субота, 3. септембар 2022.

Dnevna doza Lune - 3/4.09. Preispitivanja i Prva četvrtina Meseca

 


Ovaj vikend nosi i uticaj Prve Četvrtine Meseca u znaku Strelca koji će se naći u kvadratu sa Suncem iz znaka Device u 20:09. Mesec će se naći na nešto senzibilnijem 11 stepenu što negde simbolički može doneti osećanje ograničenosti na socijalnom i duhovnom nivou ili osećanje nekog nepotrebnog presinga.

Mesec u Strelcu će ovaj vikend nositi neki nagli optimizam i vedrinu u odnosu na prethodne dane, a u subotu 3.09. i vrlo srećne i blagoslovene aspekte sa R Jupiterom i Merkurom koji je u predretrogradnoj fazi od 20.08. Neke dobre vesti, pokret, srećne okolnosti preko inostranstva, povećanost novca i dobra energija i osećanja nekog pokreta. Medjutim, mislim nije sve tako jednostavno od 14:30 Mesec će se naći u vrlo intezivnoj opoziciji sa tranzitnim Marsom iz znaka Blizanaca i može povećati povrede, nezgode, napore, tenzije, isključivost, veće probleme sa kontrolom, pa će biti potrebno brojati do 100 da neko ne oterate tamo gde ne treba...

Puštanje muzike kao izlaz iz onog što ne želimo da čujemo ili vidimo i osećanje da se budimo radosni, ali da nam danas slede izazovi na mentalnom nivou jer Merkur pravi opoziciju sa R Jupiterom koja troši i koja može doneti niz nesigurnosti u odlukama. Neće biti neobično da vas neko optuži za nešto što smatrate nepotrebnim, ili da vas uvredi na jedan kao kulturniji način. Možete biti šokirani i količinom bezobrazluka ili nemoralnosti u trenu. Zato danas prirpemite rezervna sredstva koja vam pomažu u tim situacijama. Vozači ovaj vikend posebna opreznost jer imamo posebno danas velike tenzije i moguće udare, nezgodne situacije ( posebno pripazite na novčanik, ali i moguće štete).



Danas je posebno važno da se skocentrišete više i na širinu stvari, ali detalje. Neka atmosfera može da vas ponese, pa da zaboravljate ili grešite u stvarima koje dobro poznajete. Nemojte se iznenaditi da dobijete kritiku ili da vas neko izazove što može dovesti da analizirate dublje tu temu ili problem i da to utiče na vaše samopouzdanje ili da vanm neko pokvari dobro raspoloženje. Pokušajte da se držite vere i onog što osećate individualno da je ispravno.Tranzit opozicije Merkur - R Jupiter biće i glavni aspekt kada Merkur krene retrogradno, i ponavlja se 19.09. Neće biti neobičan strah od sramote ili da vas neko podceni ili dovede u neprijatnu situaciju i da dugo razmišljate šta je pisac hteo da kaže. Možete se ovog vikenda i nagledati/ naslušati svakojakih gluposti, pa otvorite um za ipak šire i pametnije stvari...

Preporuka ovog vikenda je ako planirate nešto bitno poslovno, da tražite i stručni savet. Neko vaganje i nemir u sebi može doneti osećanje da ne možete da uživate ili da se u potpunosti opustite. Dosta kopanja u glavi i razmišljanja kakve odluke doneti i privatno, može biti sumnji ili osećanja nekih zagonetki usled postupka drugih. Opravdanja i objašnjenja će samo dodatno pogoršavati dobre namere, pa je danas preporuka mudrijeg distanciranja od svega što vam se ne dopada. Takodje, popodnevni časovi traže fizičko trošenje, ali mentalni mir i manje mozganja.

Prva Četvrtina Meseca - prva lunarna faza ovog meseca sa jedne strane može biti dobra u čišćenju i razmatranju promena u sebi, ali može biti izazovnija ako vam je potrebna veća podrška ili potvrda sopstvenih vrednosti, posebno partnersku povezanost osećanje uskraćenosti.Neće biti nemogući nesporazumi u javnosti, ali u ljubavi. Vi mislite jedno, a drugi shvate potpuno drugačije. Neko osećanje usamljenosti možete kreirati nečim korisnim baš sami sa sobom. Preveliko trošenje za druge neće dati zahvalnost i osećanje sreće.  Veoma osetljiv vikend za porodjaje/ operacije. Brige oko prijatelja/ rodjaka, nagli troškovi ko putuje. Emotivno neka zbrka i osećanje tuge, ali sklonosti da se ponašate srećno i da bi mogli da razbijete neku čašu ako vas pogodi neka pesma u dušu.Planiranje i dalje ne ide u korist, pa sve može kasniti u večernjim časovima i nekako nećete znati čemu da se okrenete. Pitanje poverenja pod znakom pitanja. Ovaj vikend može biti produktivan za rad, ali opet i nekako praćen većim očekivanjima. Neka mešavina potištenosti i nagle lične motivacije biće praćena ovim uticajem. Biće i situacija da sve ostavite i dobro se odmorite. 

Nedelja - 4 septembar

Jutarnji časovi pozitivni za neki koristan rad, izlet, druzenja, da zavrsite neke dnevne poslove ili da izbacite ili očistite ono što stoji. Kontakti koji su kasnili mogu se aktivirati. Univerzum inače ovog vikenda može da iskušava pa da vam donese i nešto neočekivano dobro, ali neće se poklopiti sve. Pratite svoj osećaj kao svoju amajliju duše.

Popodnevni časovi pomalo konfuzni, umorni, pa popodnevni časovi treba da nose odmor i regeneraciju. Treba pripaziti malo na lekove, alkohol jer nedelja može doneti osećanje neke mučnine ili osećanja da ste malo preterali. Ipak nedelja kao da smiruje psihu i donosi bolju odgovornost i usmerenost na ono što vam je važno.



Venera prelazi u znak Device od 6h u kome će boraviti do 29.09.

Mojoj miljenici Beyonce rodjendan:-))

Vreme smirenijih emocija, pojačane kontrole, opreznosti, usmerenosti na zdravlje, ali i period jakih analiza i okrenutosti intelektualnim odnosima i estetici. Venera ovde nema najbolji uticaj, ali pokreće posebnu crtu nesporazuma medju parovima ili većih razlika u mišljenju što može biti pojačano 16,18,24.09. Ipak, kraj meseca može doneti i vreme zaljubljivanja i jakih susreta, pa Devicama ovaj period i neće biti tako loš kao i Bikovima, Škorpijama, Blizancima i Jarčevima posebno od 25.09. 20.09 može biti dan emotivnih iznenadjenja i neočekivanih situacija, ali i promena na profesionalnom/ emotivnom nivou.

Prisutna je crta žrtvovanja, ali i crta radoholičarstva i odredjenog vida matematičke procene i potrebe za savršenstvom. Reči će biti izuzetno važne kada se radi o ljubavi, pa mogu doneti ili potpuni pad ili povezanost. Imamo i period kada ćemo biti okrenutiji jednostavnijim stvarima, ali detaljima u ljubavi. 


Ovaj vikend donosi pojačane emocije tokom subote i veoma jake reakcije, ali osećanje preispitivanja i crta moralnosti kao glavne teme problema. Nedelja može biti lakša, ali sa novim ciklusom Venere i mirnija u pogledu emotivnih dešavanja. 


Lp vikend - vasa Astro Luna 




# currentmood# dnevna doza lune# prva četvrtina meseca# venera ulazi u znak device# 

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski