петак, 28. октобар 2022.

Dnevna doza Lune -28.10.2022. - Put ka svojoj duši


 Ima tih ciklusa u životu ali posebno uoči Pomračenja kada nam univerzum postavlja pitanja i izaziva nas da se vratimo sebi, ali nam i pokrene najslabije tačke koje smo želeli da stavimo u balans ili koju smo negde idealizacijom zaboravili.Uglavnom u takvim ciklusima povučemo ručnu, dobro se isplačemo, vratimo u neko prošlo vreme i pokušavamo da razumemo samu situaciju u kojoj smo se našli, ali i ljude oko sebe. 

Koliko god da živimo u nikad lošem moralnom kolektivnom vremenu, univerzum nosi poruku posebno od danas da za svako vreme postoje oni dobri ljudi, istiniti, retki i oni koji će svojom verom promeniti svet.To nam daje nadu da će ovaj kolektivni haos nestati. Ima tih dana kada nas univerzum napominje da menjanjem drugih možemo opasno da povredimo sebe i da nas to iscrpljuje. Univerzum nas voli, ali nam daje svakodnevne lekcije da ostanemo zdraviji. U ciklusu u kome se nalazimo, nije sramota, ali ni glupo reći " Ja ne želim emotivno da se žrtvujem i trošim" već je iskreno da suočavanjem ponovo vratim put ka svojoj duši. Svi smo se mi negde izgubili, od traženja idealnih slika u glavi, ili genetskih kodova koji su nam preci ostavili u amanet i nasledstvo koji samo odabrani moraju da nastave. Život ide dalje.... Od danas sa jednom drugačijom energijom.


Jupiter od danas ponovo u znaku Riba u svom poslednjem ciklusu do 20.12. Jupiter se dobro oseća u poslednjem Zodijačkom znaku Riba jer pokrene ono najdublje, naiskrenije i najnaivnije iz nas. On može da nas jače konektuje sa našom podsvešću, ali natera i na vreme tišine koje će nam značiti da malo bolje sagledamo svoj život. Jupiter je retrogradan do 23.11. pa njegov prelazak iz znaka Ovna od danas u znak Riba može biti kao plima i oseka. Ali ako ste se negde izgubili i umorili od neprestanog traženja smisla nečeg, ako ste se udaljili od svega u šta ste verovali, Jupiter bi mogao da vam povrati sećanja, ali neki vid moralnog optimizma. 

U ciklusu u kome smo posebno ove nedelje oseća se jak umor, osećanje izazova i suočavanja sa svim što ste mislili da će ići negde lakše. Stvari trenutno ne fukcionisu po planu, već po osećaju. Trebaće nam i energija da odbranimo svoje interese, ali negde zaštitimo svoju dušu od svega što nam ne prija.


Mesec danas u znaku Strelca. Njegov bitan aspekt dešavaće se sa planetom Saturnom koja je krenula direktno. Sa jedne strane veća vedrina, sa druge odgovornost i ozbiljnost u stvarima koje traže red. Mesec može danas da probudi puno mašte, ali odličnu energiju da se to pokrene u nešto praktično. Ne zaboravite ovo su i dani kada se slični povezuju i kada je negde dobro otvoriti dušu. Neko treći ili drugi lakše može da vas posavetuje. Negde je zbunjujuća energija praćena naglim naletima izazova za koje sad nismo baš spremni, jer nam treba mir i suboka koncentracija. Medjutim, danas možete imati mogućnost da pokrenete nešto staro i ubacite i nešto svoje novo. Mnogi od vas baš od danas mogu naći put da spontano pokrenu nešto što su emotivno zaboravili da im nije išlo.

Jednoj divnoj Zani je danas rodjendan - samo hrabro mala Škorpijice, univerzum je još uvek veliki za sve tvoje snove:-))

Čast i dostojanstvo danas je potrebno za udaljavanje od rutine, ali i onog što vas je blokiralo, a iskrenost i spontanost za ono što univerzum uporno nameće. Iako vam se čini da ste u magli, danas je ipak dobro zamisliti želju i zapisati. 



Budite dobro - Astro -Luna


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski