уторак, 4. октобар 2022.

Dnevna doza Lune -4.10.2022. - Znanje i promene

 

Univerzum se pali i gasi kao i oblaci i poneki delić Sunca koje nam malo otopli dušu i pomogne nam da se regenerišemo od svih gluposti koje gledamo i slušamo ovih dana. Svi žele da prenose demokratiju, a niko i ne zna zapravo šta je Demokratija? Možda treba uvesti socijalnu, porodičnu, emotivnu, pa tek onda političku? Niko nikog ne sluša, a samo retki duboko umni mudro ćute i prate situaciju. 

Nebo je danas raspoloženo da vam pomogne da se pokrenete, ipak vas povuče da nešto pametno naučite, pročitate ili prenesete na druge. Znanje je Majka. Bez njega prelazimo u nivo pakla.

Danas nemamo neku ljubičastu priču, čak nam i mašta negde ne radi, ali imamo jednu racionalnu, studioznu energiju koja se meša sa odličnom mentalnom i vizuelnom. Bilo bi dobro započeti dan sa organizacijom i pogledati šta ste to propustili u prethodnom periodu. Pokrenuti sve ono što je stajalo ili vam se negde nije dalo.

Vreme posle ponoći mirno. Snovi jaki, ali tek ćemo sanjati važne stvari koje negde psiha, podsvesna strana i univerzum povezuju kao poruku. Vreme od 3h posle ponoći odlično za učenje, komunikaciju, noćni rad ili negde za planiranje danas nekih više sitnijih poslova koji se kogu uraditi, od sredjivanja bašte, do kupovina koje niste stigli, neke fine šetnje do pijace ili navale na rad. Samokritičnost, ozbiljnost, ali veće ambicije jesu praćene snažnim aspektom izmedju Meseca i R Plutona od 5h posle ponoći.



Ono što može biti danas nedostatak zbog Meseca u praznom hodu( vreme od 5-12:30) jesu mogući kvarovi, osetljivost kroz instalacije, starije uredjaje, struju, majstorske poslove, popravke pa ako tako nešto planirate - budite strpljivi.  Dan treba započeti bez patetike ili kukanja, već krenuti praktičnije i odgovornije. Mladji pripadnici u buntovnosti, pa će roditeljima danas trebati brojanje do 100 i prilagodjavanje. Jutarnji časovi mogu doneti prisećanja na neki dogadjaj ili nešto što vam je donelo znanje - ono životno. Možemo se danas i smejati nekim našim manama ili ih prihvatiti prirodnijim putem. 

Mesec menja znak i ulazi u znak Vodolije od 12:22. Osećanje promene, budjenja, akcije, transformacije, socijalizacije, veće emotivne otvorenosti, druženja, okrenutosti prijateljima i novim stvarima. Internet usijan. Dosta informacija. Danas možete u popodnevnim časovima nešto korisno naučiti ili naći za sebe baš na društvenim mrežama. Univerzum u ovo vreme vam otvara crveni tepih da stvarate i da pokažete zrelije svoju nezavisnost. Mogu se naglo menjati planovi, ali može biti i pojačane žurbe od podneva. Biće i prilike za promenu planova ili kontakte sa onima koje niste videli dugo. 

Ceo dan donosi jednostavnost, potrebu za mirom, ali ako osetite ili prepoznate neku promenu, ona će delovati kao adrenalin. Ko se danas zaljubi, biće posebno radostan i sklon da se zahvali univerzumu na ispunjenju zvezdane molitve. Iz jedne zatvorenije i kontrolisane energije praćene obavezama prema drugima, u popodnevnim časovima ipak ćemo moći da se opustimo i malo kreiramo nešto novo. 

U porastu reumatski problemi, osetljivost kičme, krvotoka, dok malo veća preporuka kardiovaskularnim bolesnicima da malkice budu pažljiviji prema sebi. Osobe koje imaju osetljiv vid mogu biti sklone alergijskim reakcijama. 

Neće biti neobično da vas nebo odvuče na drugu stranu, ili da negde pokrenete nešto interesatno spontanim putem. 



Od 16:50 Mesec u Vodoliji u sekstilu sa Rx Jupiterom može biti obećavajući jer može doneti puno smeha, vedrine, dinamike, novac, dobro vreme za putovanja, učenje, razne vrste kurseva, druženja sa prijateljima i pozitivno vreme za pomoć.

Na kolektivnom nivou važan dan za političke pregovore prepune tajni i odredjene promene na polju ratnih područja. U porastu sklonost neplaniranim udarcima, padovima ili manjim udesima. Ipak danas može doći do neke promene energije i možete staviti u prvi plan najbolju verziju sebe, davno zaboravljenu i veoma inspirativnu... Iako se nalazimo u periodu tunela, definitivno individualno danas možemo napraviti neke bitne jesenje korake u svrhu pozitivnog. Iako nam deluje da sve stoji, biće danas dovoljni mali koraci da nose neko iznenadjenje. 



Srećno - Stay safe - vaša Astro - Luna


# currentmood# bajaga# mesec u jarcu# mesec u vodoliji



Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski