уторак, 25. октобар 2022.

Dnevna doza Lune -Delimično Pomračenje Sunca -25.10.2022.


 Drugo, a poslednje Pomračenje Sunca ili Solarna Eklipsa nam je danas na snazi, a njen uticaj će biti veoma aktivan do 20.04.2023. Prethodna delimična Solarna Eklipsa je bila 30.04. Inače ulazimo u vreme Eklipse pa će uticaj Solarne Eklipse biti veoma intezivan do potpunog Pomračenja Meseca 8.11.

Ovo Pomračenje Sunca moćićićete da pratite i iz Srbije, a Mesec će dotaći čak 42 posto Sunčevog diska u 11:22am, a napustiće ga 13:38. Čak 82 posto Sunčevog diska biće pokriveno na području Rusije, Sibira i Urala. Ovo Pomračenje moćiće da prate i stanovnici  Azije i severzapadnog dela Afrike.

S obzirom da će se Pomračenje dešavati u znaku Škorpije i to na 2 stepenu definitivno će nositi izuzetno jaku i intezivnu ljubavnu energiju, ali i izazovnu energiju koja može doneti principi" volim te - mrzim te). Svakako, ponovići da se Pomračenje Sunca uvek dešava u vreme Mladog Meseca, pa ovo može biti odličan znak do 8.11. za početak novih poslova, regeneraciju i čišćenje organizma, pokretanja svih važnih, malih stvari koje su bile bitne od proleća.

Najintezivniji aspekt u vreme Pomračenja biće konjukcija izmedju Meseca i Venere kroz fatalan, vodeni znak Škorpije pa je pitanje ljubavi, sigurnosti i udobnosti od velikog značaja. Neće biti neobično u vreme ovog Pomračenja da doživite veliku ljubav, ali da prekinete naglo neki odnos koji vam je delovao potpuno prazno. (inkonjukcijasa Jupiterom definitivno povećava nezadovoljstvo ili tenzije na koje moraju obratiti pažnju fiksni znaci).

Ono što je centar energije ovog Pomračenja su definitivno ljubavne potrebe, paznja, ali velika potreba za druženjem i izuzetna intuicija i kreativnost koju bi trebalo koristiti.Ako planirate neku veću promenu na sebi, ili pokretanje većeg posla, ovo može biti jako dobro vreme za vas.U emotivnom smislu energija Meseca, Sunca i Venere u Škorpiji pojačavaju ljubavne potrebe, seksualnost, plodnost i jaku potrebu za bliskoscu, ali srodnom dušom.Posebno odlično vreme za dobijanje kućnog ljubimca, druženje sa prijateljima, značajne proslave, ali i razne vrste hobija( ples, muzika, gluma).

Sa druge strane, ova energija može doneti i emotivne provokacije, ljubomoru, zavist, i zbog toga je preporuka da koristite svoje diplomatske veštine i pravljenje kompromisa, ali da harizmu i privlačnost stavite u prvi plan. Preporuka je da treba izbegavati dramatiku, jer može doneti i sklonost emotivnom ratu ili rivalitetu, kao i povredama. U povećanju preterana ekstravagancija, jaka potreba za hedonizmom, ali iritacije u medjuljudskim odnosima. Duboke reakcije i jaka telepatija može biti praćena u ovom periodu. Možete na neki način pobediti i one koji vam zavide ili ne žele dobro umiljatošću. Osećaće se jaka borbenost u ambicijama, ali i potreba za vrlo jakim odnosom u emocijama. U povećanju jak umor, povećane nesanice i čudni snovi, kao i osećanje nekog nedostatka energije. Zbog 2 stepena Škorpije koji simboliše znak Bik, povećana potreba za kupovinom, ali jak apetit mogu nositi ovu Eklipsu.



Ova Eklipsa može doneti direktnije reakcije i konkretnije odluke. Nekako jeste vreme da sve probleme stavite na sto i pokušavate da ih rešite, dogovorite ili da presečete dragoceno vreme za dalje. Odličo vreme za pokretanja nečeg značajnog u poslu. Preispitivanje starih navika i veće promene su preporučljive. Jako dobro vreme za kupovinu/ prodaju nekretnina ili uzimanje kredita. Ova Eklipsa svakako zbog energije znaka Škorpije nosi rezervisanost i sumnje, ali donosi i istraživačku energiju, pa možete lako doći do istine ili do nečeg izgubljenog. Najbliza značajnija zvezda u vreme Pomračenja bice Princeps na 3 stepenu znaka Škorpije koja donosi čast i velike ambicije, ali pribranost i mudrost u važnim, posebno kritičnim odlukama.

Na kolektivnom nivou pojačani gubici i pretnje. Pošto Sunce predstavlja vodje može doneti osetljivost vodećih osoba. U povećanju je jak okultizam, ali jaki magijski rituali ili okrenutost tabu temama. odlično vreme za psihologiju ili duhovna savetovanja ili kontakte sa takvim mestima Dobro vreme za lečenja. Pozitivno vreme za seoske poslove, poljoprivredu. Neće biti neobične emotivne krize ili haotične situacije, ali opasnog od otrovnih životinja i da mnogi parovi u ovo vreme dodju do kraja svoje priče, kao boljeg početka za oboje.

Ova Eklipsa je posebno dobra za rad na sebi, duboka čišćenja i transformacije, ali donosi i izuzetnu hrabrost ka toj promeni. Pokušajte da manje preterujete. Prepustite se čulima univerzuma koji stvara posebnu magiju na nebu.Kontakt sa prirodom jako važan.

Svakako, ovo Pomračenje će posebno osetiti Škorpije,Lavovi i Vage jer mogu imati važne ljubavne lekcije neba, ali i Rakovi i Ribe kojima će nebo prepustiti kreativnost i odličnu intuiciju. U osetljivosti mogu biti Strelčevi, Bikovi( trebaju se čuvati gubitaka), ali i Vodolije koje mogu osećati neko veće ograničenje i karmičke lekcije iako je planeta Saturn krenula direktno. Vage se mogu posebno osećati nesigurne i veoma osetljive u ovom periodu. Ovnovima treba ravnoteža i pokret, a Blizanci trebaju da se drže roverenih stvari i svog znanja. Jarčevi mogu imati odličan balans i promenu, dok Device trebaju pripaziti na medjuljudske odnose, papire, saobraćaj i dogovore.

Neka vam ovo Pomračenje u vreme rastućeg Meseca do 8.11. donese sto više promena, a u ciklusu u narednih 6 meseci plodne ideje, dobro zdravlje i velike transformacije.

Vaša Astro -Luna

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski