уторак, 1. новембар 2022.

Dnevna doza Lune -1.11.2022. - Prva Četvrtina Meseca


 Novembar je pred nama, mesec koji donosi energiju da ćemo iz velikih izazova, padova, samoanaliza se kompletno očistiti da ne kažem ogoliti emocije, da bi ušli naglo u neobični optimizam prepun planova. Ovo je mesec koji može da donese i emotivni, finansijski ali kolektivni vulkan ili zemljotres, ali i period neke nagrade, Božije zaštite ali i period ozbiljnog suočavanja sa dušom i kolektivnog pomeranja od svih dešavanja u prošlosti.

Ako ste ušli u nov mesec sa gorčinom i umorom, to će biti negde normalno za ovaj period, jer već prvog dana Novembra je pred nama Prva Četvrtina Meseca( imamo i 1 i poslednjeg dana ovog meseca) a danas u znaku Vodolije na 8 stepenu u kvadratu sa planetom Sunce. Imaćemo osećaj da nam treba pod hitno budjenje i potpuna lična promena, ali da još uvek nosimo repove prethodnog perioda. Možemo imati osećanje neke mrzovolje i teškog uklapanja u različito okruženje. Možemo osećati pritisak u duši i osećanje da želimo da ipak u ovaj mesec udjemo potpuno novi. Tu će trebati da se uloži mnogo energije, pa nabavite jedan dobar planer od ovog meseca gde ćete zapisivati svoje misli, posebno osećanja da znate kojim putokazom da krenete da bi razumeli svoje izgubljene nade ili želje. Prva četvrtina Meseca od 7:38 može uticati na opšta zagadjenja i veće probleme na ekonomskom nivou, polju berzi, banaka, ali pre svega osećanje nekog nemira na socijalnom nivou i odnosima sa najbližima. Za sada se treba držati po strani da ne bi sukob koji je postojao - postane veći.

Prvi dan novembra može biti praćen i jakim emotivnim aspektima i osetljivošću i nerazumevanjem. Kvadrat izmedju Meseca i Venere od 12:06 može nositi brige oko žena i odnosa sa njima, preosetljivost na polju genitalija, nervnog sistema i organa za varenje kao posledicu da nešto preživljavate iz čega želite da izadjete. Emotivne brige, nagle promene raspoloženja, osetljivost kroz kupovine može biti veoma pojačan.

Posebno tenzičan period izmedju Meseca i dispozitora retrogradnog Urana od 21:55 može povećavati emotivni stres, nestrpljenje i isključenje, pobunu i osetljivost kroz autoritete, veću osetljivost preko pozicije prijatelja, kao i period naglih prekida odnosa, ali pojačanih kvarova. Danas nije najbolji dan za majstorske poslove, ali traženje neke usluge. Treba obratiti pažnju na struju, internet ili okruženje. Može biti nekih neprijatnih iznenadjenja ili vesti. Mesec koji u znaku Vodolije teži slobodi, može doneti aktivnosti koje vode brzini, nestrpljenju, nesporazumima na polju komunikacije i emotivnoj nesigurnosti i nestabilnosti. Zato je jako važno da danas budete malo odgovorniji prema sebi, ali da ne donosite brze odluke. 

Na mom instangram profilu imate neki kraći pregled o Novembru, ali bih izdvojila sledeće: 

Dogadjaj ovog meseca je definitivno Pomračenje Meseca na 16 stepenu Bika ili totalna Lunarna Eklipsa 8.11. koja posebno nosi emotivni pad, finansijske krize, svadje oko ljubomore, novca, ali sklonost preterivanjima. Pred samu eklipsu loši aspekti Venere mogu doneti nagle prekide veza, emotivne padove, krakotrajne afere, razvode, ali i savet da nikako ne ulazite u finansijske rizike, jer može doći do velikih gubitaka. Ono što može biti pozitivno je konjukcija Sunca i Merkura kroz znak Škorpije pa jake poruke i lekcije neba mogu mnogima ipak doneti u vreme ove Eklipse neke dobre vesti.

Od 9-12.11. imaćemo i veoma napete aspekte Merkura, Sunca koji mogu voditi ličnom padu, velikim svadjama, tenzijama, i osetljivosti kroz komunikaciju i uredjaje, posebno saobracaj, ali probleme na profesionalnom nivou. Neko ovog meseca naglo može menjati posao, a da nije planirao.

Nešto lakši aspekti Venere 10,13 i 15.11 mogu ipak doneti puno romantičnosti, privlačnosti, finansijsku dobit, ali ipak pozitivno vreme za upoznavanja, vezu i planiranje potomstva.

Promenu na nebu imamo 16- Venera ulazi u znak Strelac

17.11. Merkur menja znak i ulazi u znak Strelac

22 u jutarnjim časovima Strelčevima kreće nova Solarna godina.



Druga polovina novembra osim 19 i 29 bice praćena vedrijim raspoloženjem, planovima, boljim opcijama za posao i materijalnu dobit, bez obzira što se ovog meseca očekuju nagla jos poskupljenja i velike promene na polju berzi.Ovo je mesec kada su moguće veće prirodne katastrofe i opomene univerzuma. Priroda može biti praćena velikim zagadjenjem i ekološkim problemima. 

23.11. Mlad Mesec u Strelcu najavljuje srecno vreme za nov početak, oprastanja, pomirenja, ali ispunjenje i pokretanje nečeg što ste želeli.

Novembar mesec može biti posebno tokom prve polovine meseca praćen velikim finansijskim malverzacijama i osetljivošću kroz razvoj ili odrzavanje novih veza. Novembar donosi slave na nasim prostorima koje će proteći veoma pozitivno, pa iako je ekonomska kriza mnogi mogu imati utisak da im je ovaj porodični dogadjaj jedan od lepših. A ovaj mesec otvara i Svetsko prvenstvo u fudbalu koje može biti praćeno izuzetno velikim interesovanjem, i većom publikom. Retrogradni Mars posebno savetuje da se pripazi na reči, saobracaj, ali da može dolaziti do osetljivosti kroz prilagodjavanje na socijalnom nivou.Ovo nije bas prijatan mesec za zdrastvenu situaciju, ali moze biti plodan za planirane operacije ili terapije od kraja meseca. Povećanje porodičnog i emotivnog nasilja, trgovine ljudima, finansijskih prevara je posebno otvoreno. Neće biti neobična otvaranja novih/ starih ratnih žarista. 



Srećno - vaša Astro Luna



Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski