среда, 7. септембар 2022.

Dnevna doza Lune - 7.09.2022.- Predrasude i Autentičnost

 

Razmišljam već danima koliko se troši energija na neke nebitne manifestacije( čitaj EuroPrajd) na koje mi je skrenula pažnju jedna klijentkinja u mojoj viber grupi. U prilično tradicionalnoj zemlji koja ponosno pokazuje porodicu kao imperativ neko želi da se šetka i pokaže da je drugačiji. O.k. da se razumemo, treba prihvatati razlike i nemati predrasude, jer je važno uvek kakav si kao čovek, a ne kojeg si seksualnog opredeljenja, ali ipak intima treba da ostane intima. Ako je to uslov Evrope, nek smo zaostali...  Verujem da znate ako ste bili u Beogradu da je to grad otvorenih emocija, ali ne po svaku cenu...

Slušam ovih dana ozbiljne diskusije na tu temu, pa sam i virnula da vidim taj 17.09 i zaprepastila se koliko su loši kako energetski aspekti, kao i aspekti vezani za samu Paradu, ulicu, učesnike, ali i okruženje, tako da mislim da bi bilo super kad se to ne bi forsiralo,nema ljutiš... jer u suprotnom ne "gine" nam još jedan haos na ulici. A to nam je tako sada najmanje potrebno, uz sve skupoće i probleme. Svakako zbog opozicije Sunca i R Neptuna mislim da je ova manifestacija ipak obojena političkim manipulacijama i da su to gradjani našeg grada osetili što nema nikakve veze sa mišljenjem da svako od nas ima nekog prijatelja koji je gej i koji je divan čovek...

Sa druge strane, ne znam kako je kod vas, ali malo malo pa nestaju namirnice, razmišljamo o zimi koja dolazi i neka jeza već unosi nemir šta će biti i kako će to ispasti? Ovaj mesec je inače mesec kada ćemo baš olako podbadati pod uticaj svega što čujemo, pročitamo, pa mislim da je ipak važno koliko god treba da budemo realni i "prihvatimo" svetsku krizu, da se malo opustimo u glavi, ili možda i setimo naših baka koje nisu imale ni pola od onog što mi imamo, posebno kada se radi o životnim namirnicama ili prosto pokušamo da ne analiziramo ništa dok se ne desi. Pokušati neke strahove promeniti u praktičnije stvari.




Mesec od ponoći prelazi u znak Vodoliju i pred nama je jedna brža energija sve do Punog Meseca. Potreba za promenama, pokretom, nekim čudnim adrenalinom koji nas vuče može biti u opticaju, iako moram da vam spomenem da u naredna dva dana i dalje morate imati malo više strpljenja za medjuljudske odnose, jer retrogradnost Merkura može uticati na prilične nesporazume, pa će biti velikog trošenja oko opravdanja ili objašnjenja. 

Danas su nam aspekti prilično dobri, pa bi bilo super da pokrećete neke pozitivne rezove, nove stvari i da se okrenete malo stvarima koje volite. Okrenutost humanitarnim akcijama, pomoći drugima, prijateljima, ili potrebi da budete drugačiji da izadjete iz rutine može prijati.

Mesec od 15:45 prima i pozitivan aspekt  sa R Jupiterom pa može doneti srećne okolnosti, puno smeha, dobre šanse za dobitke, putovanja, obrazovanje, razne vrste kurseva, ali odlično vreme za javne nastupe, pisanje, kontakte i upoznavanja.

Trigon Meseca i Merkura očekuje se od 19:48 koji nosi puno pokreta, razdraganosti, pozitivne afirmacije, puno vesti i promena na emotivnom / mentalnom nivou. Dobro vreme za trgovinu, saobraćaj, kupovine, dogovore, čak i potpisivanja. 

Trigon Meseca i Marsa od 22:14 nosi jaku snagu, strast, odlično vreme i za sportske aktivnosti fizički rad, emotivne odnose, ali i odlično vreme da rešite brzo nešto što je stajalo danima. 


Danas imamo energiju budjenja i dan kada je super da pokažete svoje potencijale/ autentičnost/ originalnost i sklonost ravnopravnosti, ali ne po svaku cenu. Može biti bitnih političkih dogovora, ali i provokacija, kao i neočekivanih senzacija. Priča o struji i gorivu, još neko naglo povećanje i vesti sa fronta, ali i neki vid bunta da se promeni list i krene nedelja u nekom drugom smeru može da vam pomogne da ignorišete ono što vas opterećuje i da poslušate svoj osećaj. 

Dok je Mesec u Vodoliji može dolaziti do osetljivosti kolena, pojačanih upala mišića, kao i osetljivosti kardiovaskularnih bolesnika. Prijaće nam i neki izazov koji se može osećati u vazduhu. Možemo danas nešto novo naučiti, i modernizovati svoje znanje. Dobar dan za upoznavanje novih prijatelja/ poznanika , ali dan kada trebamo i možemo da imamo mišljenje i jake stavove koji se neće baš kositi sa okruženjem. Pratite svoje talente :-))

Pripremite se i na brži dnevni tempo i povećanje obaveza:-))

Budite dobro - vaša Astro - Luna


# currentmood# god is dj # dnevna doza lune# 7. septembar


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski