четвртак, 27. октобар 2022.

Dnevna doza Lune -27.10.2022. - Telepatija i vera

 

Slava svete Paraskeve - Svete Petke, svima koji slave, želim sve najbolje:-))

Mesec putuje kroz poslednju fazu znaka Škorpije danas senzibilno osećajući svaku sitnicu koja može uticati na nas. Reči danas mogu posebno povrediti srce.  Od ponoći Mesec u jakom duhovnom aspektu sa Rx Neptunom može doneti vreme posebne telepatije i povezanosti sa drugima. Pratite snove, jer mogu ukazivati na neke odluke. Pojačan aspekt duhovnosti, kreativnih potencijala, i emotivne povezanosti sa onima kojima treba pomoć jeste danas važna. 

od 5:36am  Merkur u znaku Vage će biti u trigonu sa planetom Mars pa donosi mnogo bolje samoizražavanje, sklonost brzini u svemu, ali snalažljivosti i lakšem socijalnom prilagodjavanju. Odlične pregovoračke i matematičke sposobnosti, ali sklonost da završite nešto što je jako bitna odluka za vas, može vas učiniti ponosnim. Zanimljive ponude, ali i jak šarm, veliki pozitivni izazovi, sklonost konkretizaciji i ne čekanju za Sutra može biti interesatno.

Od 6:28 Mesec će se naći u sekstilu sa planetom Pluton, i ovo može biti vreme neke regeneracije, unutrašnje snage i jake mentalne pokretačke energije. Danas možemo osećati izuzetnu istrajnost, a opet sa druge strane može biti vreme iz jedne malnholične, sporije energije praćene povredljivim aspektima, ćemo ući u nagli optimističan period.

Od 12.56 Mesec prelazi u vatreni znak Strelac. Jupiter se polako sprema da se od sutra vrati u znak Riba, pa će emocije, utisci, i velike lekcije o ljubavi i medjuljudskim odnosima biti važni. Ipak uticaj perioda izmedju dva Pomračenja se oseća. Itekako nam je na nebu ranjiva energija puna nesporazuma. 

Mesec svakako prelaskom u znak Strelac može pokrenuti više vedrine, akcije i da imamo i period kada se možemo okrenuti sebi i svojim potencijalima. Mogućnost kašnjenja na polju inostranstva. Obrazovanje, edukacije, pokretanja novih ideja mogu biti u prvom planu.

Od 13.02 Mesec u znaku Strelca u trigonu sa Rx Jupiterom donosi posebno srećnu energiju, blagostanja i dobrobiti. Ovo može biti povoljno vreme za pokretanje ličnih akcija, ali može doneti i srećne okolnosti i zaštitu neba. Ovo može biti jako dobro vreme za putovanja, ali odlično vreme za medjunarodne poslove, nauku, razne vrste hobija i učenje. 

Ono što danas nije najbolje je aspekt izmedju planete Merkur i Pluton( na snazi od 15h), koja može izazivati destrukciju, bes, ljubomoru, sklonost kontrolisanju i ljutitim, posesivnim izjavama, špijunaži( koja je inače cele nedelje na snazi), pojačane rasprave ili crtu osvetoljubivosti. Treba se držati svog otvorenog uma, vere u sebe, i što je najvažnije ne skretati sa svog puta, u suprotnom možete imati osećaj poniženja ili sklonosti da pokvarite utisak. Ne obraćajte pažnju na one koji vas ne vole ili koji su veoma negativno raspoloženi. Povrede, pretnje, ružne reči koje mogu pogoditi mogu doneti potrebu da nešto presečemo. Ovo je vrlo agresivan aspekt koji može doneti sukobe koji mogu preći u nešto gore. Pitanje nasilja biće prisutan kroz mladju populaciju, škole.

Danas se lako može doći do istine. Vreme kada treba mudrije meriti svaku odluku. Treba se okrenuti i okruženju koje vam prija, ali i pokretanju raznih poslova koji vam mogu skrenuti pažnju na nešto korisno. Energija povrede, a opet i energija interesatnih poznastava i potreba za konkrentim rešenjima, ali izuzetnoj hrabrosti pratiće ovaj dan.



Srećno - Astro Luna

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski