петак, 7. октобар 2022.

Dnevna doza Lune -" Matrix"

 


Samoanaliza pomešana sa maštom i podsvesnim nemirima biće praćena danas. Trigon izmedju tranzitnog Merkura i Rx Plutona po treći put( 22.08., 27.09. retrogradno), a 6 i poslednji ove godine i danas može doneti i neki suptilni osećaj otkrivanja prioriteta ali nekog neobičnog osećanja povezanosti. Mentalna strana jača. Ubedljivost, prodornost, lako povezivanje stvari, iako povremena čangrizavost i osećanje da nemamo energije baš za sve. Negde treba da odpustimo stvari i pustimo da nas danas Univerzum vodi. Može nas odvesti u neki svet fantazije, ali zapravo i brzo vratiti u realnost. 

Odavno smo u Matrixu. Crvena ili plava tabletica. Negde nas danas može privući nešto zabranjeno, tabu, daleko ili pomalo izazovno. Bićemo u svom svetu, malkice isključeni od svega običnog. Univerzum nas može probuditi kad trebamo završiti negde nešto važno i ponovo vratiti podsvesno u osećanje jake emocije i osećanja da je pred nama nešto jako važno.


Možemo danas posebno vrlo intezivno osećati slične sebi, po duši, ali bolu koji nas povezuje. Ali itekako možemo osetiti da nam ne fali pronciljiv u pregovorima i pokretanju velikih ciljeva. Neka razočarenja danas možemo ostaviti u ćošak. Ona nas mogu podsećati da smo nešto naučili.Danas možete imati duboke veze sa nekim ko vam može preneti nešto korisno, važno ili uticati na vašu transformaciju. Jako dobro vreme za sticanje važnih prijatelja ili partnera, ali kupovinu/prodaju nekretnina ili nečeg vrednog na šta se čekalo ili prosto nije bilo povoljno. Misli jake, sa skrivenim emocijama koje su kontrolisane. Malo osećanje usamljenosti, malo ambicija i napada uspeha.

Itekako danas možemo da iskopamo najranjivije tačke u našoj psihi i da se suočimo sa svim nedaćama, ali da stavimo tačku na nešto što smo intezivno doživeli kroz celu ovu godinu baš danas. Možemo danas izazvati sebe da prebrodimo strah od nečega ili da se suočimo sa nečim što nas je prilično plašilo i da shvatimo da to nije bilo tako opasno ili loše po nas.Itekako je danas veoma važan i nekog našeg intimnog isceljenja. Moćićemo da ga osetimo baš u večernjim časovima kada Mesec i R Uran budu u pozitivnom sekstilu i kada možemo osetiti neko oslobadjanje, nove ideje, dinamiku, promene po svom dubokom osećanju.
Današnji utisci mogu biti važni ali konekcija koju ćete imati sami sa sobom, pa tek onda sa drugima. Imamo podelu poslovnog i emotivnog, ali i konekciju da nešto pedatno uradimo što će stvoriti veoma jaku motivaciju u nama.



Možemo prepoznati one koji nam pripadaju ili smo ih karmički negde prepoznali kao svoje. Iako smo u kolektivnom Matrixu danas veru koju možemo slati drugima, ali ljubav može imati izuzetnu univerzalnu moć.
Podsećanje na ono što je prošlo, što emotivno nije pripadalo baš nama, može u nama da stvori tugu ali osećanje zrelosti. Vrlo kreativan dan. Pokušajte da budete toleratni sa vremenom i drugima, ali opušteni da prepoznate momenat koji može pokrenuti niz pozitivnih unutrašnjih transformacija. 
Molitva za zdravlje, ali i emotivna konekcija biće važna pa oni koji pripadaju jedni drugima biće povezani.
Da li ste zaboravili sa sanjate? 
Danas se pokreću i odredjene misije koje su vam dodeljene koje mogu doneti veliki lični napredak, uz izvesna odricanja.

Kolektivno i generalno vreme tuge kada oni koji su bolesni mogu patiti. Treba im povratiti snagu i mir. 
Saosećanje povezano sa teškoćom kako izaći iz rutine biće važno za nas.






Stay safe - vaša Astro Luna



# currentmood# moon in pisces# carma# merkur u poslednjem trigonu sa plutonom# matrix# dnevna doza lune

"Love. It is a word. What matters is the connection the word implies. I see that you are in love. Can you tell me what you would give to hold on to that connection?"
"Anything."

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski