четвртак, 3. новембар 2022.

Dnevna doza Lune - 3.11.2022. - Verujte svojim osećanjima"


 Posle jučerašnjeg čudnog dana praćenog težinom danas na nebu imamo mirnije, senzitivnije, intuitivnije i kreativnije aspekte. Danas se možemo konektovati jako sa onima za koje smo povezani karmički, ali one koji nam mogu pomoći ili su nam srodni po duši, energiji i osećanjima. 

Mesec putuje kroz znak Riba, maštovito, pomalo odsutno posmatrajući jesen koja se razvija u polako zimsku pripremu. Osećanja prejaka, osećanje kao da će se nešto desiti. Danas treba pokrenuti skrivene talente i sve ono što možete priznati sebi. Divan dan za pisanje, crtanje, psihologiju, masaže, spa, neku finu šetnju i opuštanje uz muziku. Iako deluje sve flegmatično, užasno je emotivno komplikovano, prazno, ali ipak danas drugi nas mogu inspirisati da budemo bolji ili pokrenemo nešto najbolje iz sebe. 

Mesec od 8:44 u trigonu sa Merkurom u Škorpiji pojačava mentalnu moć, ali donosi da prosto predosećanjem možete donositi najbolje odluke. Može biti važnih vesti, ali nečeg što vas može odvesti u malo veći spokoj. Jaki snovi koje treba pratiti. Osećanje neke zaštite. Pratiti unutrašnji glas. Odlično vreme za rad, učenje, kupovine, pripremu bitnih projekata, čišćenje arhive i oslobadjanje prostora. Negde duša danas spremna za obnovu. Reči danas mogu biti suvišne. Jaki utisci, ali dolazak do istine. Slučajni susreti i izuzetna unutrašnja motivacija. Odlično vreme za emotivne razgovore. Dobro je danas malo isprazniti dušu na kvalitetne razgovore ili negde pratiti čemu vas vodi univerzum, 

Od 15h Mesec u znaku Riba u snažnom trigonu sa Suncem iz znaka Škorpije donosi vreme ravnoteže, uspeha, emotivnih jakih reakcija, i aktivnosti. Odlično vreme za sredjivanje bitne papirologije, posete, završetak nekih bitnih aktivnosti. Predosećanja prejaka, isključite racio i pustite da vas srce vodi. Malo danas možemo osećati da nam treba prostor ili vreme da radimo u tišini, da porazgovaramo sami sa sobom. Neobična energija, a opet i pozitivna. Dobro za operativne zahvate ili dobijanje medicinske pomoći. Strahovi mogu biti pod kontrolom. Pozitivno vreme za proširenje porodice. Inovativni aspekt gde možete pokazati požrtvovanost. Dobro vreme za finansijska pitanja.

20:44 Mesec u znaku Riba u trigonu sa Venerom nosi posebno srećan ljubavni aspekt. Oni koji se vole mogu biti pod nekom energijom idealizma. Danas je jako dobro vreme za ulepšavanje i upoznavanje sebe. Promena može biti pozitivna za psihu. Manje vremena treba provoditi u nekim samoanalizama proslog. Ono što je bilo, eliminisati i ne opterećivati mozak. Pozitivno vreme za upoznavanja. Moguće tajne veze ili afere. Ponovo osećanje sjedinjavanja. Pokloni. Romantično veče koje se može lepo organizovati. Dajte svojoj duši danas malo poklona. Pomoć žena. Slični se mogu povezati. Posebno dobro vreme za pomoć drugima i vreme inspiracije. Idealno vreme za umetnost, medicinu i razne vrste istraživanja. 

Za ljubav nikad nije kasno, a današnji dan može doneti neku suptilnost pomešanu sa melanholičnom jesenjom energijom koja može doneti i prijatna iznenadjenja. 




Astro Luna


#currentmood# moon in pisces# dnevna doza lune


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski