среда, 26. октобар 2022.

Dnevna doza Lune - 26.10.2022. - Crni labud"

 

Prvi dan posle Pomračenja Sunca. Neka intezivna, duboka energija koja tera da ispričamo svoje najintimnije tajne ili se prisetimo onog najdubljeg u sebi što smo preživeli negde sami sa sobom. Danas je posebno dan suočavanja, onako veoma realno bez predrasuda i prenemaganja. Negde danas možemo da se suočimo sa svim onim što znamo da možemo da promenimo. Ne mora to biti nešto veliko, sitnice čine život...

Ovo Pomračenje je jako dobro da negde sa nečim završimo u glavi, a opet sa druge šanse da sebi zadamo nov zadatak koji ćemo uraditi sa puno vere i volje. Negde će nam se učiniti da smo nešto izgubili, a zapravo transformacijom i dobili.Brzih rešenja neće biti, samo potrebe da porazgovaramo sa svojom dušom i nadjemo deo koji pati i koji treba da se izleči. Potrebno je da se ponovo rodimo. 

Mesec u znaku Škorpije grebe ispod površine i suočava nas sa nekim težim delom svakodnevnice, ali donosi i pojačanu buntovnosti, i rezove za sve što nam ne prija. Možemo danas prilično da budemo poljuljani, a opet i skloni da menjamo svet. 

Neka zagonetna ali energija prepuna velikih turbulencija. Može dolaziti do ispada, skandala, ali neočekivanih promena u prirodi. Potreba da se menjamo ili nešto menjamo kod sebe biće izražajna. Mogućnost osetljivosti kroz uticaj drugih. Medjuljudski odnosi osetljivi i tu će trebati prodornost i izražajnost u govori. Sa druge strane, s obzirom da Mesec od 15h:35 prima prilično provokativan aspekt sa Rx Uranom može dolaziti do velikog stresa, nervoze, eksplozivnosti i nestrpljenja. Ako gomilate neke probleme duže može se desiti da vam danas do svega preko glave. 

Suočavanja sa najosetljivijim delom sebe, a opet i potreba za promenom biće veoma važna. Biće i spontanih reakcija i susreta. Medjutim, za obnovu nečeg starog nije. Nemojte žuriti sa naglom promenom navika, već idite korak po korak. Pokušajte da držite srce na dobrom mestu, jer može dolaziti i do patnje, tuge, potištenosti, osećanja hirovitosti i potrebe da ne želite nešto da trpite. Kompromisi će ići jako teško danas. 

Ipak, nemojte se iznenaditi da potpunom neznancu otkrijete deo sebe, ili da osećate da je vreme da pokrenete nešto što je kod vas izazivalo neprijatnost. 


Mesec od 17:30 u kvadratu sa Saturnom iz znaka Vodolije pa može doneti neko opšte nezadovoljstvo i patnju planete, neke teške vesti ili osećanje jakog hroničnog umora od dnevnih dešavanja. Oscilacije mogu biti vezane za vremenske prilike sa osećanjem nekog tereta ili umora. Ko čeka konkretan odgovor od nekog, teško će ga dobiti. Danas se i treba skloniti od onih sa kojima postoje velike barijere i zidovi, jer može da vam pokvari energiju. A energiju danas posebno treba čuvati. Pokušajte da se ne vraćate unazad. 

Mogućnost nekih odlaganja obaveza ili kašnjenja. U porastu problemi sa kičmom i urinarne infekcije kao znak nekog emotivnog opterećenja. Posebna osetljivost otvorena preko pozicije zakona ili državnih institucija. Danas nije najbolji dan za prigovore, ali nikakve vidove posredovanja. Prolazna usamljenost praćena nekom melanholičnom težinom. Ipak, danas je dan duhovne energije i suočavanja sa sobom, ali svojim emocijama, koja može voditi unutrašnjoj transformaciji. Za sve će danas morati da se uloži više truda, a neće biti neobične neočekivane vesti i prirodne pojave. 

Danas je na nebu i nešto intimnija energija, pa se treba držati proverenih mesta i okruženja. Rizik nije preporučljiv.



Budite dobro - Astro Luna


# currentmood# mesec u škorpiji# blackswan





Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski