понедељак, 3. октобар 2022.

Dnevna doza Lune -3.10.2022 - Budjenje prošlosti

 

Univerzum otvara Pandorinu kutiju. Nekom će otvoriti ranu, ali je brzo zalečiti. Neko će prepoznati nešto što će ponoviti sa osmehom. Budjenje prošlosti i čišćenje starih rana, ali pokretanje jesenjeg ciklusa Prve Četvrtine Meseca pred fazu Punog Meseca je danas na snazi od 2:15am.

Mesec u Jarcu na 9 stepenu u kvadratu sa Suncem u znaku Vage, potpuno kardinalni kvadrat praćen sukobom izmedju harmonije i kompromisa i ambicija i zatvorene nepristupačnosti prema onom što se društveno treba prihvatiti. Itekako, će se danas izdvojiti pojedinci koji će gurati tradicionalnu priču i patriotizam, ali oni koji ne žele da žive idealistično znajući da to nije tako. Sukobi sa autoritetima, osećanje nekog emotivnog bega od problema ili stvarnosti, okretanje ali obostrano bežanje od prošlosti, kašnjenje u dnevnim planovima, osećanje usamljenosti, u povećanju reumatski problemi, pre svega problemi sa jakim migrenama i prolaznim nesanicama. 

Negde ova prva lunarna faza može da nas dovede do osećanja pritiska izmedju partnerskog i profesionalnog života, ali i teškoće da razumemo najbliže i da napravimo neki super kompromis. Biće teško, jer nas vera može vući na potpuno suprotnu stranu. A nekako u ovaj mesec ulazimo iskreniji nego inače, spremni da ogolimo sve samo da više ne govorimo i ponašamo se po principu : Šta bi drugi želeli da čuju!



Ambicije i karijera mogu doneti lutanje i bežanje od emotivne neuskladjenosti, ili nedostatka pravih emocija, a emocije zabunu i slabiju koncentraciju ka poslu. To mogu osetiti posebno Vage, Lavovi, ali i Strelčevi i Blizanci, kao da imaju neki šrafić u glavi koji ih ometa da donose odluke. Ova faza može unositi i neki čudan nemir preko pozicije inostranstva, obrazovanja i organizacije obaveza kroz učenje, edukacije, ali i neko manje olakšanje jer je planeta Merkur krenula direktno od juče. Itekako se mogu završiti neke sitnije obaveze koje su stajale u prethodnih mesec dana( plaćanje računa, sredjivanje ličnih dokumenata, zdrastveni pregledi i sl).

Ono što nam danas može biti dobro, je trigon izmedju Meseca i Rx Urana od 16:38 pa to donosi odlično vreme za nešto novo i neku transformaciju( verovatno često čujete rečenicu desilo se nešto što mesecima nije išlo, tek tako, neplanirano). E to su te energije koju univerzum šalje. Biće i poruke: Dok ti planiraš, svemir ti se smeje, ali itekako danas iz jedne čudne, umornije faze ulazimo u fazu raščičavanja stvari. To može biti nešto što vas je kočilo u prethodnom periodu, ali i neki presek koji na ličnom nivou osećate kao veliko ograničenje. 

Pozitivno vreme za pokretanje novog posla ili nastavak nekog bitnog poslovnog projekta. Danas emocionalna energija ranjiva i praćena oscilacijama i suzama, zbog osetljivog aspekta Meseca i Venere, ali popodnevni časovi mogu biti lakši i oslobadjajući.  Treba pripaziti na medjuljudske odnose ili prevelika nerealna očekivanja. Preporuka je voditi računa o ličnim stvarima, a takodje ne ulaziti u finansijske rizike! Osećanje neke emotivne praznine može u popodnevnim časovima preći u energiju adrenalina i promene. Vremenske prilike mogu uticati na senzitivnije osobe. Možete imati osećanje da sve stoji i da je vreme da vi nešto pokrenete. Medjutim, univerzum traži da se ne žuri, da se stvari puste i da se odluke donose bez afekta, već polako( posebna preporuka Bikovima, Jarčevima i Blizancima!). Device moraju voditi računa kome mogu verovati, a Rakovi da uključe veću kontrolu emocija i organizaciju. Ova faza može uticati na depresije, aneksioznost, pokretanje poroka ili osećanje jakog presinga u poslovnom životu, ali izvesne praznine u emotivnom. Medjutim, to je teoretski, nebo ima danas ispit za vas, ali i prijatna iznenadjenja. 

Budite dobro :-)) Vaša Astro -Luna




Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski