понедељак, 26. децембар 2022.

Dnevna doza Lune -26.12.2022.

 

Dolazimo do poslednje nedelje ove 2022 godine, koja nije bila uopšte tako laganica, ali izdržali smo, pa moramo da verujemo da ulazimo u godinu kada će biti bolje. Da vidimo šta nas čeka ove nedelje:

Pozitivni aspekti Venere prema Neptunu 28.12. koji mogu povećavati romantičnost, maštu i idealizaciju, kao i zaljubljenost

Retrogradni Merkur će krenuti 4 put sa 24 stepena znaka Jarca od 29.12.

Egzaktna konjukcija izmedju R Merkura i Venere ipak može doneti iako ove nedelje imamo izazove do samog kraja godine ipak neke lepe vesti, nedelju darovanja, sreće preko malih stvari, konkretnih ponuda i dosta vesti.

Prva četvrtina Meseca u znaku Ovna na 8 stepenu 30.12. može malo unervoziti energiju pred sam doček uz uticaj retrogradnog Merkura i nositi lako nerviranje i impulsivnost. Spremite se i na dodatne sitnije probleme. 




Ponedeljak, 26.12.2022. - U poslednju nedelju i prvi radni dan ulazimo pod uticajem Meseca u znaku Vodolije, pa novogodišnja i euforija mogu da krenu i počnu za koje će vam trebati mnogo, mnogo, strpljenja.

 Mesec od jutarnjih časova u kvadratu sa svojim vladaocem R Uranom može pojačavati nervozu, brzinu, hiljadu obaveza, ali osetljivost kroz uredjaje, struju, internet. Trigon sa retrogradnim Marsom može nam dati volje, energije, ali će sve teći dosta stresno i brzo.

 Konjukcija Meseca i Saturna u popodnevnim časovima može doneti jak umor, prazninu, odlaganje nekih obaveza i emotivne poteškoće.Može povećavati neke antipatije i prolazne neprijatnosti ali i dalje osetljivost preko pozicije uredjaja. Senzibilnost moguća preko poznanika, ali i poslovnih autoriteta.

 Ipak, kada Mesec ide znakom Vodolije možemo dosta biti mentalno aktivni, okrenuti prijateljima, kupovinama, i želji za nekom promenom koju ćemo želeti da pokrenemo. Potreba da se staro zameni novim može nas obradovati.Večernji časovi mogu veoma smetati kardiovaskularnim bolesnicima. Mogućnost neprijatnih iznenadjenja.



Srećno - Astro Luna

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski