петак, 18. новембар 2022.

Dnevna doza Lune - 18.11.2022.


 Petak, 18.11 pod uticajem Meseca kroz znak Device može doneti i previše obaveza, ali velike oscilacije izmedju obaveza, duše i tela, kao čas neku želju da sve promenite, isečete, bacite suvišno ili ono što vas podseća na nešto negativno, čas potpunu apatiju i strahove.  Posebno bi trebalo obratiti pažnju na večernje časove koji mogu posebno pojačavati jak umor, izgubljenost, zaboravnost, konfuziju i nekoj prolaznoj emotivnoj depresiji. Mnogima od vas će teško padati sam kraj nedelje, kao da vas nešto izjeda iznutra i ne želite da robujete obavezama, medjutim sve će ići u smeru da treba da bude manje analize, više rada, jer u suprotnom tek nećete stići sve što ste planirali.

Od 10:24 Mesec u trigonu sa retrogradnim Uranom može doneti dobro prepodne gde se puno toga može završiti( završavanje računa, papira, pokretanje učenja, nekih kontakta ili sitnih obaveza koje su čekale) a može biti dobar za zdrastvene preglede i pokretanje novih ideja i projekata. Može se osećati i neki adrenalin za čas iako vremenske prilike mogu biti dosadno jesenje. 

Dosta važan aspekt biće sekstil izmedju planete Sunce i Pluton koji može uticati  povećavati ambiciozne poduhvate, hrabrost, a može pozitivno uticati na obavljanje težih fizičkih poslova. Petak je i odličan dan za popravke, obnovu nečeg starog, majstorske poslove, ali i promenu navika. Možete biti svesniji svojih slabih tačaka i poraditi na njima, ili otkriti u sebi nešto što možete pokrenuti i što vas može učinit srećnim. Danas su jako bitni ciljevi, ali u večernjim časovima, odmor, odpuštanje " mozga" i manje razmišljanje o poslu jer samo na taj način može doći do pozitivih dešavanja. 


U popodnevnim  časovima treba se dobro skocentrisati na obaveze, ali i u saobraćaju jer osim svakodnevnih gužvi može se osećati izuzetan premor, osećanje nemira i veće rastrazanosti. Opozicija sa retrogradnim Neptunom može doneti čas neku želju za sitnicama i idealizmom, ali brzo vraćanje u stvarnost. Može dolaziti do emotivne mašte. Petak je odličan da pogledate neki dobar film ili pozorišnu predstavu i da pokušate da se malo opustite iako nećete završiti obaveze do kraja. 

Itekako može biti provokacija ili negativnog naboja od onih koji vam zavide ili sa kojima imate nesporazume kojih će danas biti poprilično. Raspoloženje će se menjati u većoj razmeri.

Posebno nezgodan aspekt Meseca i retrogradnog Marsa od 22:36 može doneti nezgodne situacije, svadje, neočekivane loše vesti ili dogadjaje, povećane sudare i nervozu( ulica, saobraćaj, rodjaci, poslovna strana). U povećanju zdrastveni problemi, posebno padovi i pojačane upale. Treba izbegavati brzoplete zaključke i emotivnu nervozu. 

Možemo poprilično biti skloni savršenstvu i da sve bude upakovano, ali danas će dobro proći oni koji slušaju svoj bioritam i intuiciju i oni koji ulože energiju u ono što im je potrebno, kao i oni koji ne očekuju puno od drugih. Dan može doneti popriličnu zavrzlamu na porodično emotivnom nivou, ali pojačane psihološke krize i preosetljivost. U povećanju osetljivost na kritike, ali traženje najmanjih detalja. Postojaće poprilična neopuštenost i strah od nepoznatog. Večernji časovi traže neki relax za mozak i dušu, i manje nerviranja. 



Budite dobro - Astro Luna

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski