субота, 5. новембар 2022.

Dnevna doza Lune -5/6.11.2022. -Iznenadna pomeranja"

 

Prvi vikend u novembru praćen je izuzetno turbuletnim aspektom Venere i retrogradnog Urana, ali prelaskom Meseca u vatreni, prvi Zodijački znak Ovan koji pokreće i sa jedne strane neka budjenja( posle lošeg dolazi budjenje, pa promena).

Mesec u Ovnu povećava potrebu za ličnim vrednostima, ambicijama, konkretnim emocijama, ali nosi izuzetnu nestrpljivost, eksplozivnost praćenu nastavkom opozicije Venere i RUrana u večernjim časovima.  Dispozitor Mars retrogradan u vrlo konfuznom kvadratu prema retrogradnom Neptunu može doneti mešavinu konfuzije i jake volje da se negde iskobeljamo iz svega i izadjemo iz neke magle. Ipak, nemojte se iznenaditi da to nosi naglu euforiju, pa pad. Neka očekivanja koja možemo pokrenuti mogu doneti neodobravanja ili ograničenja ili osećanje drugih da to ne vide poput nas. Iz tog razloga, preporuka je da odluke donosite polako, razumno, posebno u emocionalnim odnosima, i da verujete sebi. Nemojte očekivati ovog vikenda da se svima svidite ili da vas drugi razumeju u potpunosti. 

Opozicija Venere i retrogradnog Urana može biti aspekt nekakvog emotivnoh vulkana ili zemljotresa koji nosi da sitnice mogu napraviti veći problem, ali da možemo biti pogodjeni i stresnom, nervoznom, maglovitom i zbunjujućom energijom. Venera je i planeta zadovoljstva, pa kao da će se nekakvo zadovoljstvo praviti veštački, da se nešto desi. Ali neće imati očekivanja koja vas ispunjavaju, jer sve što se gura, pritiska, tera da bude tako, naićiće na ignore ili zid. 

Zato pustite da stvari idu laganije. Opustite, dišite. Koliko god ovaj aspekt može doneti nekakve neprijatnosti, neplanirane troškove, neku nepravdu, ako budete dramatično reagovali, kao da možete napraviti i veći problem. U osetljivosti i porodični odnosi, kao i socijalni odnosi. Osobe koje su same mogu doživeti posebno neko novo budjenje, gde će se u vazduhu osećati neka sila ljubavi, ali generalna preporuka je bez planiranja, bez žurbe, velikih očekivanja, sa oslanjanjem na svoje neko čulo.

Pod ovim aspektom moguća su i prijatna i neprijatna iznenadjenja, ali neke emotivne promene koje se mogu desiti naglo.Možda će vas neka konkretna situacija naterati da sve menjate iz korena i počnete od nule.Mogućnost blokada na kreativnom i umetničkom nivou, ali i promene planova otvorena. Opreznost sa novcem jer može dolaziti do nepotrebnih kupovina. Posebno treba izbegavati ulazak u nove investicije, ortačke odnose ili davanje novca na pozajmicu!

Nedelja, 6.11.2022.

Nedelja iako smo pod energijom oko Lunarnog Pomračenja donosi da ovog dana možemo nešto pametno uraditi za sebe ili se prosto možemo okrenuti stvarima koje nam prijaju. Možemo obnoviti nešto što nas je interesovalo pa smo anglo prekinuli, ili možemo prosto dati sebi neki spa relax momenat. Dan može biti dobar i za završetak sitnijih poslova ili pomoć starijima, sport ili neke kućne poslove. 

Večernji časovi mogu ubrzavati energiju i emocije, pa mogu biti dobri za izlaske, zabave, upoznavanja i zbog sekstila Meseca i R Marsa, kao i za pokretanje nekih interesovanja koja mogu da nas učine srećnijim. 

Kraj ovog dana nosi kvadrat Meseca i Plutona pa ponovo malko treba smiriti emocije, reakcije, jer može dolaziti do povredljivosti, destrukcije, blokada, strahova ili osećanja nerazumevanja.

Ovaj vikend pokreće i nova interesovanja ili sklonost da probamo nešto novo. Možemo osetiti veću hrabrost ili elan, ali ne bi trebalo da preterujemo. U povećanju osetljivost glave, vilice, zuba, vida, ali razlog mogu biti i nagle vremenske prilike koje meteropatama, ali posebno osetljivim osobama neće prijati. U posebnoj osetljivosti su trenutno hormonalni problemi, kao razlog i nekog unutrašnjeg nezadovoljstva ili stresa. 
 Ako možete nalazite vreme za šetnje jer će to prijati vašem umu i telu. 

Ukoliko i bude malo veće drame ko što Venera i Uran pokreću znajte da će biti krakotrajno.
Lp vikend, Astro Luna


петак, 4. новембар 2022.

Dnevna doza Lune -4.11.2022.- " Neka svemir čuje nemir"


 Tri dana do totalne Lunarne Eklipse. Mesec baš divno sija ove noći. Mesec u Ribama romantično i tajanstveno čuva sve tajne, ali i probleme u sebi. Danas nam i dalje treba neka unutrašnja motivacija, mir, neka meditacija i puno muzike i kreativnosti. Dan praćen jakim emocijama, ali oscilacijama koje mogu doneti povredljivost ili sklonost povlačenju. Trebalo bi pripaziti na medjuljudske odnose, ali i reči. Danas nas može privuči nešto neobično, ali svi oni koji odišu spontanošću i nekom smirenošću. Mnogima može biti neka zabuna i konfuzija u glavi od svih planova, aktivnosti, pre svega nerešenih odnosa. Možemo da krenemo na jednu stranu, a da završimo na drugoj, kao da će nas svemir vući na svoju stranu. Ipak iako dan može biti i malko neuobičajen, univerzum može pri kraju dana da nas nagradi nečim lepim.

Mesec u Ribama u sekstilu sa Rx Uranom u znaku Bika od 1:30 posle ponoći može doneti vreme plodnih ideja, jakih snova i nekih intezivnih odluka koje možemo osećati u sebi. Možemo imati i smelost da pokrenemo nešto što nas dugo vuče( ideja, želja, kupovina i sl). Pozitivno vreme za kontakte preko interneta. Povoljno vreme ko ne spava( kao ja) da naučite nešto novo.

Od 11:39 Mesec u konjukciji sa Rx Neptunom može nositi izuzetnu senzibilnost i plačljivost. Ipak privlačićemo i one kojima treba pomoć ili koje možemo razumeti. Danas možemo biti u ulozi psihologa ili nekog spasioca. Odlično vreme za ulepšavanje, kontakt sa vodom, emotivne poruke. Pratiti neki svoj osećaj i izbegavati tudji uticaj, koji može stvoriti nesigurnost i ostavljanje obaveza za neko naredno vreme. Može se osećati i neka uspavanost, magla u glavi, ali i zaljubljenost.


Posebno obratite pažnju na popodnevne časove od 16h na snazi kvadrat Meseca i Marsa koji može doneti nezgodne situacije, neprijatnosti, probleme u komunikaciji, pripazite na reči, dokumenta i koncentraciju posebno u saobracaju. Osetljivost kroz škole. U povećanju prehlade. Danas posebno treba obogatiti imunitet vitaminima i dobrim snom. Pošto je i petak, pripazite da imate strpljenja u vožnji, i da izbegavate brzopletost ukoliko morate imati kontakta sa državnim institucijama. Emocionalno period nemira, nervoze, neuskladjenosti, nagle promene planova. Trebalo bi pripaziti na okruženje, komšije, kao i odnose sa rodjacima! 

Od 17:34 - Mesec u sekstilu sa Plutonom može doneti kakve god prepreke prethodno budete imali, da ih možete rešiti, ali ovaj period je jako dobar za jačanje samopouzdanja i istrajnost u aktivnostima. Drzite se svoje organizacije i pravila! Možete doći do bitnih informacija. U povećanju fizička privlačnost.

Od 23:06 konjukcija Meseca i retrogradnog Jupitera donosi neki vid Božije zaštite i period blagostanja. Izuzetno srećno vreme za kontakte sa inostranstvom, učenje, izlaske, emotivna upoznavanja, kreativni rad ili prosto period punjenja baterija. Srecno vreme za kućne ljubimce, kuvanje i istraživanje. Period kada stvari mogu da se smire i da se može naći lakše rešenje. 
Srećno- Astro Luna


# currentmood# bajaga# nek svemir čuje nemir# mesec u ribama

четвртак, 3. новембар 2022.

Dnevna doza Lune - 3.11.2022. - Verujte svojim osećanjima"


 Posle jučerašnjeg čudnog dana praćenog težinom danas na nebu imamo mirnije, senzitivnije, intuitivnije i kreativnije aspekte. Danas se možemo konektovati jako sa onima za koje smo povezani karmički, ali one koji nam mogu pomoći ili su nam srodni po duši, energiji i osećanjima. 

Mesec putuje kroz znak Riba, maštovito, pomalo odsutno posmatrajući jesen koja se razvija u polako zimsku pripremu. Osećanja prejaka, osećanje kao da će se nešto desiti. Danas treba pokrenuti skrivene talente i sve ono što možete priznati sebi. Divan dan za pisanje, crtanje, psihologiju, masaže, spa, neku finu šetnju i opuštanje uz muziku. Iako deluje sve flegmatično, užasno je emotivno komplikovano, prazno, ali ipak danas drugi nas mogu inspirisati da budemo bolji ili pokrenemo nešto najbolje iz sebe. 

Mesec od 8:44 u trigonu sa Merkurom u Škorpiji pojačava mentalnu moć, ali donosi da prosto predosećanjem možete donositi najbolje odluke. Može biti važnih vesti, ali nečeg što vas može odvesti u malo veći spokoj. Jaki snovi koje treba pratiti. Osećanje neke zaštite. Pratiti unutrašnji glas. Odlično vreme za rad, učenje, kupovine, pripremu bitnih projekata, čišćenje arhive i oslobadjanje prostora. Negde duša danas spremna za obnovu. Reči danas mogu biti suvišne. Jaki utisci, ali dolazak do istine. Slučajni susreti i izuzetna unutrašnja motivacija. Odlično vreme za emotivne razgovore. Dobro je danas malo isprazniti dušu na kvalitetne razgovore ili negde pratiti čemu vas vodi univerzum, 

Od 15h Mesec u znaku Riba u snažnom trigonu sa Suncem iz znaka Škorpije donosi vreme ravnoteže, uspeha, emotivnih jakih reakcija, i aktivnosti. Odlično vreme za sredjivanje bitne papirologije, posete, završetak nekih bitnih aktivnosti. Predosećanja prejaka, isključite racio i pustite da vas srce vodi. Malo danas možemo osećati da nam treba prostor ili vreme da radimo u tišini, da porazgovaramo sami sa sobom. Neobična energija, a opet i pozitivna. Dobro za operativne zahvate ili dobijanje medicinske pomoći. Strahovi mogu biti pod kontrolom. Pozitivno vreme za proširenje porodice. Inovativni aspekt gde možete pokazati požrtvovanost. Dobro vreme za finansijska pitanja.

20:44 Mesec u znaku Riba u trigonu sa Venerom nosi posebno srećan ljubavni aspekt. Oni koji se vole mogu biti pod nekom energijom idealizma. Danas je jako dobro vreme za ulepšavanje i upoznavanje sebe. Promena može biti pozitivna za psihu. Manje vremena treba provoditi u nekim samoanalizama proslog. Ono što je bilo, eliminisati i ne opterećivati mozak. Pozitivno vreme za upoznavanja. Moguće tajne veze ili afere. Ponovo osećanje sjedinjavanja. Pokloni. Romantično veče koje se može lepo organizovati. Dajte svojoj duši danas malo poklona. Pomoć žena. Slični se mogu povezati. Posebno dobro vreme za pomoć drugima i vreme inspiracije. Idealno vreme za umetnost, medicinu i razne vrste istraživanja. 

Za ljubav nikad nije kasno, a današnji dan može doneti neku suptilnost pomešanu sa melanholičnom jesenjom energijom koja može doneti i prijatna iznenadjenja. 
Astro Luna


#currentmood# moon in pisces# dnevna doza lune


среда, 2. новембар 2022.

Dnevna doza Lune -2.11.2022. " Od melanholije do romantike


 Mesec u Vodoliji pojačava samoanalize, ali vodi nekom smeru malo levo - malo desno, uz veliki nemir iznutra. Posebno vreme posle ponoći do podneva uz jaku konjukciju Meseca i Saturna može doneti velika opterećenja, emotivnu prazninu, teško prihvatanje prolaznosti, osećanje nekog duhovnog ograničenja ili mrzovolje, pa bi ga trebalo i prespavati. Danas inače nemojte ništa da forsirate, ako vam se plače - plačite, ako ste srećni radujte se, jer sve što ćete forsirati ka ostavljanju utiska može ispasti još gore.

Čudni su dani pred nama pred ovu Lunarnu Eklipsu. Klijenti mi dnevno žale da se ne osećaju dobro, uglavnom emotivno. Mi i kad spomenemo izazove, neko pomisli, ju gle nešto dobro. Ali ovo jeste mesec kada veliki bol mora da izadje napolje, i kada možete samo da se dodatno potrošite ako krenete u naglu promenu na silu, ili ako želite da se sa nečim revanširate da bi došli do istine. Definitivno univerzum traži mir, danas posebno mentalni. Ne treba eksperimentisati sa prošlošću, a plus je savet da ne opterećujete um sa nečim gde nemate istinite činjenice da budete unapred uznemireni.

Ono što bi moglo malkice da nas probudi je trigon izmedju Meseca i retrogradnog Marsa od podneva i to može ipak biti vreme neke otvorenije energije, odlično vreme za rad, akciju, ali ipak se potrudite da ne žurite mnogo, i da kontrolišete nestrpljenje. Neki adrenalin može da vuče danas i dobre ciljeve, ali nemojte preterivati. Vreme od podneva nosi jalu emotivnu strast, susrete, odlično vreme za vežbanje, sredjivanje neke sitnije papirologije, računa i okrenite se radu jer će vam pomoći da bolje pokrenete svoj rad. Ne trošite energije na sitnice, posebno u medjuljudskim odnosima. Danas imamo i energiju da oni koji su drugačiji, mogu imati problem sa onima koji ne mogu da shvate šta ovi prvi pričaju. 


Ipak, danas nije tako loš dan za popravke, kraća putovanja, samo pokušajte da budete strpljivi, ali ne tako loš dan za učenje, davanje ispita, posebno hobije vezane za fizičke aktivnosti. 

Od 19:48 Mesec menja znak i ulazi u poslednji Zodijački znak Ribe. Energija se smiruje, i vodi jačim emocijama. Dosta toga se pokreće iznutra, posebno mašta. Može da se pokrene i neka romantika, ali potreba za mirom, punjenjem baterija važna. Intuicija, mašta, kreativnost, pojačana duhovnost, potreba za znanjem i neobičnim sferama, predosećanja i telepatija, sve u jednom. Večernji časovi nose da treba smanjiti veće mentalne poslove, jer može doći do umora ili osećanja neke zbunjenosti. Mogući neočekivani susreti, vesti. 
Budite dobro, Astro Luna


Tekst o retrogradnom Marsu koji je na snazi do 12.01.2023. možete pročitati na mom zvaničnom sajtu: www.astroluna.rs


уторак, 1. новембар 2022.

Dnevna doza Lune -1.11.2022. - Prva Četvrtina Meseca


 Novembar je pred nama, mesec koji donosi energiju da ćemo iz velikih izazova, padova, samoanaliza se kompletno očistiti da ne kažem ogoliti emocije, da bi ušli naglo u neobični optimizam prepun planova. Ovo je mesec koji može da donese i emotivni, finansijski ali kolektivni vulkan ili zemljotres, ali i period neke nagrade, Božije zaštite ali i period ozbiljnog suočavanja sa dušom i kolektivnog pomeranja od svih dešavanja u prošlosti.

Ako ste ušli u nov mesec sa gorčinom i umorom, to će biti negde normalno za ovaj period, jer već prvog dana Novembra je pred nama Prva Četvrtina Meseca( imamo i 1 i poslednjeg dana ovog meseca) a danas u znaku Vodolije na 8 stepenu u kvadratu sa planetom Sunce. Imaćemo osećaj da nam treba pod hitno budjenje i potpuna lična promena, ali da još uvek nosimo repove prethodnog perioda. Možemo imati osećanje neke mrzovolje i teškog uklapanja u različito okruženje. Možemo osećati pritisak u duši i osećanje da želimo da ipak u ovaj mesec udjemo potpuno novi. Tu će trebati da se uloži mnogo energije, pa nabavite jedan dobar planer od ovog meseca gde ćete zapisivati svoje misli, posebno osećanja da znate kojim putokazom da krenete da bi razumeli svoje izgubljene nade ili želje. Prva četvrtina Meseca od 7:38 može uticati na opšta zagadjenja i veće probleme na ekonomskom nivou, polju berzi, banaka, ali pre svega osećanje nekog nemira na socijalnom nivou i odnosima sa najbližima. Za sada se treba držati po strani da ne bi sukob koji je postojao - postane veći.

Prvi dan novembra može biti praćen i jakim emotivnim aspektima i osetljivošću i nerazumevanjem. Kvadrat izmedju Meseca i Venere od 12:06 može nositi brige oko žena i odnosa sa njima, preosetljivost na polju genitalija, nervnog sistema i organa za varenje kao posledicu da nešto preživljavate iz čega želite da izadjete. Emotivne brige, nagle promene raspoloženja, osetljivost kroz kupovine može biti veoma pojačan.

Posebno tenzičan period izmedju Meseca i dispozitora retrogradnog Urana od 21:55 može povećavati emotivni stres, nestrpljenje i isključenje, pobunu i osetljivost kroz autoritete, veću osetljivost preko pozicije prijatelja, kao i period naglih prekida odnosa, ali pojačanih kvarova. Danas nije najbolji dan za majstorske poslove, ali traženje neke usluge. Treba obratiti pažnju na struju, internet ili okruženje. Može biti nekih neprijatnih iznenadjenja ili vesti. Mesec koji u znaku Vodolije teži slobodi, može doneti aktivnosti koje vode brzini, nestrpljenju, nesporazumima na polju komunikacije i emotivnoj nesigurnosti i nestabilnosti. Zato je jako važno da danas budete malo odgovorniji prema sebi, ali da ne donosite brze odluke. 

Na mom instangram profilu imate neki kraći pregled o Novembru, ali bih izdvojila sledeće: 

Dogadjaj ovog meseca je definitivno Pomračenje Meseca na 16 stepenu Bika ili totalna Lunarna Eklipsa 8.11. koja posebno nosi emotivni pad, finansijske krize, svadje oko ljubomore, novca, ali sklonost preterivanjima. Pred samu eklipsu loši aspekti Venere mogu doneti nagle prekide veza, emotivne padove, krakotrajne afere, razvode, ali i savet da nikako ne ulazite u finansijske rizike, jer može doći do velikih gubitaka. Ono što može biti pozitivno je konjukcija Sunca i Merkura kroz znak Škorpije pa jake poruke i lekcije neba mogu mnogima ipak doneti u vreme ove Eklipse neke dobre vesti.

Od 9-12.11. imaćemo i veoma napete aspekte Merkura, Sunca koji mogu voditi ličnom padu, velikim svadjama, tenzijama, i osetljivosti kroz komunikaciju i uredjaje, posebno saobracaj, ali probleme na profesionalnom nivou. Neko ovog meseca naglo može menjati posao, a da nije planirao.

Nešto lakši aspekti Venere 10,13 i 15.11 mogu ipak doneti puno romantičnosti, privlačnosti, finansijsku dobit, ali ipak pozitivno vreme za upoznavanja, vezu i planiranje potomstva.

Promenu na nebu imamo 16- Venera ulazi u znak Strelac

17.11. Merkur menja znak i ulazi u znak Strelac

22 u jutarnjim časovima Strelčevima kreće nova Solarna godina.Druga polovina novembra osim 19 i 29 bice praćena vedrijim raspoloženjem, planovima, boljim opcijama za posao i materijalnu dobit, bez obzira što se ovog meseca očekuju nagla jos poskupljenja i velike promene na polju berzi.Ovo je mesec kada su moguće veće prirodne katastrofe i opomene univerzuma. Priroda može biti praćena velikim zagadjenjem i ekološkim problemima. 

23.11. Mlad Mesec u Strelcu najavljuje srecno vreme za nov početak, oprastanja, pomirenja, ali ispunjenje i pokretanje nečeg što ste želeli.

Novembar mesec može biti posebno tokom prve polovine meseca praćen velikim finansijskim malverzacijama i osetljivošću kroz razvoj ili odrzavanje novih veza. Novembar donosi slave na nasim prostorima koje će proteći veoma pozitivno, pa iako je ekonomska kriza mnogi mogu imati utisak da im je ovaj porodični dogadjaj jedan od lepših. A ovaj mesec otvara i Svetsko prvenstvo u fudbalu koje može biti praćeno izuzetno velikim interesovanjem, i većom publikom. Retrogradni Mars posebno savetuje da se pripazi na reči, saobracaj, ali da može dolaziti do osetljivosti kroz prilagodjavanje na socijalnom nivou.Ovo nije bas prijatan mesec za zdrastvenu situaciju, ali moze biti plodan za planirane operacije ili terapije od kraja meseca. Povećanje porodičnog i emotivnog nasilja, trgovine ljudima, finansijskih prevara je posebno otvoreno. Neće biti neobična otvaranja novih/ starih ratnih žarista. Srećno - vaša Astro Lunaпонедељак, 31. октобар 2022.

Dnevna doza Lune - 31.10.2022. - " Lift me up"


 Poslednji dan ovog meseca pod praznikom slave Svetog Luke - i svima koji slave, srećno:-)) Danas veći deo planete slavi praznik Halloween ili Noć Veštica.  Današnji dan veoma pozitivan za praznovanje, samo ne treba baš i preterivati, dok mladja populacija bi trebalo da zadrzi svoje stavove i ne dozvoli loš uticaj drugih. Današnji dan može povećavati jaku duhovnu povezanost i potrebu za čišćenjem svega što je negde nosilo veća opterećenja u glavi. 

Mesec će boraviti u znaku Jarca do 16:44. Mesec će primati prilično povoljne aspekte, pre svega sekstil sa Rx Neptunom iz znaka Riba što nosi od ranih jutarnjih časova dobro vreme za regeneraciju, odmor, ali vreme neke mešavine intuicije, mudrosti, odgovornosti i osećanja kao da ste bacili neki veliki teret.

Iako nova nedelja traži odgovornost, red, zapisivanje i da napravite organizaciju za ovu nedelju, relativno sve može početi lagano i bez pritiska, osim vremenskih prilika koje mogu biti promenjivije.

Od 10:23 Mesec i Pluton u konjukciji mogu doneti vreme kada možete pokazati smirenost i umerenost u težim zadacima ili kroz okruženje, ali ovaj aspekt pojačava emocije i može doneti nostalgičnost, samoanalizu. U povećanju usamljenost starijoj populaciji i osetljivost kroz državne institucije. Kroz veći deo dana osetljivost kičme, zuba ili nekog problema koji stoji hronično sakriven. U porastu u toku jutarnjih časova manja zakašnjenja. 


Od 16:16 Mesec u odličnom aspektu sa Rx Jupiterom može povećavati jake susrete, prijatne razgovore, sitnije kupovine, ali mogućnost zarade ili neke plodnosti u radu. Mnogi danas mogu biti nagradjeni za neko prethodno dobro delo. Ovo može biti pozitivno vreme za putovanja, učenje, davanje ispita, edukaciju, ili kontakt sa dragim osobama. 

Od 16:44 Mesec prelazi u vazdušni znak Vodolije i ubrzava dnevne aktivnosti, ali svojom promenom nosi potrebu za većim ubrzanjem, nekim čudnim adrenalinom, ali i potrebom da nešto sečemo, menjamo, da se više družimo, budemo okrenutiji politiciji, humanim aktivnostima, društvenom životu.

Od 22:38 Mesec u prilično napetom aspektu sa Merkurom iz znaka Škorpije može povećavati stres i tenziju u razgovorima, komunikaciji, nositi nesporazume, ironiju i ljubomoru, ogovaranja, ali veću osetljivost kroz društvene mreže, papirologiju i saobraćaj. Bilo bi dobro da se dobro razmisli pre važne odluke. Kroz ovaj aspekt možete biti izazvani i vrlo emotivno reagovati, a možete se osećati " ugušeni" ili pod pritiskom od strane drugih. Emocije i Razum u procepu. Osećanje loše energije od koje se treba bežati. Vreme osuda i emotivnog nerazumevanja. U porastu loše vesti ili prosto osećanje neke napetosti i neprijatnosti.

Neko me je od vas pitao kakva će biti situacija oko putovanja i područja Italije od 10-14.11. pa prenosim zvezdano nebo da je preporuka laksih aspekata kroz Italiju od 13.11.

Rihanna je izdala nov singl posle 6 godina pauze( Riba podznak Ovan) i moram vam reći da je pogodila ukus publike. Prenosim današnje note:-))

Astro - Luna


# currentmood# rihanna# mesec u jarcu/ vodoliji# sveti luka# halloweenRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski