Dnevna doza Lune -18/19.02.2023.


 Mesec na poslednjim stepenima znaka Jarca tera nas o duboljim razmišljanjima, o životu na Zemlji, o čudnim pojavama u vidu balona koji se prilično javno predstavljaju, o teorijama zavere koje više nisu kolektivno sujeverje već nešto o čemu možemo i trezveno razmišljati i o čovečanstvu na ovoj planeti koja opstaje pod izuzetno osetljivim aspektima. Jarac je znak koji uz red i disciplinu uspostavlja red. Posebno vreme od 2-5:30 nosi jake duhovne transformacije, prirodne promene, duboka razmišljanja da se planeta menja. Na svakog pojedinca ovo utiče, kroz vazduh, hranu, raspoloženje, okruženje. 

Uticaj Merkura i Jupitera od ranih jutarnjih časova ipak negde može da nas odvede u nadu, optimizam, produktivnost, neke bitne vesti, da iz nas pokrene učenje, da nešto korisno uradimo za sebe ili promenimo individualno. Oni koji planiraju putovanja, mogu imati zaštitu. Današnji dan može biti dobar za potpisivanje papirologije, poslovne ponude, obrazovanje, pisanje, otkrića, ali pre svega veru. 

Prepodnevni sati dobri za post ili prelazak na laganiju, zdravu ishranu.

Mesec u praznom hodu nakratko u ranim jutarnjim časovima. Vreme kada treba mirovati. Posebno univerzum napominje da je odgovornost i dalje jako važna kako prema sebi tako i prema drugima. Oni koji namerno povredjuju druge, imaće težak karmički početak. Oni koji su naučili, prilagodiće se karmičkoj analizi ovog meseca. 

Mesec prelazi u znak Vodolije od 6:35am. Budjenje potrebe za novim, inovacijama, druženjem, slobodom u svim sektorima. Želja za emotivnom nezavisnošću, ali povezivanjem. Ravnopravnost i podrška slabijima. Ovaj uticaj može uticati da postavimo ovog vikenda nove ciljeve ili imamo osećanje da smo tek počeli ovu godinu, a prethodni period prespavali.

Večernji časovi posebno zanimljivi. Sekstil Meseca i Jupitera mogu doneti odlično vreme za rad na sebi, inostranstvo, druženja, upoznavanja, novac, vreme i zaštite. Konjukcija Meseca i Merkura od 23:37 može posebno biti srećna za zabavu sa prijateljima, hobije, jako bitne vesti i dogadjaje, pozitivno vreme za učenje, ljubav ili otvorene razgovore i saznanja. 


Od 23: 35 Sunce prelazi u poslednji Zodijački znak Riba. O Ribama i godini koja im dolazi govorila sam na svom youtube kanalu u poslednjem nedeljnom izvestaju. Vreme sentimentalnije, nežnije, humanije, zaljubljivije, idealističnije energija, povremeno uspavanije, koja može da nam prija jer konekcija u većoj masi može mnogo značiti pod svim aspektima koji su se desili ovog meseca.  Srećno Ribe💓💓💓

Nedelja, 19.02.2023.

Rani jutarnji časovi mogu doneti nagla uznemirenja ili preosetljivost zbog kvadrata Mesec Uran koji može doneti i neka neprijatna iznenadjenja generalno, ali i osetljivost kroz prijatelje, emocije, planove. Nadam se da cete to vreme prespavati. U povećanju i dalje zemljotresi.

Trigon Meseca i Marsa može doneti ipak da nedelja bude dobra za sportska takmičenja, pokret, akciju, da nešto promenite u svom domu, vidite sa prijateljima, pokrenite fizičke aktivnosti.Ipak, sekstil Venere i Plutona na 29 stepenu može doneti da nedelja ima jači emotivni intezitet i da nosi dobro vreme za emocije, obnovu, stare susrete, privlačnost, ali i da se osećate snažnije u odnosu na prethodni period. Ovaj vikend je jako dobar za one koji planiraju proširenje porodice, neki spontan put ili izlazak, ali može doneti i emotivne susrete koji mogu ostaviti jak utisak. Neka karma će se umešati pa ćete imati predosećanja ali podsećanja. Nedelja može biti pozitivna za poslovne aktivnosti i zaradu, ali ovaj vikend može biti problematičniji kroz avio saobracaj, internet i prirodne pojave. Ko zna šta ćemo još saznati. Pogledajte u nebo. Mesec vas voli....


Lp vikend - Astro Luna

Коментари

Популарни постови