понедељак, 5. септембар 2022.

Dnevna doza Lune -5.09.2022. ( Čišćenje i odgovornost)

 

Nova nedelja je pred nama, a ono što bih izdvojila je: 

- Ulazak Venere u znak Device do 29.09.

- Retrogradni Merkur iz znaka Vage 10.09.

-Pun Mesec u znaku Riba 10.09.

- Trigon Sunca iz znaka Device sa R Uranom u znaku Bika 11.09. ( promene, transformacija, ponavljanja, rezovi ka povoljnom balansu, kreativnost).



U ranim jutarnjim časovima Venera menja znak i ulazi u zemljani znak Device pa nam je na snazi jednostavnost, veća kontrola emocija, veća okrenutost savršenstvu ili traženju nečeg perfektnog i idealnog. Mesec takodje sa početka nedelje ulazi u zemljani znak Jarac pa u trigonu sa Venerom  krećemo u nekom miru, sa bezbroj planova u glavi, ali ipak i sa nekom organizacijom i temeljnošću. 

Ne mogu reći da će nam raspoloženje biti baš na snazi, ali prvi dan nove nedelje donosi da se suočimo sa obavezama, malo uozbiljimo i vratimo u realnost. Popodnevni časovi praćeni su nekim nezadovoljstvom, promenom planova, većim očekivanjima ili gubitku koncentracije i zbog kvadrata Meseca sa R Jupiterom i Merkurom. Danas se pripremite na strpljenje ukoliko planirate neku kupovinu ili sredjivanje papira, ili nešto plaćate.

Nagle vremenske prilike mogu posebno ne prijati reumatiskim bolesnicama i osobama koje su senzitivnije. U porastu pojačane migrene, praćene napetošću oko sitnica i većom potrebom za emocijama. Treba obratiti na poslovne autoritete, ali brigu za starije članove porodice. Pokušajte da se distancirate od onog što ne možete promeniti, ali je preporuka da posao ne donosite kući, jer će svima danas trebati i pauza od svega.

Sa druge strane, današnji dan može biti dobar da pokrenete neki proces čišćenja koji dugo čeka. Zaposlite sebe jer to može da vam pomogne ili skrene od misli koje vam ne prijaju ili vas muče. U porastu jača okrenutos prošlosti, nostalgija, problemi sa zubima kao i hormonske promene. 

Večernji časovi posebno savetuju bez žurbe jer su moguće greške. Prvi deo dana može doneti korisne aktivnosti ili dešavanja, dok u popodnevnim časovima može dolaziti do pojačanja nervoze i pravljenja grešaka. 




Lp dan - vasa Astro Luna


# currentmood# venera u devici# mesec u jarcu# ponedeljak 





Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski