петак, 4. новембар 2022.

Dnevna doza Lune -4.11.2022.- " Neka svemir čuje nemir"


 Tri dana do totalne Lunarne Eklipse. Mesec baš divno sija ove noći. Mesec u Ribama romantično i tajanstveno čuva sve tajne, ali i probleme u sebi. Danas nam i dalje treba neka unutrašnja motivacija, mir, neka meditacija i puno muzike i kreativnosti. Dan praćen jakim emocijama, ali oscilacijama koje mogu doneti povredljivost ili sklonost povlačenju. Trebalo bi pripaziti na medjuljudske odnose, ali i reči. Danas nas može privuči nešto neobično, ali svi oni koji odišu spontanošću i nekom smirenošću. Mnogima može biti neka zabuna i konfuzija u glavi od svih planova, aktivnosti, pre svega nerešenih odnosa. Možemo da krenemo na jednu stranu, a da završimo na drugoj, kao da će nas svemir vući na svoju stranu. Ipak iako dan može biti i malko neuobičajen, univerzum može pri kraju dana da nas nagradi nečim lepim.

Mesec u Ribama u sekstilu sa Rx Uranom u znaku Bika od 1:30 posle ponoći može doneti vreme plodnih ideja, jakih snova i nekih intezivnih odluka koje možemo osećati u sebi. Možemo imati i smelost da pokrenemo nešto što nas dugo vuče( ideja, želja, kupovina i sl). Pozitivno vreme za kontakte preko interneta. Povoljno vreme ko ne spava( kao ja) da naučite nešto novo.

Od 11:39 Mesec u konjukciji sa Rx Neptunom može nositi izuzetnu senzibilnost i plačljivost. Ipak privlačićemo i one kojima treba pomoć ili koje možemo razumeti. Danas možemo biti u ulozi psihologa ili nekog spasioca. Odlično vreme za ulepšavanje, kontakt sa vodom, emotivne poruke. Pratiti neki svoj osećaj i izbegavati tudji uticaj, koji može stvoriti nesigurnost i ostavljanje obaveza za neko naredno vreme. Može se osećati i neka uspavanost, magla u glavi, ali i zaljubljenost.


Posebno obratite pažnju na popodnevne časove od 16h na snazi kvadrat Meseca i Marsa koji može doneti nezgodne situacije, neprijatnosti, probleme u komunikaciji, pripazite na reči, dokumenta i koncentraciju posebno u saobracaju. Osetljivost kroz škole. U povećanju prehlade. Danas posebno treba obogatiti imunitet vitaminima i dobrim snom. Pošto je i petak, pripazite da imate strpljenja u vožnji, i da izbegavate brzopletost ukoliko morate imati kontakta sa državnim institucijama. Emocionalno period nemira, nervoze, neuskladjenosti, nagle promene planova. Trebalo bi pripaziti na okruženje, komšije, kao i odnose sa rodjacima! 

Od 17:34 - Mesec u sekstilu sa Plutonom može doneti kakve god prepreke prethodno budete imali, da ih možete rešiti, ali ovaj period je jako dobar za jačanje samopouzdanja i istrajnost u aktivnostima. Drzite se svoje organizacije i pravila! Možete doći do bitnih informacija. U povećanju fizička privlačnost.

Od 23:06 konjukcija Meseca i retrogradnog Jupitera donosi neki vid Božije zaštite i period blagostanja. Izuzetno srećno vreme za kontakte sa inostranstvom, učenje, izlaske, emotivna upoznavanja, kreativni rad ili prosto period punjenja baterija. Srecno vreme za kućne ljubimce, kuvanje i istraživanje. Period kada stvari mogu da se smire i da se može naći lakše rešenje. 




Srećno- Astro Luna


# currentmood# bajaga# nek svemir čuje nemir# mesec u ribama

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski