субота, 5. новембар 2022.

Dnevna doza Lune -5/6.11.2022. -Iznenadna pomeranja"

 

Prvi vikend u novembru praćen je izuzetno turbuletnim aspektom Venere i retrogradnog Urana, ali prelaskom Meseca u vatreni, prvi Zodijački znak Ovan koji pokreće i sa jedne strane neka budjenja( posle lošeg dolazi budjenje, pa promena).

Mesec u Ovnu povećava potrebu za ličnim vrednostima, ambicijama, konkretnim emocijama, ali nosi izuzetnu nestrpljivost, eksplozivnost praćenu nastavkom opozicije Venere i RUrana u večernjim časovima.  Dispozitor Mars retrogradan u vrlo konfuznom kvadratu prema retrogradnom Neptunu može doneti mešavinu konfuzije i jake volje da se negde iskobeljamo iz svega i izadjemo iz neke magle. Ipak, nemojte se iznenaditi da to nosi naglu euforiju, pa pad. Neka očekivanja koja možemo pokrenuti mogu doneti neodobravanja ili ograničenja ili osećanje drugih da to ne vide poput nas. Iz tog razloga, preporuka je da odluke donosite polako, razumno, posebno u emocionalnim odnosima, i da verujete sebi. Nemojte očekivati ovog vikenda da se svima svidite ili da vas drugi razumeju u potpunosti. 

Opozicija Venere i retrogradnog Urana može biti aspekt nekakvog emotivnoh vulkana ili zemljotresa koji nosi da sitnice mogu napraviti veći problem, ali da možemo biti pogodjeni i stresnom, nervoznom, maglovitom i zbunjujućom energijom. Venera je i planeta zadovoljstva, pa kao da će se nekakvo zadovoljstvo praviti veštački, da se nešto desi. Ali neće imati očekivanja koja vas ispunjavaju, jer sve što se gura, pritiska, tera da bude tako, naićiće na ignore ili zid. 

Zato pustite da stvari idu laganije. Opustite, dišite. Koliko god ovaj aspekt može doneti nekakve neprijatnosti, neplanirane troškove, neku nepravdu, ako budete dramatično reagovali, kao da možete napraviti i veći problem. U osetljivosti i porodični odnosi, kao i socijalni odnosi. Osobe koje su same mogu doživeti posebno neko novo budjenje, gde će se u vazduhu osećati neka sila ljubavi, ali generalna preporuka je bez planiranja, bez žurbe, velikih očekivanja, sa oslanjanjem na svoje neko čulo.

Pod ovim aspektom moguća su i prijatna i neprijatna iznenadjenja, ali neke emotivne promene koje se mogu desiti naglo.Možda će vas neka konkretna situacija naterati da sve menjate iz korena i počnete od nule.Mogućnost blokada na kreativnom i umetničkom nivou, ali i promene planova otvorena. Opreznost sa novcem jer može dolaziti do nepotrebnih kupovina. Posebno treba izbegavati ulazak u nove investicije, ortačke odnose ili davanje novca na pozajmicu!

Nedelja, 6.11.2022.

Nedelja iako smo pod energijom oko Lunarnog Pomračenja donosi da ovog dana možemo nešto pametno uraditi za sebe ili se prosto možemo okrenuti stvarima koje nam prijaju. Možemo obnoviti nešto što nas je interesovalo pa smo anglo prekinuli, ili možemo prosto dati sebi neki spa relax momenat. Dan može biti dobar i za završetak sitnijih poslova ili pomoć starijima, sport ili neke kućne poslove. 

Večernji časovi mogu ubrzavati energiju i emocije, pa mogu biti dobri za izlaske, zabave, upoznavanja i zbog sekstila Meseca i R Marsa, kao i za pokretanje nekih interesovanja koja mogu da nas učine srećnijim. 

Kraj ovog dana nosi kvadrat Meseca i Plutona pa ponovo malko treba smiriti emocije, reakcije, jer može dolaziti do povredljivosti, destrukcije, blokada, strahova ili osećanja nerazumevanja.

Ovaj vikend pokreće i nova interesovanja ili sklonost da probamo nešto novo. Možemo osetiti veću hrabrost ili elan, ali ne bi trebalo da preterujemo. U povećanju osetljivost glave, vilice, zuba, vida, ali razlog mogu biti i nagle vremenske prilike koje meteropatama, ali posebno osetljivim osobama neće prijati. U posebnoj osetljivosti su trenutno hormonalni problemi, kao razlog i nekog unutrašnjeg nezadovoljstva ili stresa. 
 Ako možete nalazite vreme za šetnje jer će to prijati vašem umu i telu. 

Ukoliko i bude malo veće drame ko što Venera i Uran pokreću znajte da će biti krakotrajno.




Lp vikend, Astro Luna


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski