уторак, 14. фебруар 2023.

Dnevna doza Lune -14.02.2023.


 Srecan Sveti Trifun, a za one koji slave Svetog Valentina - Dan zaljubljenih ( puno ljubavi).

Negde ovih dana nam treba da prenesemo ljubav i molitvu više nego obično. Zato bi bilo idealno da danas doniramo poklone za one kojima je sad najpotrebnije. Jedna sms poruka, mnogo će značiti. Ostanimo humani!

Nebo danas malo više donosi nade, ali i baš u vreme svih ovih praznika i romantičan, ali pre svega saosećajan aspekt izmedju Venere i Neptuna. Nalazimo se u poslednjoj četvrtini Meseca, a Mesec danas od 2:32 prelazi u znak Strelac. Strelac je znak daljina, vere, optimizma, ipak vedrine u odnosu na prethodne dane. Ljubav prvo kolektivna, pa onda individualna je nikad potrebnija. Zemlja traži pomoć od univerzuma. I juče se ljuljalo kod naših komšija, ali bez obzira što i ove nedelje imamo dodatne potrese i dalje opterećenja oko zemljotresa, danas je potrebno malo da se opustite, i pokušate da uživate maksimalno.

Vreme do 2:30 jeste osetljivije i zbog praznog Mesečevog hoda.  U povećanju jaki snovi, ali i osetljive klimatske promene. 

Mesec će od 9:40 imati sekstil sa Merkurom pa može doneti mnogo porukica, planova, druzenja sa prijateljima, da s emalo usijaju društvene mreže, ili da imate neke bitnije dogovore. To vreme može biti pozitivno za sitnije kupovine, kraća putovanja. S obzirom da je Mesec u Strelcu a vladar Jupiter u Ovnu danas je jako dobro vreme za sport, zabavu, lični razvoj, neki nivo edukacije ili važnije kontakte sa inostranstvom. 

Od 17:57 Mesec će se naći u trigonu sa Jupiterom pa može doneti danas ipak i materijalne dobitke, zadovoljstvo, poklone i period sreće i blagostanja. Za one koji danas slave slavu Svetog Trifuna jako srećno vreme. 

Venera u znaku Riba u konjukciji sa svojim vladaocem Neptunom može i danas pokrenuti romantičnost, osećajnost, nežnost. Ovo je aspekt i humanosti, saosećanja i pomaganja. Može doneti kreativne sposobnosti, ali srećno vreme da pogledate neki lep film koji bi vas udaljio od loših vesti ili odete na neku veselu pozorišnu predstavu. 

Budite dobro - Astro Luna



Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski