четвртак, 14. јул 2022.

Dnevna doza Lune -14.07.2022



Jutro posle Punog Meseca. Glava malo nestabilnija. Nešto lepo, nešto rutinsko. Mesec u znaku Jarca budi neke stara razmišljanja i predosećaje. Neko je noćas mogao sanjati nešto što vodi u neke dalje poruke. Univerzum pomalo nemiran i smoren od kolektivnih dogadjaja ali i onih što nas unapred plaše.

Jutarnji časovi:
Mesec u Jarcu u sekstilu sa R Neptunom u Ribama: Racio i intuicija, neobični snovi i mašta, neka usporenost, ali bitnije poruke neba. Pratiti po svom osećaju...

Mesec u konjukciji sa R Plutonom u Jarcu - osećanje pritiska, ali istovremeno snage koja podsvesno tera na odgovornost. Obaveze koje moraju da se obave. Jutro malo usporeno praćeno ponekom migrenom ili osećanjem nekog čudnog umora. Ipak danas možete brže povezivati stvari.

Merkur danas u sekstilu sa Uranom može ipak doneti neke neočekivane ideje, iznenadjenja, promene, osećanje nekog mentalnog vetra i dinamike i budjenja. Pratite i pokrenite. Sloboda govora i osećanje oslobadjanja od svega što se mora. Osećanje da treba ići ka nekoj mentalnoj autentičnosti i nezavisnosti. 

Venera u znaku Blizanaca u kvadratu sa R Neptunom u Ribama može doneti emotivno konfuzne situacije, stanja i povećanje razočarenja. Pripazite na finansije i odnose sa okruženjem, u porastu i neka laganja i gubici. Neki čudni osećaj da ne znate šta da mislite kada su emocije u pitanju i čemu da verujete. Ipak, ne gubite nadu. Vera mora da uvek postoji. Pratite neki svoj unutrašnji osećaj. Danas je dobro donositi odluke koje vi samoinicijativno pokrenete ili nešto što ide spontano bezbrižno i na vreme, svako forsiranje ili traženje odgovora može naići na veće zamke. U porastu emotivne krize, ali i zaljubljivanja, mada i nekakav vid manipulacija. 


Mesec prelazi u znak Vodolije od 10:15am. Budjenje i suočavanje sa novom energijom i potreba za nečim novim. Negde treba ostaviti u ćošak ono što vas je pritiskalo ovih dana i treba se okrenuti konkretnijim stvarima. Zamišljanje, revolucije, nagle vremenske promene, vetar i potreba za sjedinjavanjem. Malo buntovnosti i promene planova. Vreme do 12h može doneti zbog praznog hoda Meseca i neka odlaganja, zakasnjenja ili pojačan stres oko sitnica.Potreba da se zaštite slabiji.

Mesec u Vodoliji u kvadratu sa Marsom iz znaka Bika osetiće se u večernjim časovima kao vrlo neprijatan i može povećavati svadje, rasprave, kolektivne promene, osetljivost kroz odnose sa drugima ili potrebu za većom podrškom drugih. Nagli sukobi, nezadovoljstva i povećanja konflikata. Treba se distancirati od onog što ne poznajete dobro. U porastu finansijski konflikti, dugovanja, troškovi, ali napori na fizičkom nivou ili emotivne povrede. Nagli dogadjaji kroz prijatelje.


Pri kraju dana Mesec će se smiriti kroz podršku Jupitera i doneti bolje raspoloženje, mada danas imamo od jedne pomalo rutinske, lenje energije dan prepun iznenadjenja, budjenja, ali i tenzija. Emocije ranjive, pod sumnjom, sa željom da se nešto prekine. Špijuniranje i pokazivanje moći. Eksplozivnost i emotivna nesigurnost koja nije negde dobra zajedno. Ipak kraj dana donosi podršku neba. Imaćete utisak kao da danas predstoji neki mali test za vas.

Ciklus Punog Meseca donosi izazove ili pokretanje starih problema generalno. Vreme kada stari problemi mogu doći na naplatu ili kada možete videti već vidjeno. Ne mešajte se u stvari koje vas se ne tiču. Danas je novi dan, a time i nebo sprema nove planove za vas. Danas finansijski dogovori neće ići dobro. Mnogo obećanja, ali bez dobre realizacije. Biće teško zadržati svoju objektivnost. 

Držite se i držite emocije i glavu budnim.


Vaša Astro -Luna




 












Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski