субота, 3. септембар 2022.

Dnevna doza Lune - 3/4.09. Preispitivanja i Prva četvrtina Meseca

 


Ovaj vikend nosi i uticaj Prve Četvrtine Meseca u znaku Strelca koji će se naći u kvadratu sa Suncem iz znaka Device u 20:09. Mesec će se naći na nešto senzibilnijem 11 stepenu što negde simbolički može doneti osećanje ograničenosti na socijalnom i duhovnom nivou ili osećanje nekog nepotrebnog presinga.

Mesec u Strelcu će ovaj vikend nositi neki nagli optimizam i vedrinu u odnosu na prethodne dane, a u subotu 3.09. i vrlo srećne i blagoslovene aspekte sa R Jupiterom i Merkurom koji je u predretrogradnoj fazi od 20.08. Neke dobre vesti, pokret, srećne okolnosti preko inostranstva, povećanost novca i dobra energija i osećanja nekog pokreta. Medjutim, mislim nije sve tako jednostavno od 14:30 Mesec će se naći u vrlo intezivnoj opoziciji sa tranzitnim Marsom iz znaka Blizanaca i može povećati povrede, nezgode, napore, tenzije, isključivost, veće probleme sa kontrolom, pa će biti potrebno brojati do 100 da neko ne oterate tamo gde ne treba...

Puštanje muzike kao izlaz iz onog što ne želimo da čujemo ili vidimo i osećanje da se budimo radosni, ali da nam danas slede izazovi na mentalnom nivou jer Merkur pravi opoziciju sa R Jupiterom koja troši i koja može doneti niz nesigurnosti u odlukama. Neće biti neobično da vas neko optuži za nešto što smatrate nepotrebnim, ili da vas uvredi na jedan kao kulturniji način. Možete biti šokirani i količinom bezobrazluka ili nemoralnosti u trenu. Zato danas prirpemite rezervna sredstva koja vam pomažu u tim situacijama. Vozači ovaj vikend posebna opreznost jer imamo posebno danas velike tenzije i moguće udare, nezgodne situacije ( posebno pripazite na novčanik, ali i moguće štete).Danas je posebno važno da se skocentrišete više i na širinu stvari, ali detalje. Neka atmosfera može da vas ponese, pa da zaboravljate ili grešite u stvarima koje dobro poznajete. Nemojte se iznenaditi da dobijete kritiku ili da vas neko izazove što može dovesti da analizirate dublje tu temu ili problem i da to utiče na vaše samopouzdanje ili da vanm neko pokvari dobro raspoloženje. Pokušajte da se držite vere i onog što osećate individualno da je ispravno.Tranzit opozicije Merkur - R Jupiter biće i glavni aspekt kada Merkur krene retrogradno, i ponavlja se 19.09. Neće biti neobičan strah od sramote ili da vas neko podceni ili dovede u neprijatnu situaciju i da dugo razmišljate šta je pisac hteo da kaže. Možete se ovog vikenda i nagledati/ naslušati svakojakih gluposti, pa otvorite um za ipak šire i pametnije stvari...

Preporuka ovog vikenda je ako planirate nešto bitno poslovno, da tražite i stručni savet. Neko vaganje i nemir u sebi može doneti osećanje da ne možete da uživate ili da se u potpunosti opustite. Dosta kopanja u glavi i razmišljanja kakve odluke doneti i privatno, može biti sumnji ili osećanja nekih zagonetki usled postupka drugih. Opravdanja i objašnjenja će samo dodatno pogoršavati dobre namere, pa je danas preporuka mudrijeg distanciranja od svega što vam se ne dopada. Takodje, popodnevni časovi traže fizičko trošenje, ali mentalni mir i manje mozganja.

Prva Četvrtina Meseca - prva lunarna faza ovog meseca sa jedne strane može biti dobra u čišćenju i razmatranju promena u sebi, ali može biti izazovnija ako vam je potrebna veća podrška ili potvrda sopstvenih vrednosti, posebno partnersku povezanost osećanje uskraćenosti.Neće biti nemogući nesporazumi u javnosti, ali u ljubavi. Vi mislite jedno, a drugi shvate potpuno drugačije. Neko osećanje usamljenosti možete kreirati nečim korisnim baš sami sa sobom. Preveliko trošenje za druge neće dati zahvalnost i osećanje sreće.  Veoma osetljiv vikend za porodjaje/ operacije. Brige oko prijatelja/ rodjaka, nagli troškovi ko putuje. Emotivno neka zbrka i osećanje tuge, ali sklonosti da se ponašate srećno i da bi mogli da razbijete neku čašu ako vas pogodi neka pesma u dušu.Planiranje i dalje ne ide u korist, pa sve može kasniti u večernjim časovima i nekako nećete znati čemu da se okrenete. Pitanje poverenja pod znakom pitanja. Ovaj vikend može biti produktivan za rad, ali opet i nekako praćen većim očekivanjima. Neka mešavina potištenosti i nagle lične motivacije biće praćena ovim uticajem. Biće i situacija da sve ostavite i dobro se odmorite. 

Nedelja - 4 septembar

Jutarnji časovi pozitivni za neki koristan rad, izlet, druzenja, da zavrsite neke dnevne poslove ili da izbacite ili očistite ono što stoji. Kontakti koji su kasnili mogu se aktivirati. Univerzum inače ovog vikenda može da iskušava pa da vam donese i nešto neočekivano dobro, ali neće se poklopiti sve. Pratite svoj osećaj kao svoju amajliju duše.

Popodnevni časovi pomalo konfuzni, umorni, pa popodnevni časovi treba da nose odmor i regeneraciju. Treba pripaziti malo na lekove, alkohol jer nedelja može doneti osećanje neke mučnine ili osećanja da ste malo preterali. Ipak nedelja kao da smiruje psihu i donosi bolju odgovornost i usmerenost na ono što vam je važno.Venera prelazi u znak Device od 6h u kome će boraviti do 29.09.

Mojoj miljenici Beyonce rodjendan:-))

Vreme smirenijih emocija, pojačane kontrole, opreznosti, usmerenosti na zdravlje, ali i period jakih analiza i okrenutosti intelektualnim odnosima i estetici. Venera ovde nema najbolji uticaj, ali pokreće posebnu crtu nesporazuma medju parovima ili većih razlika u mišljenju što može biti pojačano 16,18,24.09. Ipak, kraj meseca može doneti i vreme zaljubljivanja i jakih susreta, pa Devicama ovaj period i neće biti tako loš kao i Bikovima, Škorpijama, Blizancima i Jarčevima posebno od 25.09. 20.09 može biti dan emotivnih iznenadjenja i neočekivanih situacija, ali i promena na profesionalnom/ emotivnom nivou.

Prisutna je crta žrtvovanja, ali i crta radoholičarstva i odredjenog vida matematičke procene i potrebe za savršenstvom. Reči će biti izuzetno važne kada se radi o ljubavi, pa mogu doneti ili potpuni pad ili povezanost. Imamo i period kada ćemo biti okrenutiji jednostavnijim stvarima, ali detaljima u ljubavi. 


Ovaj vikend donosi pojačane emocije tokom subote i veoma jake reakcije, ali osećanje preispitivanja i crta moralnosti kao glavne teme problema. Nedelja može biti lakša, ali sa novim ciklusom Venere i mirnija u pogledu emotivnih dešavanja. 


Lp vikend - vasa Astro Luna 
# currentmood# dnevna doza lune# prva četvrtina meseca# venera ulazi u znak device# 

петак, 2. септембар 2022.

Dnevna doza Lune - 2.09. ( Izazovi i telepatija)

 Ne znam za vas, ali kako dragi Merkur udje u neku od prvih senki, ja imam potrebu da radim sve ono što univerzum kaže" to ne može - imaćeš problem". Ne snalaženje u brojnoj astrološkoj arhivi klijenata pa mi je lakše da ponovo tražim potrebne podatke, čekanje u redu i problem da se nešto završi iz prve, nenormalna potreba za online kupovinom iako sam već vratila naručene stvari dva broja manje, odlaganja i ignorisanje onog što neću da završim a baš se zadesi da je neko uporan, a da ne govorim o saobraćaju neki planiran polazak sam već pomerila, 18 je moj srećan broj:-)).

 Merkur me podsetio da posetim i stomatologa i rešavam neke bolove koji stoje od super letovanja iz Grčke.  Čak je i moj stomatolog pitao šta bi sa ovim Merkurom, reko vama je odličan, odlično držite te istrumente:-))

Tako da Merkur podseća, ponavlja i negde okreće ka lepšoj strani, ali u pozadini disciplina mora da se zna ako je nešto zanemareno. Negde ćemo se smejati ( čitaj od muke)...

Bas sam juče iskušavala sreću kad sam ušla u radnju mobilnih telefona da nadjem masku za telefon i slatke devojke su se nasmejale i rekle e bas nemamo. Izasla sam vedra kao da sam kupila najbolju masku za telefon, opa, idemo dalje...

Posebno su mi zanimljivi call centri gde primećujem da ljudi fino žele da vam pomognu, a da vam sve pogrešno objasne ili na kraju kažu, ma dodjite lično iz Beograda ste pobogu... A da ne pričam o bankama...

U takvim situacijama pomislim " E baš si kraljica" što bi se nervirala, Merkur si upoznala od početka do kraja. Iz znaka Vage on nešto diplomatski ide okolo naokolo i sve nešto fino može, a ne mora. U Devici je posebno išao na ganglije oko sitničarenja i opterećenosti detaljima. 

Jedno pozitivno što sam primetila je genijalnost mog kućnog ljubimca tigrice Nine koja ladno zove mog oca na viber da ga vidi. Ludilo, i ptice osećaju da je potrebno uneti malo humora u najavu jeseni koja u meni budi beg iz svog grada..

Neka čudna flegmatičnost pomešana sa melanholičnim nedostatkom vitamina D,valjda me drug Mars baš voli otkad se veselo ušetao u znak Blizance. Naterao me Mars da pišem, jer dosta je bilo lenčarenja, za ovu godinu po pitanju onog što uvek volim, dosta je bilo, hahahah...

 Naravno našla sam staru playlistu da ispoštujem i Saturn, i Neptun koji i danas budi neku pomešanu emotivnu tugu ali i punjenje dobrih baterija u mozgu, bravo Angelina, samo pevaj  ženo:-)) Srećan rodjendan mom miljeniku Keanu Reeves:-))

Što se tiče neba za Septembar, imate baš detaljniji prikaz na mom zvaničnom sajtu www. astroluna.rs da se ne ponavljam.

Današnji dan je pod uticajem Meseca u znaku Škorpije koji donosi velike izazove i unutrašnja pomeranja, od neke čudne snage i intuicije, do nagle promene emocija i tuge pomešane sa osećanjem nekog podsvesnog straha. Ako nas danas neko izazove realnošću i kaže da nešto ne možemo, možemo neki inat da stavimo u centar dana i dokažemo da sve možemo, samo nam treba neki pozitivan provokator koji nas dobro poznaje.. Vreme od ponoći donosi i konjukciju Meseca i Južnog čvora i period kada neka čudna karma može uplesti prste u emotivnu konfuziju i nemire. Mnogi od vas a posebno Škorpije mogu osećati da se nešto čudno dešava ili neuobičajeno.. Dan pojačane ironije, sarkazma i takmičenja ko je bolji.

Jutarnji časovi opozicija sa R Uranom može unositi neke čudne snove i stres koji može osetiti organizam. Možda snovi mogu navoditi nešto što trebate da promenite ili nešto što vam nedostaje. Neki nagli apetit, ali emocije koje kvadrat izmedju Meseca i Venere mogu od 19:23 mogu nositi osetljivost kroz genitalije, kičmu, ljubavne probleme i sklonost da se danas dobro krijemo/ foliramo kako nam je sve divno i bajno.  Večernji časovi donose i nerazumevanja od strane žena ili voljenih, ali i osetljivost kroz poverenje, pa dobro pripazite kome se poveravate..

Merkur tu prikriva nekom ljubaznošću, ono što nas baš muči. Trošiće se novac a da vam ništa ne treba...

Nemojte se iznenaditi danas da se vreme menja, ali da osećate da ne možete najbolje da se skocentrišete na obaveze, ali da sebi zadajete mnogo obaveza. Dan može biti osetljiv za uredjaje/ saobraćaj i vozače posebno u ranim jutarnjim časovima, ali i mogućnost da negde zadrma dobro i sa neba i sa zemlje...

Posebno inspirativan, plodan period za umetnost, muziku, slučajne susrete, jake poruke neba neki vid zaštite i telepatije povećan je od 14:50-19h koji je odličan za rad, emotivne susrete, ali da se desi da baš ono razmišljate o nekom i taj/ ta se javi. To može biti pozitivno vreme da se malo pozabavite sobom i da maštate, ali i o stvarima koje su moguće. Snažna volja, emocije, ali i produktivnost može doneti i sekstil Meseca i R Plutona, kao i sklonost da Rakovi, Škorpije, Ovnovi danas pokažu svoje talente, ali i hrabrost da se izbore sa važnim zadacima. Bikovi danas mogu biti čangrizavi i skloni lakom uznemirenju a Vage i Device sa hiljadu planova koji se odlazu i pomeraju, uz Vage koje osećaju da imaju hiljadu pitanja u glavi. Oni koji odmaraju, mogu imati baš dobro punjenje baterija. Danas je pozitivno vreme za one koji leče pomažu ili vole ili su poslom vezani za pomoć drugima. Odlično popodne za filmove, meditaciju, sport i učenje( iako će Blizance mučiti koncentracija i ljubav),dok Ovnovi mogu imati spasonosna rešenja, samo da imaju dovoljno slobode. Ribe mogu da imaju osećaj nekog pokreta, dok Vodolije ne smeju danas mnogo da se opterete tudjim problemima jer mogu osećati da ih hvata srčka i povremeni bes...

Strelčevi ne znaju baš gde su krenuli, dok Lavovi mogu da se žale na vreme i nepravdu u dnevnim aktivnostima. Lavovi su danas na udaru neke ljubomore ili snažnog ponosa kada će imati potrebu da nekog prevaspitaju..

Ono što je interesatno pred Prvu Četvrtinu Meseca, da nebo može da nas iznenadi nekim situacijama. Danas možemo da imamo potrebu da malo budemo detektivi i da ispitujemo mišljenja i prošlost drugih. Intuicija je veoma snažna, pa će vodeni znaci biti odlični. Neka tajanstvenost pomešana sa jakim emotivnim potrebama. Odnosi praćeni jakom strascu i svadjama. Objasnjena upakovana u mašnicu. Danas nije baš dobro tražiti mnogo od drugih, već se treba osloniti na svoj osećaj...
Budite mi dobro - vaša Astro Luna


# currenmood# meni zvezde smeju se# dnevna doza lune# moon in scorpio

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski