уторак, 6. септембар 2022.

Dnevna doza Lune - 6.09.2022. ( Strpljenje - molim)

 

Merkur vrckavo tera po svome. Jedno tri puta mi je blokirao sve i kao da je tražio nevidjeno mnogo strpljenja da bi napisala tekst ove noći.Do tad sam mogla da popijem jedno tri kafe, ali ajde. 

Pod uticajem smo Meseca u Jarcu danas koji će od nas tražiti da se usmerimo na obaveze, završetak gomile sitnijih stvari i za sebe i za druge. Pisaćemo, jurićemo, prebrojati i računati šta treba da platimo, šta je preostalo nemajući vremena baš za neko veće zadovoljstvo, osim ko ustaje rano, pa odradi neke dobre vežbe, pa započne jutro i dan onako vojnički. Znam, da ima puno takvih i bacam im kapu, ali stvarnoo...

Poneki smeh pomešan sa nekom tugom pratiće današnji dan. Oni koji krenu udarnički od jutra, biće zaposleni, i neće mnogo razmišljati o tome zašto im je šef grozan i izkompleksiran ili zašto se taj bivši ne javlja, jer on ima neki sat koji drži na ruci, jel uopšte zna u kojem je mesecu/ godini?

Moje iskustvo sa klijentima je da negde odustaju i da su malo umorni od svega. Svima je potrebna promena i to velika i da nešto se pomeri. Malo im je teška realnost i sadašnje vreme. Danas može biti neke težine koja će doneti bol u ledjima i poneki veći uzdah, ali kao da će vam nebo govoriti, piči napred i ne analiziraj...



Univerzum kaže rad, rad i samo rad. Poneka okrenutost na prošlost ili osećaj da leto prolazi i nema više vitamina D. Ja često tražim  sunce kao kadar da napravim najbolju fotografiju. Ali to nije tema, ovaj Mesec traži ozbiljnost, odgovornost, brigu za druge, ambicije, planiranje( a tu je negde Merkur koji je kao moja Nina koja tapka po laptopu i zove koga stigne na viberu).. Može biti i nekog unutrašnjeg bunta da ne može više ovako i da se nešto mora menjati i rezati, ali će proći kao trenutno stanje. 

S obzirom da će Mesec praviti odlične aspekte od ranih jutarnjih časova sa Suncem, ali od 11:20 i trigon sa R Uranom ipak danas možemo pokrenuti završetak nečeg što je stajalo kao opterećenje,a možemo imati i ideju da napravimo neku promenu na sebi. Krenuti od sitnijih ka krupnijim stvarima. Uran može da pokrene neki vid transformacije koji može biti dobar za veći deo današnjeg dana. To će nas držati kao rezerva, a može biti i nekih kontakta koji mogu doneti naglo bolje raspoloženje, iako se oseća neki vid melanholičnosti, više u vazduhu. 

Večernji časovi nose kreativnost, sklonost saosećajnosti i telepatiji, zbog kontakta Meseca i R Neptuna. Nemojte se iznenaditi da vam ljudi baš ove nedelje traže potvrdu ili direktnu pomoć. Danas možemo dosta brinuti za starije članove porodice. Jaki utisci prožeti nekim iskustvom iz prošlosti. Neočekivane i dobre šanse. Medjutim, konjukcija Meseca i R Plutona u kasnim večernjim časovima nose neku karmičku promenu i destrukciju, ljutnju i unutrašnje napore, pa bi vam preporučila da ranije legnete u krevet.

Povoljan dan za dijete ili neki lagani post/ čišćenje organizma. Odlično vreme da ponovite neku lekciju od pre ili da potražite neku stvar koja vam može doneti ponovni osećaj sigurnosti. Osećaj kontrole ili autoriteta, davanja saveta na svoju ruku nije preporučljivo. 

Budite mi dobri i istrajni:-))



Vaša Astro - Luna


# currentmood# nina bajkovita# mesec u jarcu# utorak


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski