уторак, 21. март 2023.

Dnevna doza Lune -21.03.2023. Mlad Mesec u Ovnu


 Budjenje proleća. Akcija i povećanje hrabrosti kroz energiju Ovna. Brze misli, hiljadu planova. Sasvim nova energija. Sunce koje hrani dušu i pune ulice koje daju nadu u potpuno nov ciklus. Olakšanje kroz patike i laganiju odeću.  Zimske suze koje moraju da se ostave u ćošak. Univerzum povećava strast i želju da se nešto desi. Tu je negde i Saturn koji miruje uz poruku, ako želiš, moraš da se potrudiš i vratiš veru. Proleće je stiglo - Srećan rodjendan Ovnovi:-))


Rani jutarnji časovi nose jako kreativnu energiju, ali i malu odsutnost, neko vreme da budemo malo u svom svetu ispijaću kafu na miru. Danas disanje može pomoći, ali i vitamin d. Može biti oscilacija u vremenu, pa meteropate mogu da osete kroz pojačane migrene i naglo raspoloženje. Rani jutarnji časovi nose i jak predosećaj, ali prolaznu aneksioznost. Ipak hladan tuš posle joge ili jutarnjih vežbi mogu uticati na balans. Za one koji prolaze kroz nekitužan period, jutarnji časovi više nego senzibilni. Dovoljni će biti zagrljaji, bez reči...

Od 13: 56 Mesec u znaku Riba u kvadratu sa Marsom iz znaka Blizanaca - mogu povećavati konflikte i sukobe u komunikaciji, saobracaju, kroz okruženje i mogu dovesti neprijatnu situaciju ili veće nesporazume. U povećanju uvrede. Treba ne reagovati naglo, već odbrambeno ili uz kompromisi. Ne ulaziti u dokazivanja i takmičenja. Pripaziti na autoritete i sve one koji teže sili!


Mars iz znaka Blizanaca će se danas naći u inkonjukciji sa planetom Pluton - ovaj aspekt traži fizičke aktivnosti i balans izmedju duše i tela, u suprotnom može povećavati nezgode, bes, ljutnju, destrukciju. Izbegavajte danas da žurite u više pravaca, tjs da započinjete više stvari, jer možete biti pod pritiskom da bilo šta završite do kraja. U povećanju nasilje u školama, ali i emotivne pretnje i zlostavljanja. U povećanju izdaje, manipulacije i špijunaže na profesionalnom nivou. Osnovni savet ovog aspekta je širite svest, ne padajte na manipulacije, držite danas kontrolu i držite se svojih stavova, ne podležite jeftinim trikovima!

Od 17h Mesec u znaku Riba u sekstilu sa Plutonom na 29 stepenu - 29 stepen može biti opasan kroz nezgodne situacije na morima, rudnicima ili aktivirati manje zemljotrese zbog izuzetno osetljive zvezde Šeat. U porastu osetljivost zavisnika. Ipak ovaj aspekt pred sam Mlad Mesec može vam pomoći da rešite nešto što je za vas izuzetno komplikovano ili da e oslobodite nečeg. Period ubedljive energije i vraćanja samopouzdanja, ali jakih emocija. Izuzetno srećno vreme za lečenje, posebno psihoterapiju ili razne vrste alternativne medicine. Odlično vreme za otkrivanje tajni, ali i veće okrenutosti misterijama, okultnom.


Mesec prelazi u znak Ovan od 17:02 i aktivira dinamičnu, hrabru, borbenu, jaku energiju prepunu strasti i želje za nečim novim. Želja za ambicijama, adrenalinom, sa mogućnostima neočekivanih uspona. 

Mlad Mesec u Ovnu na nultom stepenu je odličan da startujete od početka ili što bi se reklo od pozitivne nule. Odlično vreme za sport, dijete, aktiviranje ciljeva, ali pre svega lični razvoj i osluškivanje svojih želja. Ovaj Mlad mesec može imati i energiju oslobadjanja od besa, osuda ili mentalne ograničenosti. Negde je energija u smeru da napravite veću udobnost u svojoj duši, ali i telu.Posebno dobro vreme za učenje, ali upoznavanje novih osoba, zaljubljivanje koje može planuti na prvi kontakt. Pratite vibraciju, ovaj Mlad Mesec u Ovnu( po našem vremenu od 18:24) Pred sam Pun Mesec može dolaziti do nezgodnih situacija, pa smirenja. Ova lunarna faza pogodovaće posebno vatrenim znacima, ali svima onima koji imaju planete u znaku Ovna, Lava i Strelca od nultog go 6 stepena.

Mlad Mesec će se dešavati u sazveždju Riba na Pegazu izmedju zvezde Šeat i Curb. Zvezda Šeat je povezana sa davljenjima, samoubistvima koja su vezana za vodu, opasnost od nesreća na morima ili prosto ili oluja na morima. Ova zvezda može itekako uticati na rudarske i avionske nesreće, ali i na cunamije i zemljotrese koji su danas na crvenom alarmu. Može uticati na poplave posebno individualno, pa traži da se danas više vodi računa o ličnim stvarima i uredjajima. 

Ono što je posebno povećano je ljubav, strast i kreativnost kroz pozitivan nivo, ali i kritike, bes, ljutnja i brzopletost koja se treba izbegavati! 


Srećno - Astro Luna
понедељак, 20. март 2023.

Dnevna doza Lune -20.03.2023.


 Ulazimo u jednu od značajnijih astroloških nedelja, gde imamo i početak nove astrološke 2023, sa početka zvaničnog proleća baš danas u 22:24, ali gde ćemo čestitati i Ovnovima rodjendan. Ovo je nedelja kada će i Pluton nakratko promeniti znak i ući u znak slobode, demokratije i kolektivnih prava od 23.03., a Mars pri kraju nedelje ući u sentimentalniji znak Rak. Jedan od bitnijih dogadjaja ove nedelje je svakako Mlad Mesec na nultom stepenu znaka Ovna od 21.03. koji može za mnoge od vas, biti nov početak i period velikog budjenja do prvog prolećnog Punog Meseca 6.04.

Nedelju počinjemo sa uticajem Meseca u znaku Riba koji može da nas unese tračak nade, sanjarenja, idealizma, povremene potištenosti i praznine, blage pasivnosti. Ipak, sekstil izmedju Sunca i Plutona nosiće od popodnevnih časova ubedljivost, ambicije, dobru inticiju i unutrašnju snagu, mogućnost da se ipak kockice poklope i da završimo nesto značajno. 

Sekstil izmedju Meseca i Urana može doneti od 16:15 i naglo budjenje, pokret, zaljubljivost i mogućnost nekih promena. Popodnevni časovi su posebno srećni za lekarske preglede, kreativne poslove, pokretanje novih stvari i polako izlazak iz jednog lenjog ciklusa. Svakako, toplije vreme može nam davati veću veru i volju. 

Zvaničan početak proleća od 22:24 trajaće do 21.06. ove godine. Proleće stiže na severnoj, a jesen na južnoj hemisferi. Ulazimo u novu astrološku godinu koja je bitan dogadjaj za nas, kao i univerzum koji nas čuva. Zapišite danas svoje želje i zapamtite ih, ali se držite uz želju da vam se ispune, ali budite realni.

Ovnovi kao prvi Zodijački znak kreću u trku i otvorenija rešenja uz uticaj i Merkura u znak Ovan koji je od juče krenuo i biće na snazi do 3.04.Otvorenija, direktnija, hrabrija komunikacija, takmičarski duhl brza razmišljanja, preosetljivost na polju fizičkog izgleda, borbenost biće vreme tranzitnog Merkura. 


Srećan početak proleća:-)) Ovnovi sve najbolje:-)) 

Vasa Astro Luna
недеља, 19. март 2023.

Početak proleća, Venera u Biku, ulazak Plutona u znak Vodolije

 


Nedelja koja je pred nama je više nego interesatna jer ćemo imati mnogo promena na nebu:

20.03. - Sunce u znaku Riba u sekstilu sa Plutonom iz znaka Jarca

20.03.- zvaničan početak proleća na severnoj hemisferi od 22:24

Srećan rodjendan Ovnovi!

21.03. - Mlad Mesec u znaku Ovna od 18:24 vreme novog starta i novog početka

23.03.- prelazak Plutona u znak Vodolije posle 247 godina, do 11.06.

25.03.- prelazak Marsa u znak svog pada - znak Rak do 19.05.

Više o nedelji koja dolazi, kao i o tranzitnom uticaju Venere kroz znak Bik na mom youtube kanalu:Srecno - Astro Luna 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski