среда, 28. децембар 2022.

Dnevna doza Lune -28.12.2022.

 

Sreda, 28.12.2022. -nosi srećan aspekt Venere u znaku Jarca u sekstilu sa planetom Neptunom koja pokreće podršku i pomoć drugima, zaljubljivanja, romantičnost, vreme darivanja. Možete svakako biti u prilici da nekog obradujete, a dok imamo Mesec u Ribama svakako da uticaj humanitarnih akcija može biti uspešan. Idealno vreme za kupovinu kozmetike, komada odeće. Idealno vreme za umetnost, koncerte, pozorište i mesta gde možete da se opustite. Odlično vreme za ljubav, a ovaj aspekt može pokrenuti osećanje da ste našli srodnu dušu. U ljubavnim odnosima vladaće telepatija, jaka povezanost, neobične situacije, jaka intuicija koju treba poslušati.

Pozivam vas danas na instagram live od 17-19h kada ću pričati o aspektima za 2023, koji su to pozitivni dani i teški dani u 2023? Nagradiću tri osobe sa konsultacijama od 30 minuta. Pripremam vam i detaljan godišnji horoskop za 2023 koji možete pročitati na mom zvaničnom sajtu: www.astroluna.rs

Nešto naporniji aspekt Meseca i retrogradnog Marsa od ponoći može doneti tenziju na polju putovanja, dokumentacije, saobracaja ali i osetljivosti kroz rodbinske veze i dogovore oko dočeka. Može doći do prolazne ljutnje i povredljivosti, ali nepotrebne uznemirenosti. U povećanju nesanice, strahovi. Mars se nalazi na kraljevskoj zvezdi Aldebaran i može doneti pokretanje konflikata, ali može doneti i naglu vrstu pomoći iz inostranstva. Mars može izazivati prolazna nezadovoljstva i osećanje neke praznine.

Mesec u Ribama od 10:03 naćiće se u sekstilu sa planetom Uran koja je retrogradna i može doneti nekakve promene, budjenje, veću akciju u odnosu na prethodni dan, pokretanje nekih bitnih stvarčica pred kraj ove godine. Jaka vizija i intuicija. 



Kasni večernji časovi od 23:05 nose i konjukciju Meseca i Neptuna pa možemo iako umorni imati osećanje neke sreće, unutrašnjeg mira, možemo biti kreativni i jako povezani sa osobama koje žive daleko od nas. Jaki snovi. Treba pratiti svoj osećaj. Kontakt sa vodom može doneti regeneraciju, kao i molitve. Telapatske veze. 



Srećno - Astro Luna

Posetite i moju youtube kanal: @natasapaunovski9546


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski