четвртак, 8. септембар 2022.

Dnevna doza Lune -8.09.2022. - " Nerazumevanje i usamljenost u masi"

 

Sigurno vam se desilo da ustanete ujutru, popijete kafu i u glavi imate mir i onda krene stres, stres, pritisak sa svih strana i osećanje da se branite ili da želite prosto da pobegnete od negativne energije okruženja. Pokušate da meditirate, koristite razne mirise, molitve, prošetate i smirite i onda se dan nastavlja sa istom energijom. Prekrstite se i tražite način kako da sebi pomognete. Uzmete da čistite dvorište, pustite muziku na max, prošetate psa, pogledate prirodu i tražite svoju energiju da smirite svoju dušu koja bi da pobegne trenutno od svega što joj se dešava. I onda se desi da prosto stane i nebo, i vaša duša nadje ponovni balans. 

Ovakve promene nisu neobičajene, jer da nam je svaki dan isti bilo bi super. Baš se često ovakva stanja kakva sam upravo opisala i dešavaju kada je Mesec u Vodoliji kada nam treba da smo malo slobodni sami sa sobom, svojim mislima, i kada stopiramo sve što ne želimo da čujemo/ primimo i osetimo. Osim što se često govori o kršenju ljudskih prava u zakoniku bi trebalo da postoji i zakon kada treba bežati od mentalnog pritiska drugih. Nekako su energije ovih dana takve da prosto možemo da osećamo da nemamo uvek konkretan odgovor ili rešenje za sve, i da nam to tako odgovara, jer nam je duša puna tudjih problema i da nam treba da se pozabavimo sobom.



Svakako smo u fazi pred Pun Mesec koji ovog vikenda će čistiti sav bes, ljutnju i emocije, najviše strahove. Nemojte se iznenaditi da osetite neku nesanicu, noćni i rano jutarnji nemir i veći stres. Pokušajte da pojedinačno nadjete način da to smirite. 

Danas su nam aspekti baš takvi. Mesec od podneva u vrlo izazovnom aspektu sa R Uranom svojim dispozitorom može doneti nagle i neočekivane promene raspoloženja, stres, promene planova, osetljivost kroz uredjaje, struju, internet i pregrst nerazumevanja koja mogu biti praćena naglim prekidom odnosa ili prosto osećanjem da je potrebno da napustite taj prostor ili društvo.

Može biti istovremeno podjednako osećanja i usamljenosti i nerazumevanja jer Mesec pravi i veoma intezivnu konjukciju sa R Saturnom od 14:35 gde napominje na pritiske, kašnjenja, osećanje tuge, praznine i neke brige koja se kolektivno može više danas osetiti. Bilo bi poželjno ako možete danas se distancirati od politike, svega što nema crtu ljubavi, ljudskosti i bilo kakvih podela. Reakcije brze, nagle i eksplozivne i praćene osećanjem nefer odnosa. Dosta ograničenja u timskom radu, ali i pritiscima od strane autoriteta što može doneti neki vid buntovnosti i osećanja da sve želite da napustite. 

Ipak, uticaj Meseca kroz znak Vodolije može da pokrene i osećanje olakšanja ukoliko budete iskreni sa sobom. Na emotivnom nivou trenutno može smetati i osećanje prevelike analize i nedobijanja pravih rešenja ili osećanja stajanja u mestu ili nekog prolaznog zadovoljstva koje nosi euforiju. 



Danas će se slični prepoznati po pogledu i maštanju, gledanju u nebo i neprisustvom u odnosu na mase. Danas će oni koji pate razumeti one koji su u goroj situaciji. Kakve god okolnosti bile, potrebno je da iskažete saosećanje i brigu o starijima jer to će biti važno. U osetljivosti i društveni odnosi, ali i emocije koje mogu varirati i možete imati utisak da niste dovoljno voljeni. 

Ipak u celoj situaciji proradiće i neki spontani humor, kao i neočekivana pomoć od onih na koje ne računate. Dozvolite danas univerzumu da vas povede i da ostanete pribrani, ali i čvrsti u svojim odlukama/ stavovima. Bilo koji vid buke, patetike nosiće beg. 

U osetljivosti vene, kolena, kosti i nervni sistem. Veoma osetljivo vreme za hronične bolesnike. 

Iz neke potištenosti može se javiti super ideja koja može da vas probudi iz duboke misli u koju ste ušli. Danas nam ne treba mnogo, samo da drugi razumeju naše potrebe i da ako nešto ne želimo - budemo razumljiviji i prihvaćeni u svojim željama. 

Budite dobro i pratite univerzum - vaša Astro Luna 


# currentmood# coldplay# dnevna doza lune# mesec u vodoliji


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski