четвртак, 6. октобар 2022.

Dnevna doza Lune - " Molitva u moru"

 

Ne znam dal vam se ikad desilo da dok plivate u morskom plavetnilu osećate vibraciju i olakšanje i potrebu da popričate sami sa sobom ili da se obratite Univerzumu, ili nekom kome verujete? Plivaš, opuštaš misli, ali ti one naviru jer je poznato da je voda čistač svih naših opterećenja. Zahvališ se nekom od gore i kažeš mu svoje želje, imaš osećaj da te je neko dobro saslušao, možda se tad uključi i Neptun Bog mora, ali ima tu neke posebne energije da se moliš u moru plivajući i oslobadjajući se svega što ti je negde sakriveno intimno... Često je to osećaj Fenixa i izuzetno privatne regeneracije. Pokušajte, sigurna sam da ima vas koji volite da plivate sami, ili saberete misli i punite energiju na ovaj način. Osećaj je fenomenalan...

Mesec u znaku Vodolije do 14:45 u jako dobrom aspektu sa Marsom iz znaka Blizanaca može doneti od jutarnjih časova dosta akcije, brzine, komunikacije, dogovora, predloga, rešavanja. Medjutim, ono što nam danas nije baš najbolje to je da će Mesec biti u većem delu dana u praznom hodu koji generalno može doneti da se odredjeni planovi ipak prebace, ograniče iako možemo imati jako dobru volju i veru da nešto i danas pokrećemo i počinjemo iz početka. Vreme samog početka dana je jako dobro za sport, fizičke aktivnosti, rešavanja nekih stvari za dom, druženja, ali se pripremite da neke velike odluke ipak danas neće biti baš intezivne i da danas nije najbolji dan za odredjene kontrole, preglede, potpisivanja i sl. Vreme do 14:45 brže, intezivnije, sa puno pokretačke energije.


Mesec prelazi u poslednji znak, vodeni znak Riba od 14:45 i biće na snazi i delovanju do subote popodnevnih časova. Uz prazan hod može doneti osećanje od neke potištenosti, lenjosti do potpune izolacije i potrebe za privatnošću, tišinom, mirom, ili dobrim snom. Danas je inače odličan dan da malo spustite obaveze i brzinu posebno tokom popodnevnih i večernjih časova i da se odmorite i napravite odredjenu pauzu.

Kada je Mesec u Ribama svakako možemo biti sentimentalniji i osetljiviji, skloni povlačenju, ali izuzetno kreativni i skloni jakim predosećajima što može biti pojačano kod vodenih znakova. Dan u kolektivnom smislu nije najbolji za senzitivnije osobe, jer će nervni sistem biti veoma osetljiv, kao i mogući bolovi u predelu stopala, kolena i ceo dan može doneti veće hormonske promene.



Češći kontakt sa vodom, jaka potreba za emocijama, idealizam, ali nagle promene raspoloženja, meteropatske promene i sklonost bujnoj mašto mogu biti u prvom planu. Ipak, ovaj uticaj može doneti i osećanje da nas neko laže ili nešto bitno krije od nas ili nekakav prolazni unutrašnji nemir zbog ljubavi, iako danas nemamo baš tako loše aspekte za emotivne promene. Može biti nekih neobičnih susreta.

U povećanju zabuna, povećani kvarovi vezani za vodu, ali jaka sklonost dolasku do istine ili špijuniranjima. Oscilacije od neke melanholije i bežanja od rutine ili dosade do naglog adrenalina i pojačanih želja. Za one koji planiraju odmor - pozitivan dan. 

Večernji časovi mogu doneti sreću preko kulturnih dešavanja, hobija, nečeg kreativnog ili neke lagane večere uz neki alkohol koji može danas doneti i opuštanje. Danas može biti teško osobama koje pate od depresije ili imaju neki problem sa zavisnošću, ali svima onima koji ne mogu da promene nešto što ih duže ograničava. 

Danas je posebno dobar dan za razne vrste alternativnih tehnika, psihologiju, turizam. Potreba za ispunjenjem snova, ali manji pad energije u popodnevnim časovima traži da malo napravite pauzu i razmislite šta bi vam danas prijalo.



Srećan dan - vaša Astro Luna




Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski