уторак, 27. децембар 2022.

Dnevna doza Lune -27.12.2022.


 Utorak, 27.12.2022. - Mesec od 8:45 prelazi u vodeni znak Riba. Pred nama je mirnija energija, emotivnija, ali sa povećanim nesanicama i psihološkom osetljivošću i jakim umorom. Potrebno je obratiti pažnju na imunitet, stopala, mogućnost alergijskih reakcija. Ipak, može doneti veću sentimentalnost, konfuznost, zaljubljivost, romantičnost i maštovitost.

Mesec će se naći u praznom hodu do 19:15 i može doneti sklonost da zaboravljavamo stvari ili odlažemo za naredni dan. Danas bi trebalo malo obratiti pažnju na lične stvari. ! U povećanju jaka idealizacija, intuicija i konekcija sa osobama koje nam nedostaju. 

Od 17:45 Mesec u znaku Riba u sekstilu sa Suncem iz znaka Jarca može doneti odlično vreme da završite puno sitnijih ali korisnih poslova, pozitivno vreme da pomognete nekom ili završite nešto što vas je u prethodnom periodu opterećivalo. Odlično vreme za kreativne poslove, ali državne službe.

Venera u znaku Jarca u polusekstilu sa vladajućom planetom Saturn može doneti testove emotivnog poverenja, ali ipak i period stabilnosti kroz emotivne odnose. Biće malo problema oko planiranja, kupovina, pa se trudite da sve pišete, jer može dolaziti do konfuzije i zaboravljanja, čak gubljenja stvari. Ipak u povećanju veća romantičnost, mašta, idealizacija, sklonost da pravite lepe fotografije, da vam prija muzika, ali da dodje i do obnove nekog starog odnosa. Vreme ipak fleksibilnije i strpljivije energije u odnosu na ponedeljak. Sklonost žrtvovanju ili preteranom davanju drugima.



Srećno - vaša Astro Luna


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski