субота, 22. октобар 2022.

Dnevna doza Lune - 22/23.10.2022. - Zanimljiv vikend"

 

Pred nama je više nego interesantan vikend gde iz jedne melanholičnije, pomalo lenje energije ulazimo u nov ciklus  gde ćemo Škorpijama čestitati rodjendan, gde imamo da Saturn u poslednjem ciklusu kreće direktno , i gde imamo promenu Venere u znak Škorpije. Dolazi nam polako, ali sigurno Škorpionska energija, onako strasna, intezivna, jaka, duboka. Tu nam je i zanimljiv aspekt izmedju Sunca i Venere u kazimi( spaljeni put) ali i stabilan aspekt izmedju Merkura i Saturna koji pokreće neke dugotrajne planove, ali obnavlja i pokreće važne odnose iz prošlosti. Sve u svemu krajnje interesatno...

SUBOTA, 22.10.2022.

Mesec u Devici kroz ceo dan. Rani jutarnji časovi odlični za pravljenje novih planova, promenu navika. Trigon sa Rx Uranom može ipak doneti da se probudimo nešto aktivniji i okrenemo dnevnim korisnim aktivnostima( odlazak na pijacu, frizera, neka lagana šetnja, neki sport).

Od 14:39 opozicija izmedju Meseca i Rx Neptuna može doneti potpunu konfuziju, preosetljivost, zabunu, period kada aktivnosti nose potpuni unutrašnji nemir. Bilo bi dobro koncentrisati se na važno, ili se odmoriti. Može dolaziti do emotivnih kriza, preispitivanja, nekog nepotrebnog osećanja analize, žrtvovanja, ali psihološke krize. Neptun može da jedino pokrene neku finu maštu koja se dobro može spojiti u poslu. Ali vreme do 20h nije povoljno za važne odluke. 

18:29: Mesec u Devici u kvadratu sa Marsom u znaku Blizanaca nosi još veće udare i nemire. Osetljivost kroz rodjake, saobracaj, nervoza na poslu ko radi, osećanje uznemirenosti ili moguće neprijatnosti. Sklonost povredama ili osetljivosti organizma( ceo dan može nositi povećane prehlade, posebno osetljiv stomak kao posledicu veće iscrpljenosti ili neke neispunjenosti). Treba izbegavati brzopletost, nestrpljenje, traženje ili forsiranje nečeg što ne ide.

Nešto lakša situacija nam dolazi u večernjim časovima kada će Mesec napraviti trigon sa Plutonom pa to vreme može biti pozitivno za neku regeneraciju ili uspešnost u radu, ali posebno može biti fino kroz neke izlaske, zadovoljstva, društvene odnose, posebno što nam Sunce i Venera se spajaju na 29 stepenu znaka Vage. 


Sunce i Venera od 23:19 mogu pokrenuti veće zadovoljstvo, sreću, zadovoljstvo i ljubav. Bolji osećaj samopoštovanja, ali odlično vreme da se opustite i odmorite u prijatnom okruženju, hobijima. Posebno pozitivno vreme za ulepšavanje, javne nastupe ili proslave.Posebno dobro vreme za veridbe, emotivna upoznavanja i generalno će vladati osećaj neke udobnosti i sreće.  Koliko veći deo subote može nositi umor, osećanje nervoze i stresa, večernji sati mogu doneti i neka prijatna iznenadjenja i ponude.Ovo može biti odlično vreme za modu, kao i rad sa estetskim poslovima. Neki vid diplomatije i kompromisa može opustiti stvari koje su vas mučile prethodnih dana. Mogući pokloni.  Potrebno je obratiti na povećanje ektravagancije i preterane želje za hranom, pićem. Ovaj poetični aspekt može doneti mnogo zaljubljivanja. 

Naredna konjukcija Venere i Sunca očekuje nas 13.08.2023. kroz znak Lav.

NEDELJA, 23.10.2022.

3 sata posle ponoći na snazi je trigon izmedju Merkura i jos uvek Rx Saturna koji donosi izuzetan dar za detaljne, odličnu organizaciju, predanost i koncentraciju, ali može biti jako dobro vreme za trajne razgovore ili dugotrajne planove, kao i obnovu nečeg što nije išlo. Današnji dan inače može biti dobar i za potpisivanja važnih papira, pregovore, posredničke poslove, marketing, posebno dobro za nekretnine i trgovačke poslove.

Od 3:25 - Mesec menja znak i ulazi u znak Vage u kome će boraviti sve do 25.10. do samog početka Solarne Eklipse. Kada je Mesec u Vagi potreba za ljubaznošću, emocijama, partnerskim odnosima, ali dobro vreme za svadbe, proslave, društvene odnose, posete može biti izraženije.

Jedini značajniji aspekt Meseca danas biće opozicija sa Rx Jupiterom pa može doneti sklonost pojačanoj lenjosti, apatičnosti, naglim promenama raspoloženja ili prevelikim očekivanjima.


Saturn koji je od 4.06. krenuo retrogradno, kreće u direktan hod sa 18 stepena znaka Vodolije u kome će boraviti do 6.03.2023. Vreme kada Saturn kreće direktno podseća vas na ono što ste naučili, utvrdili i zrelije se posvetili u prethodnom periodu. Saturn je uticao na kolektivne bolove i probleme celog čovečanstva Njegova zadnja uloga je u nalaženju dugotrajnih ličnih i kolektivnih prioriteta i istini kao putu spasenja. 

Od 9:53am Venera menja znak i ulazi u vodeni fiksni znak Škorpije koji će do sredine novembra pokretati jake strasti, intezivne emocije, ali i može doneti velike testove na polju emotivnih odnosa po principu" ili ili". Iako je Venera u padu, može pokrenuti karmičke odnose u smislu povezanosti, kontakte sa prošlošću, ali nagle fizičke odnose. 



Od 12:37 Škorpijama ćemo moći sa čestitamo rodjendan:-)) Dolazi izuzetno važno vreme za Škorpije, posebno što od sledeće nedelje ulazimo u faze izmedju dve Eklipse koje će biti jako značajne za ovaj znak. Uz Sunce, Veneru a krajem meseca i Merkur Škorpije će imati vreme velikih odluka, transformacija i promena. Iako je ljubav bila na velikim izazovima u prethodnoj solarnoj godini, Škorpije ulaze u Novu Solarnu Godinu sa potpuno sudbinskim ljubavnim preokretima i iznenadjima.

Ovaj vikend podstiče jaču volju, samopouzdanje, optimizam, ali je ipak preporuka da ne preuzimate previše stvari na sebe, jer može doći do preteranog izgaranjama u željama, i zbog ikonjukcije Sunca i Rx Jupitera.

Iako ovaj vikend donosi jake emocije i može biti naklonjen za zaljubljivanja, zbog inkonjukcije Venere i Rx Jupitera neće biti neobični skandali ili prevare. Umerenost, vedrina, društveni život, okrenutost sebi i spolja i iznutra je veoma značajno ovog vikenda u smeru dobrih dešavanja. Ovaj vikend može biti veoma naklonjen Lavovima, Vagama i Škorpijama, a pozitivne i dugotrajne odluke mogu donositi Blizanci, Device, Vodolije i Jarčevi. Subota može biti osetljiva za Ribe, Ovnove i Strelčeve, dok Rakovi mogu biti u naglom padu, pa u nagloj euforiji.Bikovima će odgovarati mir.



Srećno, lp vikend, Astro - Luna

# currentmood# sunce u zagrljaju sa venerom# venera prelazi u znak škorpiona# škorpije slave rodjendan# mesec u devici/ vagi



Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski