петак, 16. септембар 2022.

Dnevna doza Lune -16.09.2022. ( " Volim te -Mrzim te")

 

Misli, emocije, gomila analiza, prekid filma, hiljadu ideja u glavi. Mesec plovi znakom Blizanaca, dok dispozitor Rx Merkur danas opet može da nas nervira sa ponovnim strpljenjem koje moramo imati stalno u torbi/ čitaj u glavi. Menjanje planova, ali ipak i pozitivan dan za učenje, posete, razne vrste emotivnih susreta, kontakte sa inostranstvom.


Jedan od glavnih aspekata danas koji će biti više nego intezivan a oseća se par dana unazad je kvadrat izmedju tranzitne Venere u znaku Device i Marsa u znaku Blizanaca. Ovo je aspekt neverovatno intezivnih emocija i utisaka, koji vode od jake strasti koja se oseća u rečima, vazduhu, pogledu pa će kontrola emocija biti slaba tačka, do potpune mentalne agresivnosti koja može voditi jakoj ljutnji i priči sa samim sobom " Šta mi je to trebalo"...  Iako će danas biti bitne reči, okruženje, postoji nesigurnost i uticaj sredine na našu psihu, ali toliko jaka ljubavna energija koja može da nas izbaci iz takta. Preporuka univerzuma je da razvijate zrelost i poradite na slabim tačkama ovog aspekta. Možete otkriti šta vam to nedostaje kad na vas utiče toliko jako.

Danas imamo i temu : Ko je u pravu, Zašto je život nefer, Zašto se to dešava? U povećanju veći troškovi i ogromna potreba za trošenjem novca, dovoljna će biti kratka šetnja da nešto nadjete lepo što vam i treba i ne treba. Sa druge strane, dramatični dogadjaji na polju saobraćaja, ali ulice, okruženja doma mogu biti posebno u porastu od subote kada će i Sunce biti ugroženo od Rx Neptuna i kada možemo imati osećanje duhovnog mraka.


Danas imamo i jako dobre aspekte za sport, takmičenja, kreativne hobije, druženja i puno razgovora sa bratom/ sestrom, ali će društvene mreže da se usijavaju raznim vestima i informacijama. U ljubavi ovaj aspekt donosi nekakav vid rivaliteta, dominacije koji prelazi u veći sukob, u ekstremno osetljivim vezama i u fizičke sukobe. U povećanju posesivne epizode medju parovima i dosta svadje, iako ovaj aspekt može nositi jaku fizičku privlačnost. Mnogo nerviranja oko poruka, dosta nerazumevanja parova kroz zajednički dom ili porodične odnose. Ego i posebno nerazumevanje u komunikaciji biće osnovni problem u partnerskim odnosima. U porastu emotivne afere i prevare prolaznog nivoa. Veze koje budu započete pod ovim aspektom imaće jak simbol seksualnosti, ali mogu prelazi u vrlo jake frustracije zbog intelektualnih razlika ili različitosti u karakteru. Pazite na reči, možete otkriti nešto što niste želeli da drugi saznaju.

Itekako na nebu može doći do jakog besa i osećanja da vas voljena osoba izbaci iz takta. Obratite danas pažnju i na medjuljudske odnose na poslu! Danas je posebna preporuka vezbanja, meditacija, joge, dugih šetnji, uzimanja proteina jer to može pozitivnije uticati na kompletan izazovan aspekt. Neće biti neobični jaki susreti praćeni velikom strascu na prvi kontakt, ali mogu biti prolaznog nivoa. Dosta veza preko interneta više seksualnog nivoa. 


Ipak, Mesec će nam danas biti naklonjen. Njegov odličan aspekt sa Rx Jupiterom od 8:15 može doneti ipak početni optimizam, dan prepun vesti, poruka, pokreta, dešavanja, smeha. Trigon Meseca i Rx Merkura od 11:34 može pokrenuti vesti koje ste dugo čekali, realizaciju nečeg što je stajalo, bitna potpisivanja, rešavanja dokumentacija ili majstorskih poslova, rešavanja ispita ili nečeg sličnog.

Danas imamo brza razmišljanja, dosta putovanja, ali prepune ulice. U vazduhu se može osećati i neka neobjašnjiva tenzija kao da nešto treba da eksplodira. Neko se bori za takozvanu Ljubav, a neko za Čast. Ima i onih koji ne razumeju ništa. Osim da se bavite stvarima koje baš ne možete promeniti, bilo bi dobro da danas očistite svoju biblioteku, popijete neku lepu kafu sa bliskim rodjacima ili pokrenete neki dodatni posao ili hobi. Može biti neočekivanih susreta ili neobičnih emotivnih situacija. Mnogi od vas mogu osećati nemir koji ne mogu da objasne. Odlično vreme za vodjenje dnevnika/ beleški ili razumevanje sebe kroz pisanje. 

Naredni aspekt kvadrata izmedju tranzitne Venere i Marsa imaćemo 4.02.2023. kada će Venera boraviti u znaku Riba.



Srećno- vaša Astro Luna


# dnevna doza lune# mesec u blizancima# venera kvadrat mars#


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski