среда, 15. фебруар 2023.

Dnevna doza Lune -15.02.2023.


 Srećan dan Državnosti:-)) Sretenje Gospodnje.... vera nam je ovih dana baš potrebna. Ova nedelja je primetićete krajnje neobična, od Rianine trudnoće i crvenog nastupa na Super Bowl, do zemlje koja ne prestaje sa potresima i spremanja na Evroviziju i raznih poruka koje umetnici iz drugih zemalja već prenose. Da ne govorimo da situacija na polju Turske i Sirije traži samo nadu da će se još neko živ pronaći. Velika je sreća ostati živ. I razmišljajući koliko je važno ostati živ, bude nam razmaženo da gledamo poklone online ili da razmišljamo o letovanju. Prosto kao da je osećaj da sve prodje...

I današnji uticaj Meseca u znaku Strelca negde traži dublju poruku nalaženja smisla oko nas, ali duhovnosti i humanih želja za ceo svet. Danas će uskladjivanje sa drugima biti negde važno i može pozitivno uticati na naše strahove koji mogu biti u povećanju, kako i zbog dešavanja od Punog Meseca, kao i opšteg osećanja nesigurnosti. Koliko god da Mesec podstiče na intezivne reakcije i potrebu za nečim novim, nekom avanturom, ipak generalni smisao može biti u razmišljanjima u kakvom tom ludom vremenu živimo. U čuda verujemo samo u pesmama, ali kao da negde osećamo da je preterano od svega. Danas nam može biti važna istina, ali negde i konekcija sa našim najslabijim tačkama. Kolektivna humanost i povezanost u teškim momentima na visokom nivou.



Današnji aspekti su vrlo senzitivni iako negde možemo imati priliku da pokušamo da razmišljamo pozitivno i da imamo nadu. Opozicija izmedju Meseca i Marsa od 3am nosi jaku uznemirenost, povećanje ličnih povreda, osetljivost kroz saobraćaj, veliki intezitet prirodnih katastrofa, teške ili čudne snove, ali i preosetljivost na polju psihe koja će danas baš biti izraženija. Reakcije brze, u povećanju problemi sa komunikacijom/ uredjajima, okruženjem, rodjacima. 

Venera i Neptun su danas egzaktnoj konjukciji u Ribama na 24 stepenu i malo mogu spasiti stvar kroz romantičnu emotivnu magiju, zaljubljivanje, idealizam, filmove, maštanje. Negde danas može mnogo da pomogne meditacija, šetnja, priča o nekim lepim stvarima, da bi skrenuli pažnju od loših vesti. U većem povećanju telepatija, saosećanje u partnerskim odnosima, platonske veze, jaka potreba za emocijama, ali i neko osećanje nadahnuća. U povećanju cunamiji i poplave posebno prema delu Indonezije, Pacifika.

Večernji časovi posebno mogu uticati na umor, depresivnost, strahove i psihološku osetljivost. Mesec u vrlo senzitivnom aspektu sa Neptunom može doneti sklonost lakim razočarenjima, jakim utiscima, povlačenju, umoru, zbunjenosti, konfuziji, strahovima. Danas posebno treba paziti na imunitet, jer u povećanju mogu biti prehlade i virusi. Kod nekog i na emotivnoj, nervnoj bazi.


Od 20:44 Mesec će se naći u kvadratu sa Venerom pa može doneti nedostatak zadovoljstva, osetljive odnose u ljubavi, loše vreme za novac ili kupovine, preosetljivost ili sklonost žrtvovanju.

Ono što može posebno uticati na opšte strahove i dogadjaje koji iza nas, je i konjukcija Sunca i Saturna koja na ličnom nivou može doneti nedostatak samopouzdanja i pojačane blokade i ograničenja, a na opštem upravo pojavu većeg inteziteta energije koja stvara veće prirodne promene. 


Budite dobro. Razmišljajte pozitivno. Mislite o svom zdravlju. 


Vasa Astro Luna



Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski