понедељак, 31. октобар 2022.

Dnevna doza Lune - 31.10.2022. - " Lift me up"


 Poslednji dan ovog meseca pod praznikom slave Svetog Luke - i svima koji slave, srećno:-)) Danas veći deo planete slavi praznik Halloween ili Noć Veštica.  Današnji dan veoma pozitivan za praznovanje, samo ne treba baš i preterivati, dok mladja populacija bi trebalo da zadrzi svoje stavove i ne dozvoli loš uticaj drugih. Današnji dan može povećavati jaku duhovnu povezanost i potrebu za čišćenjem svega što je negde nosilo veća opterećenja u glavi. 

Mesec će boraviti u znaku Jarca do 16:44. Mesec će primati prilično povoljne aspekte, pre svega sekstil sa Rx Neptunom iz znaka Riba što nosi od ranih jutarnjih časova dobro vreme za regeneraciju, odmor, ali vreme neke mešavine intuicije, mudrosti, odgovornosti i osećanja kao da ste bacili neki veliki teret.

Iako nova nedelja traži odgovornost, red, zapisivanje i da napravite organizaciju za ovu nedelju, relativno sve može početi lagano i bez pritiska, osim vremenskih prilika koje mogu biti promenjivije.

Od 10:23 Mesec i Pluton u konjukciji mogu doneti vreme kada možete pokazati smirenost i umerenost u težim zadacima ili kroz okruženje, ali ovaj aspekt pojačava emocije i može doneti nostalgičnost, samoanalizu. U povećanju usamljenost starijoj populaciji i osetljivost kroz državne institucije. Kroz veći deo dana osetljivost kičme, zuba ili nekog problema koji stoji hronično sakriven. U porastu u toku jutarnjih časova manja zakašnjenja. 


Od 16:16 Mesec u odličnom aspektu sa Rx Jupiterom može povećavati jake susrete, prijatne razgovore, sitnije kupovine, ali mogućnost zarade ili neke plodnosti u radu. Mnogi danas mogu biti nagradjeni za neko prethodno dobro delo. Ovo može biti pozitivno vreme za putovanja, učenje, davanje ispita, edukaciju, ili kontakt sa dragim osobama. 

Od 16:44 Mesec prelazi u vazdušni znak Vodolije i ubrzava dnevne aktivnosti, ali svojom promenom nosi potrebu za većim ubrzanjem, nekim čudnim adrenalinom, ali i potrebom da nešto sečemo, menjamo, da se više družimo, budemo okrenutiji politiciji, humanim aktivnostima, društvenom životu.

Od 22:38 Mesec u prilično napetom aspektu sa Merkurom iz znaka Škorpije može povećavati stres i tenziju u razgovorima, komunikaciji, nositi nesporazume, ironiju i ljubomoru, ogovaranja, ali veću osetljivost kroz društvene mreže, papirologiju i saobraćaj. Bilo bi dobro da se dobro razmisli pre važne odluke. Kroz ovaj aspekt možete biti izazvani i vrlo emotivno reagovati, a možete se osećati " ugušeni" ili pod pritiskom od strane drugih. Emocije i Razum u procepu. Osećanje loše energije od koje se treba bežati. Vreme osuda i emotivnog nerazumevanja. U porastu loše vesti ili prosto osećanje neke napetosti i neprijatnosti.

Neko me je od vas pitao kakva će biti situacija oko putovanja i područja Italije od 10-14.11. pa prenosim zvezdano nebo da je preporuka laksih aspekata kroz Italiju od 13.11.

Rihanna je izdala nov singl posle 6 godina pauze( Riba podznak Ovan) i moram vam reći da je pogodila ukus publike. Prenosim današnje note:-))

Astro - Luna


# currentmood# rihanna# mesec u jarcu/ vodoliji# sveti luka# halloween



Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski