субота, 19. јануар 2013.

PREPORUKA ZA GRADOVE I ZEMLJE ZA ZNAK VAGA

FRANCUSKA( rodjena 22.09.1792. na nultom stepenu Vage sa podznakom u Škorpionu( zemlja koja je preživela mnoge revolucije i ratove) i Mesecom u Strelcu spada u zemlje koje su turistima najpopularnije čak ispred Usa i Španije.Ova zemlja opuštenog duha nosi u sebi otmenost i eleganciju Vage  i idealna je za odmor i život Vaga

SAUDIJSKA ARABIJA( rodjena 23.09.1932 u vazdušnom znaku Vage sa podznakom u Strelcu i Mesecom u raku) je država na Arabijskom poluostrvu.Spada u najveće proizvodjače nafte a nekada su je zvali" Zemlja dva hrama".Utemljena na plemenitim, ali islamskim vrednostima ova zemlja nosi čar egzotične kulture koja se Vagama može veoma dopadati.


MADRID-glavni grad Kraljevine Španije rodjen je 27.09.1464. u znaku Vage, podznaku Strelca i Mesecu u lavu kao jedan od značajnijih kulturnih, finansijskih i političkih centara, sa 6 univerziteta, puno pozorišta i crkava što nije slučajno zbog uticaja Meseca u lavu.Grad u srcu Španije, univerzitetski grad koji je Vagama idealan za život i školovanje.Ne treba zaboraviti za Vage koje obožavaju fudbal da se u ovom gradu nalaze fudbalski klubovi Real Madrid i Atletiko Madrid.


BRIZBEJN(najnaseljeniji grad u Australiji, rodjen je 28.09.1824. u znaku Vage  sa podznakom i Mesecom u Strelcu).Ovaj globalni grad ima posebnu istoriju, a dobio je ime na reci na kojoj je smešten.Najvažniji kulturni centar je EKKA.Vagama je ovaj grad vrlo naklonjen za život i odmor.

 OTAVA(glavni grad Kanade, rodjen je 29.09.1827. u znaku Device, sa podznakom i Mesecom u Jarcu) kao tehnološki i politički centar zemlje, multinacionalan, u kome se spajaju različite kulture.Smatra se najačistijim gradom u okruženju i zbog toga posebno odgovara inače harmoničnim Vagama.Vrlo preporučljiv za život.


NEMAČKI GRAD DORTMUND( rodjen 30.09.1232, u znaku Vage, podznaku u Strelcu i Mesecu u znaku Ovna), poznat kao " zelena metropola", poseduje najveću evropsku luku na kanalu, a posebno odiše sjajnim kontrastima  kulturne istorije.Poznat i po fudbalu, a posebno otvoren Vagama za uživanje i odmor.

KINA -svetski mnogoljudnija zemlja rodjena je 1.10.1949 u znaku Vage sa podznakom  i Mesecom u Vodoliji što ukazuje da ova zemlja može u budućnosti imati mogućnost jakih državnih promena i velikih ekonomskih aspekata na bolje).Narod Kine je prošao razne istorijske inkarnacije, ali ova zemlja turistima može ponuditi izuzetno puno toga, pa je Vagama idealna za turističke obilaske.

BELGIJA -rodjena 4.10.1830. u znaku Vage sa podznakom u Jarcu i Mesecom u Biku je  pravi primer Vage zemlje koja odiše ravnotežom, mirom i harmonijom pa je Vagama idealna za život i rad.Posebno bitna za umetnost i imperativ za književnost i likovnu umetnost.Poznata po festivalima i karnevalima.Poseduje izuzetnu arhitekturu koja može oduševiti Vage.

PORTUGALIJA-zemlja jugozapadne Evrope rodjena 5.10.1143. u znaku Vage sa podznakom u Strelcu i Mesecom u lavu  je zemlja humanog karaktera, a pripada zemljama sa većim stepenom jvaliteta životnog veka pa je idealna za život i odmor.Izuzetno primamljiva za turiste.

BUGARSKA -jugoistok Evrope, rodjena 5.10.1908 u znaku Vage sa podznakom u Strelcu i Mesecom u Vodoliji je zemlja snažnih srednjovekovnih sećanja, ali idealna za odmor.


PREPORUKA GRADOVA I ZEMALJA ZA ZNAK DEVICA

HAG(rodjen 23.08.1370 u znaku Device sa podznakom u Škorpionu i Mesecom u Devici), holandski grad, sedište holandske vlade, ali treći po veličini u zemlji, nudi mir, dobar grad za rad i usavršavanje ovog znaka.

AUSTRIJA( rodjena 24.08.1273 u zemljanom znaku Device sa podznakom u Škorpionu i Mesecom u Jarcu)država centralne Evrope nekad zvana kao " istočno carstvo", zemlja sjajne kulture, elegancije, duha sa puno nacionalnih parkova, ali spada u bogatije zemlje rejona.Devicama vrlo naklonjena za život i rad.

HJUSTON( USA) NAJVEĆI GRAD U DRŽAVI Teksas, rodjen u znaku Device sa podznakom u Strelcu i Mesecom u Vodoliji je spoj biznisa, slobode, politike, prava i diplomatije.Osnovana 24.08.1836.Globalan grad koji Devicama može ponuditi veći materijalni napredak, ali socijalnu zainteresovanost.To je dom mnogih kulturnih eksponata i institucija, takojde multinacionalan grad.Spada u zanimljive turističke gradove.

URUGVAJ( južnoamerička država rodjena 25.08.1825, u zemljanom znaku Device sa podznakom i Mesecom u vodoliji što ukazuje na jaku želju za promenama, nezavisnošću i društvenim statusom, ali potrebama za slobodom i originalnošću ove male države.Smatraju je ekonomski stabilnom i pozitivnom za život.)

VIJETNAM(istočna azijska zemlja rodjena je 2.09.1945, u zemljanom znaku Device sa podznakom u Blizancima i Mesecom u Raku), postala turističko mesto od 1990, poznata po borilačkim veštinama ali tradicionalnoj odeći ao dai.Iako se dugo borila sa krizom, zemlja koje odiše posebnim duhom.

SAN MARINO(mala država na istočnim obodima Apenina, rodjena 3.09.,301 u znaku Device sa podznakom u Vagi i Mesecom u Vodoliji je pravo mesto za odmor i uživanje svih Devica.Smatra se jednom od najstarijih država, a osnovana u okviru Rimskog carstva pa odiše posebnim istorijskim duhom.Poznata po trci Formule 1.

LOS ANGELES(ili L.A., spada medju najnaseljenije gradove Usa, rodjen 4.09.1781 u zemljanom znaku Device sa podznakom u znaku Vage i Mesecom u Ovnu)grad andjela a poznato je da je znak Devica ima simboliku nečeg nevinog, dobrog andjeoskog, pa je ovo idealno mesto za život, rad i odmor znaka Device.Grad televizijske produkcije, muzike, biznisa i ekonomije.

BRAZIL( jedna od najvećih i najmnogoljudnijih zemalja na svetu, rodjena 7.09.1822. u zemljanom znaku Device sa podznakom u znaku Vodolije i Mesecom u znaku Blizanaca, kao kombinaciji plesa, veselosti, živosti, velikog prirodnog bogastva, ali velikog duha koju nosi ova zemlja).Dobila ime po drvetu Brazil, a peta je po veličini u svetu.Zemlja fudbala, a treba napomenuti da će Olimpijske Igre 2016 biti održane u ovoj prelepoj zemlji, pa Device samo izvolite -putujte!!!


PREPORUKA GRADOVA I ZEMALJA ZA ZODIJAČKI ZNAK LAV


DETROIT( najveći grad u američkog državi MIČIGEN; rodjen je 23.07.1701. u znaku Lava( otkrili su ga trgovci krznom lav -krzno) sa podznakom u Strelcu i Mesecom u Ribama) je centar automobilske industrije, a 11 od najnaseljenijih gradova Usa.

KARAKAS( VENECUELA)  glavni i najveći grad ove države rodjen je 25.07.1567 u vatrenom znaku Lava sa podznakom  u Devici i Mesecom u ribama grad posebne kulture i lepote.

VARŠAVA- glavni i najveći grad Poljske rodjen je 26.07.1376. u vatrenom znaku Lava sa podznakom na zadnjim stepenima Vage i Mesecom u Škorpiji.Varšava je globalni grad, važan ekonomski centar u severozapadnoj Evropi i grad koji nudi dušu kao i Lavovski duh.Poznat i kao " feniks" jer je preživeo mnoge ratove kroz prošlost, ali grad sa sjajnom arhituktorom i stalnim društvenim dešavanjima.

NEW YORK(najnaseljeniji grad u Usa, rodjen je 26.07.1788 u vatrenom znaku Lava sa podznakom u Škorpiji i Mesecom u Biku) -grad o kome nema mnogo da se kaže osim da je multinacional, veliki za sve nacije i narode i koji ima izuzetnu harizmu i srce.Mislim da se Lavovi mogu jako dobro osećati u njemu.

MALDIVI( egzotična zemlja u Indijskom okeanu je pravo uživanje za odmor Lavova.Maldivi su rodjeni 26.07.1965 u znaku Lava sa podznakom u Biku znaku hedonozma, uživanja i prirodnih lepota i Mesecom u Blizancima)

FRANFURT-najveći nemački grad u oblasti Hesen rodjen je 27.07.1310. u vatrenom znaku Lava sa podznakom u Škorpiji i Mesecom u lavu je najveći finansijski centar kontinentalnog dela Evrope.Osim što je sedište Centralne banke on je centar obrazovanja, finansija, sajmova i grad koji stvarno ima šta da ponudi.Odličan Lavovima za sve vrste usavršavanja, rada, ali i odmora.


 DRŽAVA ILI REPUBLIKA PERU( dom drevnih civilizacija koje su medju najstarijim, rodjena 28.07.1821. u vatrenom znaku Lava sa podznakom u Vagi i Mesecom u Raku) nudi tradcionalnu energiju da se osećate kao kod kuće, ali je zemlja spoja lepih boja, umetnosti, književnosti, a zbog Meseca u raku i sjajne kuhinje.Ovu zemlju Lavovima treba da posete jer poseduje istorijski značaj za njih.

MAJAMI- grad u jugoistočnom delu Floride savršen je spoj Lavovske energije sa podznakom u Vagi i Mesecom u ribama, rodjen 28.07.1896., ali sjajan centar finansija, trgovine, kulture, medija gde bi Lavovi mogli i profesionalno napredovati.Izuzetno popularan jer nudi zabavu i mesto dobre zarade, ali zbog povećanog latinskog stanovništva i prestonicu latinskog sveta.Poznat i po krsternjima.

TORONTO -najveći grad  u Kanadi rodjen je u vatrenom kraljevskom znaku Lava sa podznakom u Vagi i Mesecom u Lavu 30.07.1793. i spada u jedan od kosmopolitskih gradova, severozapadnom delu jezera Ontario, ali industrijski centar, centar najveće berze.Lavovima je ovaj grad posebno naklonjen za život i rad.

петак, 18. јануар 2013.

PREPORUKA GRADOVA I ZEMALJA ZA HOROSKOPSKI ZNAK RAK


30.06.1532 rodjen je jedan od lepših gradova i luka Acapulco( Mexico).Smešten na 300 kilometara jugozapadno od Meksiko sitija,, Akapulko se nalazi na dubokom polukružnom zalivu.Rodjen u vodenom znaku Raka sa podznakom u vrlo vatrenom znaku Ovna.Njegov naziv se može prevesti kao uništene trske.Podeljen na dva dela, tradcionalnom i luksuznom gde se mogu videti prelepi hoteli( merkur i mars u lavu).Mesec( narod) u blizancima ukazuje na igru, pesmu i veselost ovog divnog grada koji nudi zabavu, ljubav, strast i dobru muziku.Ovde su 50 godinama boravile najpoznatije holivudske zvezde i smatra se mondenskim letovalištem.Grad se nalazi na pacifičkoj oblasti Meksika.Poseduje tropsku klimu.Spada u najstarije primorske gradove u meksiku( sunce, uran i saturn u raku).Vrlo popularan za one sa dubljim džepom.Ovaj grad je posebno preporučljiv osobama koje vole dobar noćni život jer pruža sjaj i fenomenalnu zabavu.Kroz astroletnji turiski podsetnik preporuka da posetite ovaj fenomelanan letnji grad!!!!
30.06.1852 rodjen je Novi Zeland.Polinežani su naselili Novi Zeland od 1250-1300 a Evropljani su prvi put došli na njegovo tlo 1642.Ova prelepa zemlja rodjena je na 8 stepenu Raka sa podznakom u estetkom znaku Vage(miroljubivost, izražene jake porodične vrednosti, a Novi Zeland je ustavna monarhija sa parlamentarnom demokratijom.Mesec( narod u strelcu) govori da je mnogo naseljenog stanovništva došlo iz Evrope, ali da je ovo zemlja optimizma, prirodnih lepota, jake duhovne energije i vrlo gostoprimljivih ljudi.Ovo je zemlja koja buja, cveta, plodna je posebno po pitanju prirodnih lepota( saturn u biku).Novi Zeland se sastoji od više ostrva( pod uticajem raka), ali se cela zemlja prostire izmedju Pacifika i australijskog tla.Ova zemlja je posebno poznata i jednistvena po vrta flore i faune.Novi Zeland je moderna, privredno jak zemlja koja parira mnogim zemljama po kupovnoj moći.Topla preporuka svima da posete ovu divnu i neobično lepu zemlju!20.07.1810 rodjena je južnoamerička država Kolumbija( Bogota).Rodjena u znaku Raka sa podznakom u vrlo vatrenom znaku Ovna( Kolumbija je prva nezavisna ustavna država u Usa).Ovan je morao uticati na mmoge sukobe, agresiju, rat koji je ova država morala proći kasnih 40 i 50 godina, ali je prošla mnoge tenzije na porodičnom planu( mesec u ovnu na nultom stepenu ).Ni 70-90 nisu bile lakše jer su se stvarali karteli droge i kriminala, ali ova država je prošla mnogo toga donoseći novi Ustav 1991.Velike sukobe imala je i 2002 na političkom planu.Ipak bez obzira na tenzije koje ima horoskop ove države, ovo je zemlja tople energije, dobrog i gistoprimljivog naroda, jakog patriotizma iako su se mešale razne struje i bilo dosta problema na verskom i političkom planu.Veliki napredak je napravljen u borbi za ljudska prava( pluton u ribama u 11 polju na 16 stepenu).Ipak za one koji žele da posete ovu zemlju u kojoj stalno može postojati malo žarište sukoba( uran konjukcija mesec), možete posetiti divne plaže, planataže kafe, kolumbijsku kulturu kroz obilazak Bogote i Calija.Ova zemlja nosi poseban magijski realizam i duh prirode, ali za mnoge i izuzetno niske cene.Svi oni sa pozicijom ove astrološke kombinacije ove zemlje mogu rado posetiti kako je zovu rajska zemlja


13.07.1147 rodjen je italijanski grad Torino, smešten pod vladavinom znaka Raka(severozapad Italije prema granici sa Francuskom, poznat kao dom kraljevske porodice Italije) sa podznakom na 20 stepenu Vage podznaku koji posebno daje ovom gradu lepotu( prestonica moderne Italije, bio domaćin Zimskih Olimpijskih igara 2006, poznat kao turistička destinacija, ali poznat kao grad sa najboljom prirodnom lokacijom).Zbog uticaja Jupitera u znaku Blizanaca poznat kao grad tehnologije i industrije( Fiat).Odiše lepotama crkava, brojnih palata( mesec u jarcu u 4 koje govori o većem procentu starog stanovništva i staroj tradciji na prostoru ovog grada), a često ga zovu i " mali Pariz".Topla preporuka svim pripadnicima ove astrološke kombinacije, posebno uticaja Meseca u jarcu u 4 i Venere u raku u 9 da posete ovaj grad.JAKARTA( najveći grad na području Indonezije) rodjen je 22.06.1527. u vodenom znaku Raka sa podznakom u veselom znaku Strelca znaku kulture, religije i vere.Mesec u ovnu ukazuje na veliku energiju grada i temperametno stanovništvo, ali dinamičan način života.Za turiste zanimljiv za šoping jer poseduje jedan od najvećih šopova, kao i prelepe parkove i kuhinju.


MADAGASKAR( ostrvska zemlja bez kopnenin granica u Indijskom okeanu, rodjena je 26.06.1960. u znaku Raka sa podznakom  u Ovnu i Mesecom u  Raku).Smara se 4 najvećim ostrvom na svetu, a posebno preporuka Rakovima da ga posete jer odiše mirom, egzotikom i sjajnim predelima.


HANOVER, rodjen 26.06.1241 u znaku Raka sa podznakom u Vagi, i Mesecom u Jarcu, nemački grad posebne tradicije i vrednosti.

SAN FRANCISKO( jedan od lepših gradova oblasti Kalifornije, posebno poznat po mostu Golden gejt) rodjen 27.06.1776. u vodenom znaku Raka i podznakom na znaku Device sa Mesecom u Škorpionu.Ovaj grad nikog ne ostavlja ravnodušnim, a nadam se da će se svideti Rakovima.

SEJŠELI(ostrvska zemlja smeštena severioistično od ostrva Magaskar, rodjena 29.06.1976. u vodenom znaku Raka sa podznakom  u Ovnu i Mesecom  u Raku) nudi toplinu, srdačnost i pravo uživanje.PREPORUKA GRADOVA I ZEMALJA -BLIZANCI6.06.1523,11:30am, Stockholm osnovana Kraljevina Švedska.Švedska je rodjena u veselom znaku Blizanaca sa Mesecom u ribama( narod koji teži duhovnoj nadogradnji miru), sa podznakom na 21 stepenu Device koja samoj državi traži red, disciplinu, ravnotežu, ali jaku okrenutost ekonomskoj ravnoteži.Ovo je nordijska zemlja u Skadinaviji na severu Evrope.Glavni grad je Stockholm.Švedska je godinama Monarhija sa poreznim sistemom koji kontroliše parlament(mars u devici u 12).Transport i komunikacija su najbitnije za Švedsku( znak blizanci), radi veličine zemlje i razbacanosti prirodnih bogastava( jupiter, mesec, saturn i neptun u ribama).Ovo je i zemlja sjajne muzike u šta smo se mogli uveriti na ovogodišnjem takmičenju Evrovizije koja će biti domaćin sledeće godine, što je svakako značajno da će biti praćeno sjajnim Jupiterom u blizancima, pa će Švedska biti na pozitivnom glasu.Švedska klima je vlažna, u južnim delovima malo toplija.Sama država je podeljena na 21 regiju.Inače spada u zemlje sa najdužim životnim vekom.Svim ljubiteljima putovanja, ali onima koji imaju sličan položaj u svom horoskopu preporuka da posete ovu interesatnu zemlju koja vas izuzetno može iznenaditi svojom gostoprimljivošću, ravnotežom i udhom naroda.23.05.1387 rodjen je grad Ženeva u veselom znaku Blizanaca sa podznakom u znaku Device( red, rad, disciplina) i Mesecom u znaku Lava( pa daje poseban sjaj, glamur, ali mir uspešnim osobama).Ženeva je drugi grad u Švajcarskoj, pripada globalnom centru, centru diplomatije i rangiran kao deveti finansijski centar sveta.


REPUBLIKA ARGENTINA, rodjena je 25.05.1810 u vazdušnom znaku Blizanaca( znaku igre, sporta, zabave), sa podznakom na 24 stepenu Lava i Mesecom u Blizancima, pa je ovo zemlja posebnog duha, idealna za turiste.

LENJINGRAD(SANKT PETERBURG) rodjen je 27.05.1703. u znaku Blizanaca sa podznakom u znaku Lava( drugi po veličini, poseduje status federalnog grada i administrativnog centra) sa Mesecom u Devici( grad izuzetne kulture i mira)


GRČKA -zvanično Helenska Republika, rodjena je 1.06.1973. u znaku Blizanaca sa podznakom u Devici i Mesecom u blizancima koji nosi prilagodljivost druželjubivost i smisao za muziku grčkog naroda.


GETEBORG -drugi grad po veličini u Švedskoj, rodjen je 4.06.1621. u vazdušnom znaku Blizanaca sa podznakom u Devici sa Mesecom u Strelcu.Poznat kao Univerzitetski grad, pogodan za mlade ljude, a poznat po filmskom festivalu i godišnjim manifestacijama u celoj Skadinaviji.Poznat po dobroj kuhinji, ali najboljim kuvarima.Topla preporuka svim Blizancima da ga posete!!!!


NORVEŠKA-7.06.1905. rodjena u znaku Blizanaca sa podznakom u Devici i Mesecom u lavu.( što nosi službeni naziv Kraljevine)Za one koje vole krstarenja, planinarenja,skijanje ovo je idealna zemlja.

INDIANAPOLIS( USA)-glavni grad američke države Indijane, rodjen je 7.06.1820. u znaku Blizanaca sa podznakom u znaku Strelca i Mesecom u Biku.Grad preporučljiv po centru kulture, muzike, sporta, velikom broju univerziteta i divnim parkovima.INZBRUK(glavni grad savezne države Tirol -Austrija) rodjen je u 9.06.1237 u znaku Blizanaca sa podznakom u Devici sa Mesecom u Strelcu.Bio domaćin 2012 mladih Olimpijskih igara.Kulturni ali sportski centar.Idealan za odmor.


BRISEL( BELGIJA) rodjen 10.06.1229 rodjen u znaku Blizanaca sa podznakom  u Devici i Mesecom u jarcu( grad jake tradicije).Poznat po dobroj kuhinji, barovima, i dobrom pivu.


PREPORUKA GRADOVA I ZEMALJA -BIK


15.05.1905 rodjen je jedna od najpoznatijih gradova i gradova za kojim mnogi čeznu, LAS VEGAS( rodjen u znaku Bika -znaku novca, pa je normalno da se u ovaj grad dolazi sa jednim ciljem, kako dobiti novac na lak i zabavan način), sa podznakom na 8 stepenu Lava( što nije ništa neobično, jer je ovo grad sjaja, raskoša, bogastva).Nastao 1905, a zvanje grada dobio 1911.Venera blizu Mc ukazuje da je ovo grad u kome se uvek nešto dešava, a položaj Jupitera i Sunca da je to grad materijalnog blagostanja, bogatih i uspešnih.Mesec u vagi( pokazuje na gostoprimljivost, ljubaznost i estetiku koju ćete dobiti od ljudi koji žive u ovom poznatom gradu).Jedino mi preostaje da vam poželim sreću ako ovaj vrlo poseban grad i posetite !20.05.1902. osnovana je republika Kuba.Kuba je osnovana u znaku Bika( znaku muzike, hedonizma, ) sa podznakom na 23 stepenu Lava( poznato je da je Fidel Kastro rodjen u znaku Lava i pravi državnik ove zemlje koga niko do danas nije uspeo da skloni sa vlasti).Medjutim Mesec- narod u znaku Škorpije( mnogi ratovi, revolucija, pad Batiste, ali tiranija Kastra doneli su veliki bol narodu Kube u podznaku sa Marsom u biku i mnogo tragično izgubljenih života).Mars u biku nosi komunizam koji se obio o glavu.Ipak, Kuba je zemlja velike strasti , ljubavi i Uran u strelcu zemlja koja ima stalnu mogućnost da spoji tradiciju u lepo.Ovo je zemlja najbolje muzike.Nije slučajno što veliki procenat Kubanaca živi u Usa( uran u strelcu u 4 polju).Ovo je zemlja koja je dugo živela spartanski.Ipak preporuka je posetiti ovu zemlju velikog srca koja strancima nudi mnogo zabave i zanimljivosti.
14.05.1811 osnovana je država Paragvaj( rodjena u znaku Bika na samom prelazu iz južnog u središnji deo Južne Amerike), sa podznakom u vrlo porodičnom, patriotskom znaku Raka što znači da je ovo zemlja u kojoj se vrlo poštuje porodica, dom.Mesec( narod) u vodoliji pokazuje da će demokratija i promene napraviti ovoj zemlji veliki napredak u daljem periodu.Istorijski gledano Evropljani su došli na ovo područje u 16 veku, a 1537 Španci su osvojili središne kolonije( španija bik).Paragvaj je poznat po privredisa velikim procentom sive ekonomije i sniženim cenama u odnosu na komšije Brazil i Argentinu.Vrlo značajan po popljoprivedi što nije neobično jer je rodjen u znaku Bika i električne energije( uran u škorpionu u polju zemlje).Ovo je zemlja pesme i igre, pozitivne energije i pristupačnih ljudi( merku i jupiter u blizancima).Topla preporuka da svi sa ovom kombinacijom posete ovu zemlju.
11.05.,330 osnovan je grad Istanbul.Rodjen u zemljanom znaku Bika( znaku udobnosti, novca, materijalne sigurnosti), sa podznakom na 15 stepenu Vage( znaku lepote, harmonije, kompromisa).Grad je smešten na Bosforskom moreuzu, nekadašnja je prestonica tri carstva(Rimskog, otomanskog i vizantijskog).Izabran za grad kulture 2010( što jasno govori njegov podznak).Mesec u Lavu ukazuje na sjaj, bogastvo, dobru pozicuju, pozitivnost turizma, ali narod.Topla preporuka da posetite ovaj grad, posebno osobama koje imaju ovakvu astrološku konstalaciju.25.04.1345 rodjen je glavni grad Norveške -Oslo.Rodjen na 12 stepenu Bika sa podznakom u blizini zvezde Regulus što ukazuje da je ovo grad koji prima dobre ljude i grad velikog srca za sve.Odiše prirodnim lepotama.Mesec u blizancima posebno utiče da je ovo sjajan grad po pitanju komunikacije, obrazovanja i nauke.Svim Bikovima i onima koji imaju sličan astrološki pregled preporučujem ovaj grad!25.04.1348 rodjen je grad Prag( smatraju ga 14 gradom po veličini u Evropi, ali političkim, kulturnim i privrednim centrom centralne Evrope i najvećim u Češkoj Republici).Rodjen u znaku Bika( znakom napretka, povećanja, privrede i dobre energije, pre svega prirodne lepote-poznato je da grad Prag poseduje mnogo muzeja, bioskopa i istorisjkih eksponata) sa podznakom na 1 stepenu Vage koji je znak izuzetne želje za reputacijom i mirom.Mesec se nalazi na 2 stepenu Ovna što može nositi povremene političke nemire, ali pošto je Mesec sam narod ukazuje na jaku želju za uspehom i prepoznatljivošću.Preporuka da posetite ovaj grad!


7.05.1189 rodjen je znak Hamburg( smatra se 6 u Evropskoj Uniji)Rodjen u hedonističkom znaku Bika sa podznakom u Devici đšto je spoj preciznosti, čistoće i marljivosti, kao i materijalno dobrih prilika za život u ovom gradu.Mesec u Vodoliji ukazuje da će Hamburg za koju godinu biti jedan od centara izuma, tehnologije.Mesec uvek predstavlja i narod, pa u Vodoliji na veliki broj stranaca i iseljenika.Grad budućnosti.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski