понедељак, 24. октобар 2022.

Dnevna doza Lune -24.10.2022. - " Skyfall"


 Poslednja nedelja Oktobra. Saturn je krenuo u još jedan ciklus da izazove ovu planetu i čovečanstvo da moramo da se držimo još malo zajedno. Ulazimo u ciklus Eklipsi  a ove nedelje Pomračenje Sunca uz uticaj Venere, Sunca i Meseca kroz znak Škorpije može nam doneti toliko duboke emocije da možemo emotivno rušiti sve predrasude. Neka istina polako dolazi u prvi plan, a borbe dobra i zla su u prvom planu kao u nekom herojskom filmu. Ova nedelja za mnoge može da bude presudna ne samo u emotivnim doživljajima, susretima, već u osećanju povezanosti sa svemirom i željama koje će nas voditi napred. Jupiter se vraća u znak Riba, a Mars kreće retrogradno boreći se sa zmajevima neba. Venera nosi posebno duboke i intezivne emocije, a posle dugog kretanja Merkura kroz znak Vage , Merkur se pridružuje energiji Škorpije od 29.10. jako interesatno....

Nedeljni astro pregled za ovu nedelju imate na mom zvaničnom sajtu na www.astroluna.rs


Što se tiče današnjih aspekata, nedelju počinjemo sa uticajem Meseca u znaku Vage, pa će emotivne misli biti u prvom planu, kao i potreba za lepotom, formom, druženjima, proslavama, emotivnim porukama, ali dolasku do istine. Neko vaganje pred Solarnu Eklipsu može nas učiniti nesigurnim i ranjivim ako ne dobijemo potvrdu onog što osećamo, ali budite strpljivi jer ova nedelja otvara prilična lična i kolektivna pitanja. 

Od 13:09 - Mesec će se naći u sekstilu sa planetom Saturnom, pa je ovo odlično vreme za organizaciju, da sve ide planski i da budete posvećeni, ali skloni preciznosti. Ovo može biti odlično vreme za karijeru, kontakte sa prijateljima, sastanke, ili pokretanje novih ideja. Inače ova nedelja je jako dobra ako planirate da menjate navike. Pravni procesi, posredovanja, potpisivanja odlična kroz ceo dan.

Od 18:02 Mesec i Merkur će se naći u konjukciji i nose puno poziva, ponuda, lepih trenutaka, odlično vreme za posete, sitnije kupovine i druženja Mogućnost da dodjete do neke važne informacije ili rešite neko bitno pitanje. Vreme jače emotivne razmene. Pozitivno vreme za nekretnine, uredjenje doma ili kuvanje. 

Estetika, emotivna pažnja, proslave, ulepšavanje, putovanja mogu imati značaj, i jača povezanost sa sličnim dušama.

Danas oni koji se osećaju usamljenije mogu biti skloni povlačenju. Medjutim nebo dan pred Solarnu Eklipsu daje vam znake šta možete dobiti kroz veću veru u sebe, ali transformaciju koja je jako značajna od ove nedelje. Slobodno potražite pomoć bliskih osoba, jer vam može puno značiti. 



Srećan početak nedelje, vaša Astro - Luna


# currenmood# skyfall# mesec u vagi


Let the sky fall
When it crumbles
We will stand tall
Face it all together

Where you go I go
What you see I see
I know I'd never be me
Without the security
Of your loving arms
Keeping me from harm
Put your hand in my hand
And we'll stand


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski