среда, 2. новембар 2022.

Dnevna doza Lune -2.11.2022. " Od melanholije do romantike


 Mesec u Vodoliji pojačava samoanalize, ali vodi nekom smeru malo levo - malo desno, uz veliki nemir iznutra. Posebno vreme posle ponoći do podneva uz jaku konjukciju Meseca i Saturna može doneti velika opterećenja, emotivnu prazninu, teško prihvatanje prolaznosti, osećanje nekog duhovnog ograničenja ili mrzovolje, pa bi ga trebalo i prespavati. Danas inače nemojte ništa da forsirate, ako vam se plače - plačite, ako ste srećni radujte se, jer sve što ćete forsirati ka ostavljanju utiska može ispasti još gore.

Čudni su dani pred nama pred ovu Lunarnu Eklipsu. Klijenti mi dnevno žale da se ne osećaju dobro, uglavnom emotivno. Mi i kad spomenemo izazove, neko pomisli, ju gle nešto dobro. Ali ovo jeste mesec kada veliki bol mora da izadje napolje, i kada možete samo da se dodatno potrošite ako krenete u naglu promenu na silu, ili ako želite da se sa nečim revanširate da bi došli do istine. Definitivno univerzum traži mir, danas posebno mentalni. Ne treba eksperimentisati sa prošlošću, a plus je savet da ne opterećujete um sa nečim gde nemate istinite činjenice da budete unapred uznemireni.

Ono što bi moglo malkice da nas probudi je trigon izmedju Meseca i retrogradnog Marsa od podneva i to može ipak biti vreme neke otvorenije energije, odlično vreme za rad, akciju, ali ipak se potrudite da ne žurite mnogo, i da kontrolišete nestrpljenje. Neki adrenalin može da vuče danas i dobre ciljeve, ali nemojte preterivati. Vreme od podneva nosi jalu emotivnu strast, susrete, odlično vreme za vežbanje, sredjivanje neke sitnije papirologije, računa i okrenite se radu jer će vam pomoći da bolje pokrenete svoj rad. Ne trošite energije na sitnice, posebno u medjuljudskim odnosima. Danas imamo i energiju da oni koji su drugačiji, mogu imati problem sa onima koji ne mogu da shvate šta ovi prvi pričaju. 


Ipak, danas nije tako loš dan za popravke, kraća putovanja, samo pokušajte da budete strpljivi, ali ne tako loš dan za učenje, davanje ispita, posebno hobije vezane za fizičke aktivnosti. 

Od 19:48 Mesec menja znak i ulazi u poslednji Zodijački znak Ribe. Energija se smiruje, i vodi jačim emocijama. Dosta toga se pokreće iznutra, posebno mašta. Može da se pokrene i neka romantika, ali potreba za mirom, punjenjem baterija važna. Intuicija, mašta, kreativnost, pojačana duhovnost, potreba za znanjem i neobičnim sferama, predosećanja i telepatija, sve u jednom. Večernji časovi nose da treba smanjiti veće mentalne poslove, jer može doći do umora ili osećanja neke zbunjenosti. Mogući neočekivani susreti, vesti. 




Budite dobro, Astro Luna


Tekst o retrogradnom Marsu koji je na snazi do 12.01.2023. možete pročitati na mom zvaničnom sajtu: www.astroluna.rs






Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski