понедељак, 10. октобар 2022.

Dnevna doza Lune -10.10.2022. " Od akcije do hedonizma"

 

Ulazimo u drugu nedelju Oktobra koja pod uticajem Full Moona u znaku Ovna ipak će nas naterati da se već prvog dana nove nedelje aktiviramo i krenemo napred. Dosta priče, planiranja, žurbe, akcije. Odličan dan za vežbanje i neki fizički pokret. Malo nervoze u saobraćaju i gledanje na sat. Malo manje strpljenja u odnosu na sporije okruženje. 

Mesec već od 2:50 ima sekstil sa Rx Saturnom pa može doneti osećanje sigurnosti, odgovornosti, ali planiranja šta ćemo to sve odraditi ove nedelje Neće biti neobična planiranja venčanja, rodjendani ili zabave, pa i planiranje nekih kupovina, ulepšavanja za te dogadjaje. U poslu možemo biti direktni i konkretni, emotivno strastveni i skloni da tražimo neki adrenalin. 

Posebno pojačan aspekt izmedju Meseca u Marsom znaku i Marsa u Mesecevom znaku( izmenjena sedista) može doneti od 10:15 puno rada, pokreta, dešavanja, poziva i dobro vreme da krenete samoinicijativo u rešavanja stvari koje zavise od vas. Inače, danas možemo malo više biti okrenuti da oslonac i veći deo obaveza odradimo sami. Može dolaziti do neočekivanih vesti, susreta, prolaznog stresa, ali ipak hrabrosti, upornosti i većih ambicija. Imaćemo potrebu da od početka prvog dana ove nedelje bacamo ili poklanjamo ono što nam nije potrebno i da očistimo stambeni/ poslovni prostor i unesemo neke promene u svoj život.

Od 16:03 Mesec u znaku Ovna će biti u kvadratu sa Plutonom i može doneti prolazni bes, ljutnju, presing, osećanje zakasnjenja, odlaganja ili problem sa autoritetima. Na kolektivnom smislu osetljivo vreme za vojne akcije, rat i može doneti povećanje nasilja. Može dolaziti do preosetljivosti i uvredljivosti i pucanja na malim stvarima. 

Mesec prelazi u znak Bik od 23:05. Energija mirnija, suptilnija. Merkur se sprema polako na prelazak u znak Vage. Dobro vreme za kuvanje, ali odmor i neki fini hedonizam i uzivanje Jača potreba za hranom i slatkišima. Dobro vreme za pokretanja i nekih zdrastvnih pregleda ili dobijanja korisnih informacija u poslu i na polju zdravlja, kozmetike, higijene. Ljubav veoma potrebna i izražajna. Potreba za sigurnošću i odmorom. 

Trebalo bi malo pripaziti na grlo i stomak. 

Zbog dispozitora Venere svakako potreba za emocijama i ljubavnim vezama izražajna. Odlično vreme za zagrljaje i potvrde emocija, ali i flertove. 

Vreme oko ponoći donosi da će Mesec biti u praznom hodu pa ne donosi nikakve važne i velike odluke. 





Srećan početak nove nedelje želi vam vaša Astro -Luna


# currentmood# mesec u ovnu# mesec u biku# dnevna doza lune

Nedeljni izvestaj o aspektima ove nedelje možete pročitati na mom zvaničnom sajtu: www.astroluna.rs



Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski