Korak po korak kako teče dan mogu vam padati super ideje, ali možete osećati da one koje volite, da i oni misle na vas. Odličan dan za fotografiju, neki lep ručak, i dalje šetajte i udišite Sunceee.

Od 15h Mesec dolazi na zloćudnu zvezdu Algol. Nesreće, posesivnost, negativna energija. Treba se distancirati od svega što ne možete promeniti. Skloniti se od onih koji treba da se leče ili koji šire lošu energiju. Okrenuti se lepoti i regeneraciji svoje snage i davanju snage svojoj porodici. Neke pretnje pred vikend mogu se osećati i politički pritisci. Sigurno može popodne biti i nekih nepovoljnih svetskih vesti. Koliko god pritisci u popodnevnim časovima mogu biti jaki, ipak popodnevni časovi uz trigon Meseca i Rx Plutona mogu vam dati snagu i ubedljivost da završite i ono što ste započeli. Danas bi bilo super ako možete da jedete nešto laganije, da ne bi celi dan zevali. 

Mesec ulazi u prazan hod pa se pripremite na manja kašnjenja ili gustinu u saobraćaju baš u popodnevnim časovima. Ipak danas neke maske padaju, a istina dolazi sama za one koji imaju nedoumice. Emotivni sastanci mogu biti odloženi, a poslovni produženi.

Mesec prelazi u znak Blizance od 22:17. On pokreće više komunikacije do nedelje, ali više problema i nesporazuma i osetljivosti kroz saobraćaj, medije i ulicu. Može pokrenuti itekako nesporazume i osećanje nerazumevanja. Zato pratite bioritam, ali danas i oslonite se na znanje, ali na srce. 

Danas nije baš mnogo važno tražiti savete, jer ih baš i nećete poslušati. Bolje je oslonite se na svoje znanje i svoj osećaj. Večernji časovi traže odmor i manje trošenja na uredjaje i manje zračenja. Posebno budite strpljivi u novčanim dogovorima i pokušajte da donesete mirnije odluke. Danas je potrebno sve lepo objasniti. Uz lepu reč i sa zahtevnijim stvarima možete lakše izaći na kraj. 

Emotivno dan kada možete imati osećaj da nije sve stabilno. Preporuka univerzuma je da malo i vi preuzmete inicijativu. 



Budite dobro - dišite - vaša Astro Luna

# currentmood# luz casal# moon in taurus# dnevna doza lune


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski